258

Анонимен

преди 3 години

Айде,почна се!! Предизборната кампания,де.А учителските заплати са увеличени с 60 %-нито 100,нито 200!!

257

Нов 4 годишен мандат

преди 3 години

Червените главанаци само като видят на снимка Борисов и изпадат в умопомрачение.

256

до 304

преди 3 години

Ти в централата на герб ли работиш или си личен охранител на чекмеджета?

255

Анонимен

преди 3 години

100% ми се повиши заплатата за последните 2 години. Вие си ударете чорапите в тавана.. *** :D това ще ви остане само. След 1 месец сте без работа.

254

НА 100% и отгоре

преди 3 години

НА 100% И ОТГОРЕ Б.Б. И НЕГОВАТА ШАЙКА ОГРАБИХА БЪЛГАРСКИЙ НАРОД ! СРАМ НЯМА ТИЯ ГЕРБ БЕ !!!!

253

Анонимен

преди 3 години

*** фабриката на западналите политици пуши ... Чупиха си ноктите от бързане да хейтят. Колкото повече тролите... толкова повече цементирате ГЕРБ.Хората мразят агресорите. Но като сте на работа - поне пишете по- смислени опорки.. А кой знае.. може и 50 човека да ги прочетат.Не забравятай, че един ваш коментар е игла в купа сено и няма кой да се подведе по лъжите ви.

252

Анонимен

преди 3 години

През тази година трябваше да има преброяване на населението в България. предишното преброяване беше осъществено през февруари 2011 г. За тазгодишното преброяване властта няма да намери време до парламентарните избори. Може би ще им се наложи да фалшифицират и резултатите от преброяването. Първо, за да не излезе, че броят на регистрираните гласоподаватели надхвърля числеността на населението на страната. Второ, за да не стане ясно реалното намаление на населението през последните десет години.

251

Анонимен

преди 3 години

ТОЗИ ЗАЩО ГО ПОКАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА .ЕДИН МЕСЕЦ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ СМЕ КАНАЛ ГЕРБ- БТВ С ТОВА ЗАПОЧВАТ И С ТОВА ЗАВЪРШВАТ. А ВЪРВОЛИЦАТА ОТ ГЕРБАДЖИИ НЯМА КРАЙ. И ТО ЕДНИ ШПАКЛИ. НЕКА ДА БЪДЕ ПОКАЗВАН КАКТО ДРУГИТЕ ПАРТИИ И С ЛЕМИТ ОТ ВРЕМЕ.

250

Анонимен

преди 3 години

Буци Г уци Д уци.

249

Анонимен

преди 3 години

Всяка пръ...ня на Борисов възторжено се отбелязва в медиите. Достатъчно е да изпъшка страстно и вече всички тичат презглава да го отбележет. Пък ако се случи два пъти екстазът е неописуем.

248

4

преди 3 години

Страната прилеча на бомбардирана! Ето това изпълнихте!

247

Мила

преди 3 години

До До Мила Така е,но не виждам голяма разлика от миналото и сега.Като знам как съм висяла,че и списъци и какво ли не за един хладилник.Ами то не е само за хладилник.Сега поне кога имам пари ще отида да си го купя.Не ми се гледат празни рафтове ,но кой както го разбира негово право е.

246

мак

преди 3 години

Извода от вечните хвалби на оня е -не остана село без детска градина, няма скапани пътища и неремонтирани тунели, няма замърсен въздух и проблеми с вода, няма корупция и мизерни пенсии, няма сеч на горите и заграбване на плажове. Строителството и ремонтите са гениални и гигантски, и всичко това- благодарение на работа х3 и оня с джипка.

245

Анонимен

преди 3 години

Борка, каня те в холивудска суперпродукция да изиграеш змей горянин спасител на света-супер-герой и да махнеш тенджерата под налягане от котлона

244

Анонимен

преди 3 години

дали и този индивид не клони към фашистите , сър....

243

Анонимен

преди 3 години

Страната ми е богата. България обаче е разграбена.Хората са бедни духовно и финансово.Безработица работа само с връзки.Висшистите не са желани знаещите интелигентни.Простотията е.Новитепоколения невъзпитане без морал неуважителни аругантни агресивни мързеливи не знаят какво е да работиш да си на нивата да копаеешс мотика. Неприятни същества

242

Анонимен

преди 3 години

Кога някой започне да печели всички избори нещата не свършват добре за държавата и за гражданите на държавата.А ако държавата е голяма нещата не са добре и за целия свят.

241

Козяк

преди 3 години

С приказките че ЕС ще ни спре парите може да плашите гаргите.А защо не ги спират на Орбан? Макр че той разиграва Съюза както си иска. ЕС и най-вече Германия се нуждае най-много от този пазар, Германия живее от износ. Ние сме малък пазар но все пак 36% от вноса ни е от там. А ако спрат фондовете пада рязко покупателната способност (тя и сега е критична) на купувача... Кауфланд и другите ще чакат от умрял писмо. Значи тези заплахи на Боко са не само смешни, те вредят и на неговата психика....

240

Анонимен

преди 3 години

Той бил убеден- Кой го е убедил?

239

Анонимен

преди 3 години

Преди 10 години обещахме всичко, изпълнихме нищо