16

дедо Ташунко

преди 2 месеца

Примитива Пищалов трябва да върне взетата субсидия от 10000 лв, но с лихвите.Да бъде вързан със здраво въже само за три дни за дебело дърво, на лобното място на горките кончета, без храна и вода. Загинали са 70 коня по негова вина от ужасна смърт! Гладни, премръзнали и жадни! Трябва съдът да го накаже справедливо. Ако остане жив след 3 дни, хората да го сочат с пръст до края на мизерния му живот!

15

Анонимен

преди 2 месеца

А защо няма присъда за злоупотреба с евро средства?

14

Ro

преди 2 месеца

Такива директно се стрелят в капачките и се оставят на безлюдно място да гният дълго и напоително, докато не пукнат в адски мъки. Бълха го ухапала с тия 4500 лв. Субсидиите, дето е налапал, са кой знае колко. А дали изобщо ще му вземат и една стотинка някога... хахаха, дам.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Ами да го пуснат и него в планината, само по къси гащи, тениска и джапанки посред зима. И да го оставят там някъде вдън гори тилилейски, без вода, без храна, без кибрит - без нищо. И готово. Тоя не заслужава да диша въздуха на земята, ква глоба му слагат?

12

Емил Боев

преди 2 месеца

И друго от хиляди години конят е бил верен другар на древните Българи та до днес .Тогава за лошо отношение на боеца към коня са му взимали главата .Сега жестокостта е тотална и не само към конете ,ами и към магаретата и кучетата .Макар че кучета все още има но магаретата са изчезващ вид и скоро децата ще ги гледат само на картинка .

11

Анонимен

преди 2 месеца

Горките животинки. Не стига че умрели, ами и глоба им сложиха... ся и на оня свят няма да препускат на воля, ще плащат глобата на дoлния свят. Няма оттърване от БГ инситуциите. Ако откажат да платят - ЧСИ ще им пратят и ще им отнеме пасището в царството небесно. Няма оттърване, казвам ви.Горките животинки...

10

SS

преди 2 месеца

Европейски ценности ! Те хората мрът като животни,ние за тях осъждаме хора.Колко хора умряха от бедност,самоубиха се в резултат от дейноста на колектори,ЧСИ-та,банки,от неадекватно лечение ? Някой води ли статистика ? Има ли някой осъден?

9

vlady

преди 2 месеца

Може да обжалва пред архиепископ Датев Акобян и католикос Карекин II Нерсисян.

8

Свиреп

преди 2 месеца

Ур..од мръсен! Баничките на децата си щях да разделя за да имат животинките храна! Щях да нося дърва на гръб до заслон да ги топля ако знаех. То е животинче бе, то не може да се защити само!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Как спи спокойно тоя човек

6

Анонимен

преди 2 месеца

Четахте ли тоя бил ги изгубил и не знаел къде са и си мълчи да мрат защо не се обадил на гражданска защита щяха да ги намерят с хеликоптер да им занесат ядене

5

Елена

преди 2 месеца

***!! До кога в тази държава,ще се проявява безхаберие,и жестокост към животните?!!Що за примитивно племе сме

4

Анонимен

преди 2 месеца

Чели сте Елин Пелин когато навремето му е умрял кон или вол българина е плакал а тоя оставя зимата 100 коне в планината да измрат без да му мине окото

3

Отечествен Фронт

преди 2 месеца

Малко му са тези пари трябваше да го глобят сто хиляди лева за да знае друг път че животните са зависими от грижите на човека .И никой няма право да ги оставя на произвола на съдбата .

2

Хюго Бос

преди 2 месеца

Пожелавам на гнусния *** да фалира дано и т.н

1

Анонимен

преди 2 месеца

Каква глоба бе тоя заслужава затвор