16

АНОНИМЕН 2

преди 3 години

Вярно!Тези дето нямаха добри пенсионни осигуровки от 150лв. сига взимат 300лв.Аз например от 305лв. - на 306лв.Като при комунизъма -УРАВНИЛОВКА!

15

Анонимен

преди 3 години

Това със средната заплата и пенсия си го знаем, то и сега е така. Таван 1200, най-ниска 200 и ето ти средна пенсия 700. С една дума, нищо не обещават.

14

Анонимен

преди 3 години

ВМРО обеща 300лева минимална и го изпълни.Май единствени те изпълниха някакво обещание.

13

филанкиши

преди 3 години

АКО ОБЕЩАЕТЕ ДА ПРИЕМЕТЕ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС.ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА ЩЕ ГЛАСУВА С ДВЕТЕ РЪЦЕ ЗА ПРИЕМАНЕТО Й!

12

Анонимен

преди 3 години

И когато се събудил Шкембе Воеводатасе оказало че двата му пръста били в контакта.

11

Гневен

преди 3 години

Лъжците се развихриха!!!Обещават на поразия докато захапят кокала, без да имат минимално намерение да изпълнят обещаното. В предходната си предизборна кампания обещаха минимална пенсия от 500лв,но това не се случи.Този говори за 300лв в настоящия момент,но и това е лъжа!Има много хора,които получават под 300лв.Толкова е грозно да се гаврят по този начин с беднотията на възрастните,опитвайки се да им подадат кокал като на улично псе и отново да ги излъжат! Гадно,долно,лицимерно,демагогско=на ВМРО

10

Анонимен

преди 3 години

Тодор Живков лесно го свалиха с гласуване. Без парламента да гласува. Сегашните е невъзможно да бъдат свалени лесно и бързо като Тодор Живков.

9

Анонимен

преди 3 години

Телевизионните измамници лъжат пенсионерите, за да получат материални облаги в парламента.Трябва да ги пратят при ало измамниците.

8

дърт

преди 3 години

Политик казва на колегата си: - Няма нужда да лъж*ем народа непрекъснато. достатъчно е веднъж на четири години.

7

Анонимен

преди 3 години

Тоя за бавноразвиващи ли ни има. Тия 300 лв които направиха мини пенсиити инфлацията отдавна ги изяде. Когато говориха за увеличението и хляба беше 1.20 лв сега е 1.80 лв. Сиренето беше 5л в сега е 10 лв. цигарити бяхя 1.50 лв сега са 5.20 лв. Ало селчо не мисли че сме расли в саксия и поливани с лимонада бе.

6

Българка

преди 3 години

Стига с това измислено понятие средна заплата! Крайно време е депутатската и министерските заплати да бъдат приравнени към официалната минимална заплата!

5

Анонимен

преди 3 години

Колкото полицитците могат да ви обещаят, никой не може да ви даде!

4

Бай Иван

преди 3 години

Като го слушам тоя поборник от четата на Шкембе войвода, май са готови да го налапат на болшевишките крадци. Само Кауня да му обещае пак да е министър на войната, и са се надупели.

3

Вейхайвей

преди 3 години

Обещават, ама всичко е средно. Така и аз мога. Даже и по-добре.

2

Анонимен

преди 3 години

Не можеш да обещаваш нещо което не зависи от теб. Парите не ги дават те. Освен ако всъщност обещават, че няма да крадат толкова много и тогава вече ще ни остават повече пари.

1

Анонимен

преди 3 години

тия шкембари постоиха комунизма.не им трябва бизнес, те знаят какви трябва да са заплатитеи най-важното - всички българи в казармата!