39

Серсем

преди 3 години

Че те винаги са си я искали застраховката.

38

Анонимен

преди 3 години

Служебните коли на министерството на вътрешните работи минават ли ГТП? Плащат ли за винетки?

37

До кола на 21 год.

преди 3 години

Твоят началник няма отншение към неспособността ти да изкарваш пари! Кой ти работи за минимална залата? Ръцете ти в четирибуквието ти ли са наврени! Оправяй се както можеш! Не проси пари по разни форуми! Смешен си!

36

Анонимен

преди 3 години

Ако нямаш гражданска не би трябвало да караш колата и метър по пътищата, т.е. теоретично няма как да стигнеш до пункт за ГТП. Не виждам смисъл в статията.

35

Анонимен

преди 3 години

Има в България един клас от хора на 30+ по селата, живеят с техните, нямат нищо на тяхно име, нямат и доходи (или не работят, или работят без договори). За тези няма последици от ПТП-та, не правят застраховки, не им пука за нищо, понеже няма какво да им вземат. Случи ми се да ме блъсне такъв, затова знам. Правете си каско, иначе последиците са изцяло за вас.

34

кола на 21 год.

преди 3 години

До До кола на 21 год.Напротив, най-длъжен ми е Началника на държавата, понеже лъже, че е осигурил висока СРЕДНА заплата.

33

Анонимен

преди 3 години

Досега не беше ли така))

32

До кола на 21 год.

преди 3 години

Никой не ти е длъжен. Пращай сметки колкото искаш! Ха, *** в БГ не свършвате и туй то. Оправяй се както можеш! В БГ ако не можеш да изкараш пари си е твой проблем, не на другите!

31

Койчо

преди 3 години

Аз на село си карам голфа без номера гражданска и преглед.С него паса говедата и ходя до кръчмата Нищо не плащам

30

кола на 21 год.

преди 3 години

До 44/38/Да ти пратя ли номер на банкова сметка, за да преведеш парички за автомобил на ДВЕ години?

29

тъй де

преди 3 години

Глупости под шипковия храст!И в момента се проверява застраховката,а данъка вече не се гледа.Другото интересно за което не е писано до сега е, че от януари 2022г при ГТП ще има интересни допълнения и много собственици на стари автомобили ще изреват на умрЕло.

28

44

преди 3 години

Данък, Гражданска и стикер за еко ниво :) Всичко по-старо от 10 години трябва да се облага със стотици левове на година! Колата не е задължителна, а и е време да се махнат бричките, който гният пред блоковете и димят като разпрани по светофарите! Аок не можеш да си позволиш технически ипзравна кола, значи нямаш нужда от кола изобщо.

27

Азимов

преди 3 години

Гражданската не знам, но данък МПС трябва да стане петорен за всеки втори и повече автомобил в домакинство. Че се задушаваме от "паметници" по паркингите, дето мърдат от мястото си два пъти в годината.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Ще го върнат данъка. И друго ще добявят. Ще стане данък, застраховка, ГТП, ваксинационен паспорт, еко-стикер, документ, че колата ти е необходима за работа или по медицински причини и т.н.

25

Анонимен

преди 3 години

То и сега не можеш да минеш ГТП без валидна застраховка ГО. Т.е. отпада изискването да имаш платен пътен данък. Значи ся масово няма да се плаща данък за МПС. Не е добре това. Всичко трябва да ти е платено (винетката е по избор) - Данък, застраховка и тогава да се явяваш на ГТП.

24

ГЛупости

преди 3 години

В нормалния свят няма такова нещо като ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗАСТРАХОВКА!Точно в Нормалния свят застраховката е Задължителна!

23

Анонимен

преди 3 години

Правилно решение!

22

Анонимен

преди 3 години

Малко е, карането на кола трябва да излиза около 2-3к годишно данъци/такси/застраховки, че се напълни с всякакви *** на пътя, смятай щом гражданска не могат да си платят къде са тръгнали да карат, купете си билетче, така ще спестите още повече.

21

House M.D.

преди 3 години

И отново в услуга на застрахователите.

20

аз да ви обадя

преди 3 години

Дано ви дойде ума и намалите броя на мпс-тата, не е логично всяка година да намаляваме с 50-100 хил души, а броя им да се увеличава .