168

Доктор Раулов

преди 3 години

Тези са криминали. Изобщо не се заблуждавайте защо го правят , само и единствено за пари ! Плащат им много големи пари от вън , за да морят собствения си народ. В човешката история има само едни пари - по-срамни и по-жалки от 30-те сребърника на Юда. Това са парите които вземат колеги за да учавстват в "ковид". Ще горите в пъкала , драги колеги...

167

Анонимен

преди 3 години

Браво съвет на место ,че чака е руската ваксина

166

Анонимен

преди 3 години

Корпорацийте разполагат със армйя от адвокати и не може да ги бутнеш и милимунди ...така,че тъжбата ми при увреждане би ми я разгледал само Св. Петър !

165

Кромуел

преди 3 години

Целта е ясна,пълно унищожение на човешкият род,повтарям,пълно.най-великият мъж

164

...

преди 3 години

Никой незнае нищо за ваксините! Колко дълго трае имунитета? Какви са страничните ефекти? Колко често се срещат? Коя ваксина да си сложат? Важи ли за новите щамове? Какви са ефектите върху бременни, деца,хора с алергии, хора със сърдечни проблеми, хора с хронични заболявания? Никой не знае !

163

Някой

преди 3 години

Процесът с ваксинирането се бави освен заради недоверието към институциите, здравните власти и от липса на ваксини.

162

Анонимен

преди 3 години

...и на първо място е недоверието към п..остия ви вожд с джипката

161

Анонимен

преди 3 години

покрай антиваксърството за пореден път простотията на българина лъсна... просто си му идва от вътре, естествено някак си...

160

преглед

преди 3 години

нещо гадно има в това,24 ч.от 1 год.денонощно бълват за тоя вирус,голяма шашма е това

159

Анонимен

преди 3 години

Каква ли бездънна черна дупка трябва да имаш в главата, за да смяташ, че експерименталните псевдоваксини имат какъвто и да е положителен ефект, освен за финансовия баланс на няколко корпорации? И какъв ли ефект очакват, щом само за 750 милионна Европа са поръчали към момента 2л3 МИЛИАРДА дози? Това като за решаване на нещо ли изглежда? Или зареждане на магазина за голям бизнес?

158

Анонимен

преди 3 години

Ние българите сме малък, но много *** народ! Не щем ваксини, искаме явно да се заличим съвсем от лицето на земята!Не се ваксинирайте, братя! От простотия, само на оня свят, може да се излекувате!

157

Анонимен

преди 3 години

Експериментални са и никой не не носи отговорност. Защо пишете минуси??

156

Анонимен

преди 3 години

Хората се записват за ваксина за пред шефа, за да не ги помислят за антиваксъри, и после не отиват на ваксина. Повече от ясно е.

155

Анонимен 123

преди 3 години

Когато баце, и + 240 депутати, + бизнесмени, мафиоти, и бизнес лекарите, НЗОК, шефове на предприятия, и близки на гербите се ваксинират, и минат 2-3 г, без странични действия, тогава и БГ народ ще се ваксинира нали. ;) Иначе язък за дето сте дали толкова пари на вятъра, и да хвърляте ваксините, защото видиш ли няма желаещи.

154

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, ти по-умен ли си, по-учен ли си, по-успешен ли си от тия лекари ? Или от всички други учени, които застанаха срещу ваксината ? Каквото за красивата ти главица е неразбираемо, за други е естествено. Смешен натегач политик и пълен профан в областта си ще натиска експериментални лекарства за цял един народ.

153

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за ГЕРБ и такива като него няма да спрат да ви мъчат с медицински фашизъм и ниска култура

152

S

преди 3 години

Този зомбиран индивид и с ваксина и без трудно ще се върне към нормалния живот. Ние от него не сме се отдалечава ли. Да се върнат тези, които са се продали. А дано, ама надали.

151

Анонимен

преди 3 години

Казах ви аз, че ще артисат ваксини, да не се престаравате много с количествата...

150

Анонимен

преди 3 години

Ваксините с които разполагаме са ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ. Всеки сам да си решава и не правете личните лекари съучастници в експермент с пациентите си.

149

Мъни Моней

преди 3 години

До 150А ако направя фирмичка зад океана, например фармацевтична, от Ай Ти сектора или нещо друго фешън кого да търся за гръб, ЦРУ, ФБР или някоя друга бизнес-организация?