79

Някой

преди 3 години

Аз несъм гербаджия със сигурност, защото съм убеден антикомунист, написъл съм в поста си "как ще стигне на собствен ход", та ми стана интересно Вие от кои сте, като неможете добре да четете?

78

До Някой

преди 3 години

Като нямаш гражданска, има пътна помощ, която те пренася до пункта за прежледи, и ти си май гербаджия!?

77

Тези простаци,

преди 3 години

съвсем изперкаха, как първо ще вземат парите, а после прегледа!? А ако не мине колата прегледа и бъде върната, какво става с гражданската? Ох,дано слез изборите, тези м ърши да не ги виждаме вече!

76

Някой

преди 3 години

Еми то ако автомобилът няма валидна гражданска застраховка как ще стигне на собствен ход до пункта? Управляването на автомобил без валидна гражданска застраховка не е ли нарушение? Чудна работа как така чак сега се сещат за такова изискване.

75

Ченгесария

преди 3 години

В България масовия автомобил е над 20 години нал тъй..Аз имам 2 и ако продължават тези рекетьори, обирджии, да ме лишават от нормален живот за сметка на автомобила, спирим ги и двете.Болшинството са по зле и от мен, те направо ше ги изхвърлят.И тогава, бензиностанции ще затварят, застрахователи ще фалират.За държавата няма да коментирам.Мутрите да си търсят парите от тия които ги имат-с луксозните коли.И данък лукс да им турят, като в Русия.Та накрадоха се, накупиха си скъпи коли, как е а!?

74

терористи!

преди 3 години

До държавен рекетНека все така да продължават за да видим докъде ще я докараме! Нов 9-ти Септември!

73

сминдух енд чесън

преди 3 години

Идва пролетта,тези излизат от дълбокия зимен сън ,който по стечение на обстоятелствата в повечето агенциики на тази власт е целогодишен

72

Анонимен

преди 3 години

А то едно време се изискваше валидна полица и аз от тогава си слагам копие в документите.Не съм знаел даже,че е отпаднало това изискване,че сега пак да го подновяват.

71

какво се скучва

преди 3 години

Аз единствено съм чувал за застрахователи и за застраховки как оспорват искове, как ще чакат разследване да докаже нещо си, как лимита на застраховката не стигал за еди какво си.Последно нещо такова се чу за загиналият алпинист в Хималаите, застрахователите оспорват иска, а тялото транспортираха със държавният самолет. Където стане някъде инцидент или авария, никога не се е чуло застраховател да е платил и помогнал. Все фондове за бедствия, дарения, бюджет, кметство... Никога застаховател

70

ЕкоСтикерчо.

преди 3 години

В Народна Република Чалгария е така, братлета. На мода винаги са тежките малоумия. Аз предлагам, за да се мине на преглед автомобила, на мъжете шофьори, да им искат спермограма в сервиза, за да докажат, че са собственици, на жените шофьори - вагинален секрет, а талона да е с точно копие на вулвата им. Слюнка, част от кожата и ирисова диагностика също. ДНК на собственика. Свидетелство за съдимост. Отпечатъци. Завещание в полза на КАТ. Честито!

69

Анонимен

преди 3 години

герберасти крадливи долни

68

anon

преди 3 години

това е едно добро начало. сега нека да направят прегледите така, че да се чете обд2 готовноста на колата и ако не е готова (един вид свети чек енджин лампата) да ги късат автоматично. да видиме тогава тези с избушените каталитици и орязаните сензори какво ще правят...

67

ЕЙ.....МИСИРКИИИИ...

преди 3 години

малУУУмни, ами то и сега е така...!!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Ами те застрахователите са найголямата мафия ! Ама никой не смее да ги проучи... Чувал съм какви престъпни схеми въртят със застраховките Живот ... Доста народ така си отиде, а други си разделиха парите !

65

подозрителен

преди 3 години

Нещо много се загрижиха пак за застрахователите,явно лобито им се е размърдало.Тези чувам,че държавата ще дава 5 млн.за застраховане на земеделските стопани,но тези пари ще отидат направо при застрахователите,за да намалят с някакъв процент сумата,която плаща застрахования.Хитро,нали?И как така се обвързва една услуга,която си плащаш отделно,с някакви други парични задължения,за които съществуват санкциониращи органи?Да вземат да връщат от преглед и ако не си ваксиниран-по тази логика може.

64

Сан Чопанса

преди 3 години

Ами...то ако нямаш гражданска, е забранено изобщо да се движиш по улиците, така че за нормалните хора това е изискване, в което няма нищо ново.

63

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

До Анонимен 67 Това ще важи до 04.04.2921 г

62

окрит лист

преди 3 години

До КоментарСамо със винетка извън населеното място в което живеш!

61

държавен рекет

преди 3 години

До КоментарЧиста проба рекет!

60

Анонимен

преди 3 години

otglejdam co virusi v star suh i s dobro shasi brakuvan kamion...barter virusi srestu moderni vaksini fpuzer...;-)