32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31И кое ще нулирате "вие"? И с какво ще го замените? Последния опит, да се нулира и заменя, приключи с ужасяващи човешки загуби, престъплеия срещу човечеството и доведе до бавен крах на множество държави.

31

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да се сложи край на излишното потребление, с консумеризма. Да се потребява не повече от нужното".Интересно, кой ще определя излишъка и колко е нужното? Разбира се това ще бъде неподчинена никому група експерти демократи. И разбира се, само за 95% от населението, богатите не смятат да слагат край на излишното потребление и да се отказват от лукса.

30

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да се създаде икономика на сниженото качество [downscaling economy?], която да ни доведе до бъдещето, в което да живеем по-добре, доволни от по-малко". Разбира се, под "ние" се има в предвид масите, а не богатите и върхушката. И Шваб дава като пример живота на регион, където хората "живеят добре, задоволяват се с по-малко" Патагония в Аржентина. Това е много суров и беден край. И той препоръчва на бедните страни "да се патагонизират". Но на по-развитите страни се предлага японизация.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Не знам пич. Какво искаш да кажеш? Че днес няма деца ли? Защото са зкалани от родителите си? Хмм ...

28

Анонимен

преди 3 години

Когато БКП беше на власт родителите не си колеха децата.

27

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЗа рачлика от родното, шведското поне прави нещо за хроата си.

26

Анонимен

преди 3 години

Нашият дълг е да поемем бика за рогата! Пандемията ни дава шанс за това. Това е тесен прозорец на възможности за размисъл, решения и нулиране на стария ни свят. Ако демокрацията и глобализацията ще се разширяват, то националната държава няма да има място. Всичко ще се решава от НЕПОДЧИНЕНА НИКОМУ ГРУПА ЕКСПЕРТИ (така е при демокрацита) и не само по отношение на медицината. А зад тях трябва да стоят глобалните корпорации със социална отговорност! (ах, добрите стари глобални корпорации - социално отговорни)

25

Анонимен

преди 3 години

До Щерю"Пък в родна България тихомълком операторите си ги наслагаха 5G-тата и нищо - никаква информация, никаква реакция. После"Защото на никой абсолютно не му пука и няма да се позлват и на 1/20 от каппацитета си...ооо, извинявай - говоря с конспиратор. "Извънземен, тебе, инжектира със нанобот, няма!"Имаме ли ... разбиране. Ти разбира ли мен?"

24

ГосТ

преди 3 години

Имам предвид че Волво имат от най добрите автопилоти при автомобили и камиони заради сътрудничеството с Китай. Швеция има пазари в Китай. Затова Ериксон ги защитават. Иначе, държавата е това - контрол и социална политика. В Китай е така от хиляди години. И така и трябва да бъде.

23

Анонимен

преди 3 години

Китай е общество с масов среден стандарт на живот. Китайската комунистическа партия изкара цялото население на страната извън зоната на бедността.

22

Анонимен

преди 3 години

Ами гледай хубаво пич, сега вече се провали, да знаеш...

21

България

преди 3 години

Изчезващ народ. Болен народ, болна нация. Пустеещи села и градове.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Може д асе каже, че си ненормален.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Хм ... не знам пич. КАто го гледам, от 80 години все се проваля ... Топ 20 тех. компамнии в САЩ са с оцента 30+ трилиона.

18

Анонимен

преди 3 години

Китай преминава от експортен модел към модел на ръст чрез разширяване на вътрешния пазар. Това означава, че дори западът да задържи пандемията няколко години както е планувано за да рухне потреблението и следователно и китайската икономика, то Китай повишава постоянно стандарта на живот и стоките които преди изнасяше сега ще се потребляват на вътрешния пазар. Може да се окаже, че цялата режисура на "пандемията" е била напразна.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Айде ... проедня откачалник. И би ли ми оябснил, как ще стане. Чакам с нетърпение!Демек ВСИИИИИИИЧКИ, осен 20 човкеа, ще решат да се откажат от всичко, а армия, полциия, учени, бизнесмени, даже и бандити, ще се оставят на това ... Стига гледа филми.

16

Анонимен

преди 3 години

Капитализмът във вида на западната колониална експанзия е зло, но той се провали. А това което са приготвили на негово място Клаус Шваб и неговите западни господари - новият комунизъм - не е просто зло, а зло адово!

15

Анонимен

преди 3 години

Не будет ни собственности, ни приватности! Мировая элита показала будущее.

14

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ"Китай наля технологии във Волво, излязоха отдавна с автономен камион"Ъъъъъъъъъъъъъ ъъ ъаааа а а ааииии а а а аЯ пак, че нещо не се компилира :)"ККП ще налага контрол над корпорациите си,няма да ги остави да правят каквото си искат. За щастие."Това е обраната страна на меча, сещаш се, нали? Когато всичко го решава един. Ако този един се лсучи, да реши нещо лошо ... няма спиране.Освен това, Швеция ще се справи отлично и без Китай.

13

Анонимен

преди 3 години

Скоро пари ще използват само в изостаналите комунистически страни като Русия и Китай. На запад при инклузивния капитализум след зануляването (reset) няма да има пари и частна собвеност за масите, всичко ще принадлежи на елита и те ще разпределят справедливо и ще живеем щастливо.WEF by 2030 Youll own nothing And youll be happy (видео)Всичко ще бъде общо, а каквото на някой му е необходимо ще го наема от общото за временно ползване и ще му бъде доставяно с дрон.