207

АМИ, ПРОСТО Е...

преди 3 години

ШЕ СДАДАТ ДРЕХИТЕ ...И ШЕ ГУШНАТ БУКЕТА!"ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО"...ХА,ХА,ХААААААААААААА

206

Анонимен

преди 3 години

Природата си знае работата ,винаги се намесва когато трябва.Този път не е по различно!

205

Свободомислещ

преди 3 години

Ей, продажни управници по цял свят ! Играете си с огъня ! Не забравяйте, че ЕДИНСТВЕНИЯ СУВЕРЕН е НАРОДЪТ, който както ви е избрал, така и ще ви смачка, ако продължавате да се гаврите с него ! Чашата на търпението в цяла Европа скоро ще прелее, горко ще ви е продажници и васали на Световния Елит !

204

Анонимен

преди 3 години

Моето предложение, което е изпитано преди години е пришита звезда, цвета беше тогава жълт, но може сега да бъде друг, нали все пак има развитие и след това *** или кожени нощни лампи!Пасва точно към съвременна България!Баце сам казва работа освобождавала хората , не точно цитиране, но по смисъл!

203

ТСВ

преди 3 години

В момента се води биологична война.....................който оцелее, оцелее..........теорията на Дарвин работи в пълна сила:"Оцеляват само най-приспособимите организми".Добре, че поне засега се разминаваме с ядрената война!!!

202

БЪЛГАРКА

преди 3 години

няма да се промени защото защитата е само 90 дни тук в Лондон се говори за трета ваксинация през септември в момента PFIZER РАЗРАБОТВА 3 та ВАКСИНА! каква е логиката да си слагам? МНОГО БЛАГОДАРЯ ЩЕ ИЗЧАКАМ ДО 2025 ГОДИНА А МЕЖДУДРУГОТО ВСВКИ ЗНАЕ КОГАТО НЕЩО НЕ Е ЛОГИЧНО ЗНАЧИ Е ЛЪЖА НАЛИ ТАКА?

201

Анонимен

преди 3 години

Аммм хммм еммм....Никак!

200

123

преди 3 години

На всеки 6 месеца дупчене до като не измрем. Ще ни изтровят като мишки.

199

Анонимен

преди 3 години

Дигитален концлагер

198

Мая

преди 3 години

Това е чиста лудост!!! Според написаното излиза, че на всеки шест месеца трябва да се ваксинираме...

197

123

преди 3 години

ВСИЧКИ пред парламента и ги приключваме. Иначе нас ще ликвидират. Това няма да е първата и последната ковид ваксина. Боко що е купил 18 милиона ваксини? Който се пречупи пред първата ваксина ще приеме и останалите. Света се управлява от психопати-***.

196

Анонимен

преди 3 години

Дори имало възможност да загубя работата си, ако не се ваксинирам. Ще си отида и от работата, и то по най-демонстративен начин, но няма да се ваксинирам. Тези ваксини са експериментални, те са високо технологични, но трябва да мине време до тяхното утвърждаване и окончателно приемане. Лекарите знаят това, но си траят тактично. Но аз на лекарски тирани, които погазват всички принципи на елементарна свобода, няма да слугувам.

195

епидемиолог

преди 3 години

До В моментаДори и 3 години не са достатъчни за да се проследят последстията след десртки години и последсвията в поколенията. С ваксинините шега не бива. И е престъпления да се превъщат в бизнес. Да- има примери за успешни ваксини. Но риск за тях се поема след 10 години тестване или по-рано, но само ако става дума за наистина страшни болести. А тоя ковид, колкото и да ви лъжат, не е по-страшен от сериозен грип. И е от същото семейство вируси. А надеждна ваксина за грип няма.

194

епидемиолог

преди 3 години

До 218A ти откъде знаеш че имат целия геном? А и да го имат какво от това? Те с един грипен вирус не можаха да се преборят за 100 години и да си продават ваксините за него като топъл хляб. А що бели натвориха с тях! Най сте смешни когато давате примери за ваксини за едра шарка и детски паралич. Няма нищо с общо с този вирус . Образовайте се малко преди да пишете. Ако само на наистина желаещите сложат ваксини, тези произведени до сега не само ще стигнат, но и ще останат. Но се обърква бизнеса

193

В момента

преди 3 години

се извършва глобален медицински и социален експеримент.Една ваксина се изпитва минимум 3 години -медицински стандарт към момента.Влияние върху различни групи - възрастови, здрави, хронично болни (всякакви). Наблюдават се ДЪЛГОТРАЙНИТЕ въздействия, а не 2-3 дневното неразположение, характерно за почти всички УТВЪРДЕНИ ваксини. Следват въпросите за % ефективност, необходимостта от реимунизации и т.н. За момента, такива даннни няма за НИТО ЕДНА от прилаганите ковид-ваксини.Помислете си!

192

komitata

преди 3 години

контрол върху огромна част от населението върви-а какво става във Израел дето по-голяама част от населението е ваксинирано ,болните не намаляват какво с е случва в арабските селища там където не с е имунизират-заболелите са малко някой нещо да не е разбрал

191

Анонимен

преди 3 години

Шефа казва - всички отивате и се ваксинирате. Обаче никой не отива. Уволнява всички. И кой ще му работи тогава?Глупости на търкалета.Да избиват китайците, те са милиард и половина, почти два. Нас ко да ни избиват, дет сме има-няма 6 млн. население. С нас ли ще оправят населението на земята? Китайците да ги почват. И американците са много. Те да си намалят населението.Казах.

190

До Станислав

преди 3 години

Правителствана не са ***......................всичко се прави по план, станахме много хора на Земята. Няма ресурси за всички.Населението трябва да бъде редуцирано до един милиард.............това е стара теория на запад за "златния милиард"!!

189

До Лекар

преди 3 години

Откъде знаеш, че никой няма целия геном на вируса??Американците и руснаците са добри...........може да имат цялата секвенция на тоя РНК вирус!!!

188

Планчев

преди 3 години

замислен и заимствен план,