64

Планът Ран

преди 3 години

Планът въви по план

63

ДДРОнег

преди 3 години

Доходиоте на повечето Българи са ниски, но затова пък несигурни !!!Кой нискоумник е очаквал да се създават деца в това време, с обидните подаяния от шай-ката герП !!!Е, има един ет-нос, които не се притесняват да правят деца, бъдещи гласопродавци на заможните партии, но ние Българите не обичам еда отглеждаме децата си в страх и мизерия !!!

62

Реалист

преди 3 години

Единственото смислено нещо са децата, но това човек го разбира на стари години, когато вече е късно. За бейби бум при епидемия реално започнала през октомври, не е ли доста рано да се говори? От март 2020 до юли 2020 имаше само внос на заразата от чужбина и чак през юли започнаха и малко на брой вътрешни заразявания, докато не пратиха децата на училище от 15 септември и епидемията избухна през октомври.

61

Анонимен

преди 3 години

Значи просто като ви слушам и се чудя що не ни отървете от безмисленото си съществуване. Колко бил гаден животът. Не, гаден беше животът през 90те, когато във всеки един момент можеше някой да те отвлече, застреля или ограби. Гаден е животът в Йемен, където ги бомбардират за закуска и не знаеш с колко крайници ще си легнеш или ще се събудиш. Кой ви излъга, че ви се полагат палати и лукс? По цял свят, единици живеят в лукс. Останалите бачкат и се радват на каквото имат. Смешници.

60

@48

преди 3 години

"Това ли заслужават децата ти" А какво заслужават бе ти,кво? Дворец и роби ли? Ти имаш ли някаква представа за реалността изобщо? Хората от стотици хиляди години живеят в мъка, мизерия, болка, страдание, войни, убийства, изнасилвания и смърт навсякъде. Най-малката прорезна рана можела да доведе до сепсис и смърт. Ти живееш в държава, в която няма войни, има някакво здравеопазване, има безплатно образование и социална помощ. Какво повече си въобразяваш, че заслужават децата ти?

59

Анонимен

преди 3 години

Децата си избират къде да се родятТочно в България ли ? Пази боже.

58

Бравос от Ганю

преди 3 години

Ми то кога е имало проблем, с баща му няма, с жена му и назначенията - няма, с ОЛАФ - няма, със сина няма. Безметежно съществуване.

57

Бойко Борисов

преди 3 години

И деца ще ви направим другари само поискайте.

56

АнонимеН

преди 3 години

ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ОБЯВИХА, ЧЕ ИМА БЕЙБИ БУМ НО СЕГА ВСИЧКИ ЩЕ МЪЛЧАТ ЗА ДА ПРЕДПАЗЯТ ГЕРБ, ЧЕ СА ЛЪЖЦИ НЕПРЕСТАННИ!

55

Анонимен

преди 3 години

Населението на България намалява всяка година и е нормално броят на новородените също да намалява. По-добрият вариант е да гледаме коефициента на раждаемост, който достигна до 10,7 на 1000 през 2009 година, но тогава на власт дойдоха мутрите и коефициента започна да спада и през 2019 година беше само 8,8 на 1000 според НСИ. Няма данни на сайта на НСИ за 2020 година.

54

Флекс

преди 3 години

Виждам, че някои хора изповядват слепия стремеж за поколение на всяка цена. За да са доволни мама и тате, жената да се чувства пълноценна, за да има на кого да оставят имотите, за да има кой да ги изхранва и да се грижи за тях на старини. Последното, за което се сещат могат ли изобщо, и какъв човек ще възпитат. Е, резултата го виждаме всеки ден.

53

Вътрешен глас

преди 3 години

Моля Ви не използвайте термини, които не разбирате! "Бум" означава нарастване на едно можество в пъти, а не с някакви жалки проценти! Ама ха! Бейби бум докато българката е прекалено еманципирана, не може никога да има!

52

Истината

преди 3 години

Само мога да съжаля човек, чийто единствен смисъл е да се размножи. Така оставял нещо след себе си? Ами нахрани някой, напиши симфония. Един познат така се ожени под натиск и постоянно се кара с жена си. На въпрос от мен кому беше нужно ми каза: Ами нали трябва да имам дете за да има на кого да оставя апартамента. Изпаднах в потрес. Много са такива. Да имало на кого да оставят нивите. После ние сме били егоисти. А това е висша форма. Да не го вземе чужд. От самия теб не остава нищо. Шепа кокали.

51

Кой ражда в пандемия

преди 3 години

Кой е луд да прави деца по време на пандемия? Човека е готов да има деца тогава когато се чувства в сигурност. Поне така мисли качествената (изчезващата) част от човечеството.Каква сигурност има сега?Нито икономическа, нито социялна, нито житейска?

50

АнонимеН

преди 3 години

ОТНОВО ХВАНАХА ГЕРБ В ЛЪЖА, ЧЕ ИМАЛО БЕЙБИ БУМ!ГЕРБ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ ТОВА НЕ Е ГЕРБ!!!

49

до 44

преди 3 години

Абсолютно си прав. Във времената, когато нямахме пари за хляб, хората мрънкаха по-малко

48

Фин

преди 3 години

Да си родител означава да причиниш смърт, и да подложиш някого на всички неприятности които неизбежно ще се случат. Да си родител и гордо да крачиш в отделението за онкоболни след поредица химиотерапия и байпаси и интервенции не дава гаранция че твоето дете ще е състояние на направи същото с усмивка на лицето. Да си родител означава да пробуташ на някого нещо преди да си го изконсумирал до край и без да знаеш дали ще му харесва и накъде ще поеме без гаранция за успех, а успехът е за чужда сметка

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44 Живота е труден в България ,клен. Ясе огледай около теб. Тая западнала гледка ли наричаш родина и европа. Толкова ли мислиш,че заслужат децата ти.... ***

46

Математик

преди 3 години

Че те пандемия дойде м. Март.... 9 месеьа и сме в 2021,как да има бум на бебета през 2020?

45

бг

преди 3 години

Спрете турските и индийски сапунки по телевизята и ще се увеличим двойно ! Дори може да спирате тека за малко от 18 до 21 - дожстатъчно време за зачеване.