70

Опаа

преди 3 години

Крайно време е ВСИЧКИ монархии по света да бъдат ЗАКРИТИ. Единствено живеят супердобре на гърба на народа. Нито са по - умни, нито по- красиви... Откъде - накъде ще спонсорираме тъпите монархии?! Тия се оказаха по- хитри от френските крале.

69

The Bulgarian Prince

преди 3 години

Изобщо не ми пука за драмите на "принцчето" и второразрядната актриса, която по неведоми пътища успя да се ожени за него. Дори и "обеднели", както пишат някои медии, са безкрайно по-богати от британските поданици, да не говорим за "моите" - българите. :-) Всичко е "прах в очите на публиката" с цел още повече пари. Преди да "леете сълзи" за тях, помислете си как и къде живеете вие! А иначе, всяко нещо си има цена и "Няма безплатни обяди", както казват англичаните! Vanitas vanitatum!

68

Анонимен

преди 3 години

Тази почна да се оплита като пате в калчища. Колкото повече лъже, толкова повече затъва.

67

Анонимен

преди 3 години

Идва ли краят на Британската империя и дали нямаше да им е по добре да се бяха отнасяли човечно с жената а не като второ качество нас сугурно ни нямат и за трето Психолозите на деореца явно не струват

66

Анонимен

преди 3 години

До Защо преразказват, аМисля я за много амбициозна мулатка, даже с годините ми изглежда по добре, запазена е, без силиконовите извращения :)) Това че е сбъркала че ще стане принцеса не е проблем, ще намери начин да осребри това което е постигнала :)) Даже празноглавеца Хари е щастлив човек че го е чекосала :)) Не го харесват от малък, щото не прилича на баща си и брат си, не може да наследи трона, тоест Мегън му е най хубавото и интересно нещо случило се в живота му :))

65

Х

преди 3 години

До До хНапротив, в конкретния случай кралицата постави ребром въпроса. Или да служат като royals, или да си гледат личния живот и трупат пари в САЩ. Те предпочетоха втората опция и загубиха голяма част от кралските привилегии. Точно това беше и ябълката на раздора, защото искаха само да ползват привилегиите и да си гледат кефа далече от BP. Сега изливат злобата си и се чудят какво още да измислят за да печелят повече money.

64

Е?

преди 3 години

Кой по дяволите е арчи и защо ни занимават с тия?!

63

Защо преразказват, а

преди 3 години

...не цитират: Меган каза, че е била изненадана, че трябва да направи реверанс. "Казах: Но това е вашата баба. Той каза: Това е кралицата, за да се види що за елементарен американски полуфабрикат е. В САЩ все като нея-невежи, егоцентрични еднодневки- крещят за дискриминация. А тя се ВЪЗПОЛЗВА. Най-консервативната монархия няма как да е сцена за такава актьорска немощ. Пък 36г неучил семеен безработник, ревящ за издръжка, при такива грандиозни възможности за образование и кариера..без думи

62

Анонимен

преди 3 години

Писах че Меган си е мислила, че едва ли не е хванала жезъла на рептила...:)) Само че Хари е никой там, освен по титличка. Добре че Меган е оправна и веднага гледа да извлече дивиденти, дори и отхвърлена от Бъкингам изкарва пари за себе си и личния си пудел :)))

61

До х

преди 3 години

Грешиш много. Кралица едно говори, А СЪВСЕМ ДРУГО ВЪРШИ ЗА ГЪРБА. ТАКА ДЕЙСТВАТ БЛАГОРОДНИТЕ МОНАРХИИ. Пазят имидж в публичното пространство. Иначе няма кой да плаща за тъпата монархия.

60

999

преди 3 години

Възможно е да има нещо вярно. Говори се, че Даяна е била убита, защото е била бременна от приятеля си, арабина.

59

Nqkoi_si

преди 3 години

Хари има съвсем различен биологичен баща и това не е Чарлс. Имат голяма прилика с биологичния си баща и той много добре знае, че няма от кръвта на Сакскобурготите във вените си (късметлия е). Предполагам затова и се махна, освен че е кутрето на Меган. Тя освен, че го води за носа с голяма негова помощ, е направила доста по-малки усилия да го изкара кралския живот. Съвсем друг въпрос е, че Меган има ммщнооого мощни покровители и беше само една от стелите в сърцето на фалшивата английска монархия

58

Х

преди 3 години

Меганката акцентуира върху своите health issues за да засили драматичната си история на жертва. Обикновено човек с мисли за самоубийство е в много тежка депресия, което налага и сериозно лечение. Въпросната дама не съобщи за лечение с антидепресантите и психотерапия, к. потвърждава тезата, че лъже, за да разчувства повече аудиторията.

57

Анонимен

преди 3 години

Така се държи такава голяма история с правила. Тоя нехранимайко израсъл с златна лъжица в устата ...сега седнал са плю3. Мишката си е мишка ако беше 15 щеше да му литне главата :)

56

Анонимен

преди 3 години

По тази логика сигурно всеки човек на земята е принц или принцеса ако се върнеш достатъчно назад в родословието. Но нали е черен сега този Арчи и за него правилата на крал Джордж не важат! Вируса на политкоректността е заразил света...

55

Х

преди 3 години

Кралицата е много мъдра жена и е напълно в час, въпреки напредналата си възраст. Предполагам, че от самото начало е усетила психическата нестабилност и непредсказуемост на меганката. с тях е ясна и точна, и винаги накрая подчертава много любов, виждайки с каква личност си има работа. след всички мръсни публични изпълнения на меганката, кралицата запази добрия тон и дипломатичност. По много деликатен начин показа как трябва да се държи един благородник.

54

Анонимен

преди 3 години

Еми Байдън трябваше да махне двете си кучета от Белия дом,защото са хапели служителите,а кралицата на Великобритания трябваше да изгони тези двамата,защото плюят по институцията им. Честно казано за кучетата на Байдън ми е по интересно да слушам отколкото за тези двамата.

53

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе туй харно момче Хари няма кралска семка бе! То си му личи още като го видиш, а пък и характера му го показва повече от ония тестове, дето казвали кой бащата-царя или пъдаря...То ако си имаше царско у него нямаше да тръгне против царството и щеше си вземе жена лична, а не от Али-Експрес-малко ползвана ама запазена бе.А пък оня Чарлз-от коневръза, дето баща му го пишат, като отиде в Пловдив, не другаде ами в Столипиново го заведоха.Ами поличба бе-такава снаха му дойде на завалията

52

Анонимен

преди 3 години

Милиони умират от глад без никой да обърне внимание. Други (вече безкрайно досадно) занимават целия свят с луксозните си проблеми. Такъв е животът...

51

Ако синът ви

преди 3 години

Доведе ***, вие я посрещате на нож или и приписвате апартамента и всичко каквото поиска.