36

Анонимен

преди 3 години

Щом е английско не ми го хвали. Някой да се сеща за нещо свястно правено от англичани в последните 10 години?

35

NB

преди 3 години

Asrta Zeneca на Оксфорд е най-калпавата ваксина, откога ви го казвам???Води до рак на матката и други болести!!!

34

Tonita-7

преди 3 години

Очакваше се!Не съм изненадана!

33

Тенет

преди 3 години

Ами след 5 години пиене на гроздова щетите ще са повече отколкото на тази ваксина. Та не мога да разбера какви последствия очаквате. Туко виж някой започнал да говори на 5 езика

32

Анонимен

преди 3 години

Явно и тук може да има...не не казват ,астра менте бря

31

Анонимен

преди 3 години

Това са само някои краткосрочни прояви, по ме тревожат тези които ще се появят след 5-10 години, то си има не случайно ред в тия изпитвания, само дето вируса за този срок ще е изчезнал та бързаме да осребрим присъствието му

30

Гошо Топалов

преди 3 години

Няколко имунилози и лекари в Австрия и Германия предупредиха много настоятелно още преди няколко месеци за възможни сериозни проблеми с кръвосъсирването след ваксинацията с тез вакси. Ама кой да ги слуша, бройка на май му ни зираните се гони на в с я к а цена.

29

..........

преди 3 години

Може да се получи усложнение от ваксините, но може и да се стигне до тежко протичане на заболяването, ако не е ваксиниран човек. Труден избор, но всеки трябва да прецени за себе си и ако има съмнения да се консултира с лекар за своето здравословно състояние.И в двата случая паниката не е решение. Малко по-спокойно, защото реално и на улицата и вкъщи никой не е застрахован.

28

Анонимен

преди 3 години

Не само това. Работели са в един и същи дом за възрастни хора.

27

Коко

преди 3 години

Сложили 35000 ваксини една умряла (неясно защо) друга се разболяла, но ще се оправи. Ако същото число се бяха разболяли от коронавирус колко щяха да умрат? Ако сметнем 1% колко излиза? 350 човека?

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Партидата е АВV 5300. Как пък можа да си помислиш че ползват кирилска сигнатура? Ходи се прегледай докато е време, че си почнал съвсем да изкукваш.

25

жалко

преди 3 години

Тепърва започват случките. Овцете не им пука, така че няма защо да спират.

24

Факт

преди 3 години

няма нищо, наш Боко ше се нареди да вземе отказаните партиди и ще ги раздаде тук н ахората и ще свършат като топъл хляб. Няма да станат зян!

23

Анонимен

преди 3 години

ааа ми то тая ваксина остана само за българи и украинциамериканските колониивсички гербави шебеци марш на ваксинация с астра зенека

22

АнонимеН

преди 3 години

ОХ , ЧЕ МИ Е КЕФ!!!ТЕЯ С ПЛАКАТИТЕ ДЕТО ПИШЕ: ВАКСИНЕН ЕКСПЕРИМЕНТЩЕ СЕ ОКАЖАТ ПРАВИ!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Дайте ги на назе,щото ние сме железни и даже с голи *** таралежи мачкаме!Без медаже моеме да ги поемем,ако има нужда!

20

Анонимен

преди 3 години

Още от самото начало ви казах ако имате проблеми със кръвосъсирването да не си слагате ваксина! Тя кара организма да произвежда определен белтък, който пречи на кръвосъсирването и може да е опасна ако взимате антикауголанти! Не пийте аспирин поне 10 дни преди ваксината и поне 28 след нея! Бас държа, че жената е била на лечение с лекарство разреждащо кръвта или е носител на гена, отговорен за хемофилията!

19

Анонимен

преди 3 години

Сега четох статия за расизма при ваксинацията - как черните и азиатците не се ваксинирали в UK защото нямали доверие на ваксините - та и в наше село така. Куцо и сакато бяга от ваксината кой чул недочул, няма значение по добре да си карат вируса. *** народ, какво да се прави.

18

Анонимен

преди 3 години

Направи ли ви впечатление името на партитата и буквата Б в нея? Извинете ме но това е буква от кирилицата! Тя не би трябвало да фигурира в обозначението!Как да тълкуваме това?Защото вариантите са няколко и всичките са страшно притеснителни!

17

Тази новина

преди 3 години

вече ще е прамахната от важните страници до обяд. Уж ви информират за всичко важно, ама не съвсем