40

House M.D.

преди 3 години

Няма как!!! Сезоните вирус не ги лови!!!

39

dtrumppp

преди 3 години

лятото като сезон не може нищи и никой да сьсипе, тьпоьгьлни писачи на статииа за летния туризьм в БГ, ако това имате предвид- отдавна няма такьв, вьпреки яловите ви напьнивсяко година сьм на различно место и дьржава- два пьти на Аруба, 3 пьти Хавай, 8 пьти Гьрция, 2 пьти в Италия и един пьт в Испаниявашите долнопробни котури си ги смьрдете вие

38

Анонимен

преди 3 години

Щамът на тъпотията е в състояние да съсипе всичко. Хайде стига паника. Задавам си един въпрос - ако "оригиналният" ковид тръгна от китайски прилепи, ангийският ковид от английски прилепи ли тръгна? а бразилският от бразилски? а в нигерия прилепи има ли?

37

Анонимен

преди 3 години

"Новите щамове" не могат да съсипят лятото, но старите пЛандемици със сигурност

36

7

преди 3 години

Лята! То държава няма !

35

АнонимеН

преди 3 години

АКО БОРИСОВСКИЯ ЩАМ НЕ БЪДЕ ОГРАНИЧЕН , НЕ САМО ЛЯТОТО ЩЕ БЪДЕ СЪСИПАНО!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Хахаха - то е вече съсипано! Егати и новината.

33

До 21

преди 3 години

Ама , лекувай се бе човек!Нямаш връзка с главния мозък!!!

32

До 31

преди 3 години

А теб кой ще те спаси от простотията ти???!!!!???

31

Муахаха

преди 3 години

ама някой и на Лято ли се надяват?! Бай Дън ви го каза - Мрачна Зима, това е програмата, която изпълнявате...

30

Анонимен

преди 3 години

Могат да съсипят лятото на простия бачкатор с 2000лв. заплата. Той така и така пари няма да почива никъде, освен на бетономорието или в някой гръцки коптор, така че няма да съсипят нищо, защото интелигентните хора (тези, които издържаме държавата с огромните си данъци и заплати) се ваксинирахме отдавна. До лятото ще излезе ревизирана ваксина и ще сложим и нея при нужда. Ама ние пътуваме по цял свят, не ни мислете нас. Гледайте там панелката и E60-ката, че напоследък много харчи.

29

Край

преди 3 години

ЩаМа не може да ни съсипе лятото но ЩаБа може.

28

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Налагат ни НСР, а + новите щамове, епизод пореден ще бъде крайно тежък.На Китай как ще го наложат е интересно.Не забравяйте, че другаря Борисов пък, ще оправя Западните Балкани.И там ще е интересно...

27

Анонимен

преди 3 години

Пазете се от гербавия щам. Той е най-смъртоносен и убийствен. Който не вярва да посети което иска гробище. Там най-добре се вижда колко хора млади и стари е убил ГЕРБ последните 11 години. Пълен геноцид и диктатура. А Нарциса с джипката обикаля още страната, купува си гласове и се бие в гърдите колко е велик.Всичко ще се оправи само когато се отървем от тоя вирус. Че е много заразен. Ето всите доФтори от Щаба са го прихванали. Поразява мозъка докато пълни чекмеджетата. И който го прихване става алчен, нагъл, опростява и единственото му желание е да стане я депутат, я министър. Ако не вярвате

26

АнонимеН

преди 3 години

ЧЕРЕПА ОБЕЩА АКО БОРИСОВ ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ ДА СЕ РАЗПРАВИ С НЕГО ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА!!!А ЧЕРЕПАШКА НЕ СИ ПОПЛЮВА И НЯМА ДА И Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДА ЗАТРИЕ НЯКОЙ!

25

Stalinista

преди 3 години

Имунизиционните паспорти ще го доразсипят

24

GG

преди 3 години

Да

23

неандерталец

преди 3 години

Не само, че могат ами дори вече го пиши лятото съсипано. Аз не виждам оправия до лятото. Догодина по това време може вече да се чувстваме добре.

22

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че могат. Затваряй!

21

Жалко, но факт

преди 3 години

Аз лятото съм го отписал, само хора на тежки наркотици и с два чифта розови очила може да смятат че ще има летен сезон по туристическите дестинации.От ноември съм насочил търсенето на работа в други сектори на икономиката.