90

Анонимен

преди 3 години

Наистина трагедия за човека и семейството му, но смятате ли, че за това трябва да напишете десет статии и да ни заливате постоянно със смърт от вашата медия? Една статия за изчезването и една за намирането му е напълно достатъчна. Болни мозъци!

89

Анонимен

преди 3 години

Боли *** за ,Атанас.Тръгнал.е.с ясната идея че.може да не се върне.Знаете ли колко деца,починаха днес от липса на адекватни грижи

88

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли, защо бате Бойко не е бил никога алпинист, защото на К2 няма чекмеджета!А иначе, бог да го прости това момче!!

87

Анонимен

преди 3 години

Димитров-Скатов бил ли е ваксиниран за Ковид-19?

86

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ГАВРА И КОЩУНСТВО Е ДА СЕ ПЛЮЕ ПО ПАМЕТТА НА ВЕЧЕ ЗАГИНАЛ ЧОВЕК,И ТО БЪЛГАРИН....ВСЕ ПАК НЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ ОТ БЕЗСРАМНИЦИТЕ ДА СЕ ЗАСРАМЯТ,ДА ПРОЯВЯТ УВАЖЕНИЕ,ИЛИ ПРОСТО ДА НЕ ПИШАТ ХУЛИ И ПО.ШЛОСТИ В ТАКЪВ МОМЕНТ...А СКАТОВ ДА ПОЧИВА В МИР...АЗ ЛИЧНО СЕ ГОРДЕЯ,КАТО БЪЛГАРИН, С ПОСТИГНАТОТО ОТ НЕГО...

85

Анонимен

преди 3 години

До до 75По последни данни се е изтървал от въжето когато се е разкачил от едното и се е закачвал на другото

84

До 87

преди 3 години

Да, имало е и второ резервно въже и дори мрежа отдолу и воден дюшек... това да не ти е цирк Балкански драги ми съфорумнико. Човека се е изцедил и просто се е пуснал. Не ти се вярва, защото не си изпадал в подобна ситуация на пълно изтощение, където нямаш сила дори да свиеш дланта си в юмрук. Вероятно егото му е било по-голямо от това да каже, че не може повече и да помоли за помощ, а не е изключено и да е знаел, че няма от кой да я получи, там всеки е сам за себе си.

83

Анонимен

преди 3 години

Атанасе, Атанасе, оти не взе и Борисов с тебе да му покажеш К2, язък!

82

Рали

преди 3 години

Защо сте толкова злобни бе??? Това е син, брат, мъж, приятел на някой, най-вече българин. Защо?! Не разбирам тази злоба, имайте някакво уважение, това, че не разбирате страста му, не означава, че имате право да коментирате. Никой не е постигнал нещо голямо като си е седял на стария диван в панелката

81

до 75

преди 3 години

Изтървал се от въжето?! Драги ми смехурко, въжето не го държи с ръце, а е осигурен за него. Да не говорим, че има резервно въже. По последни данни и двете са се скъсали. Голям малшанс.

80

Анонимен

преди 3 години

В бъдеще щял да изкачва и Шиша Пангма и да види Петров.

79

Анонимен

преди 3 години

Повечето от великите алпинисти не доживяха до 45 и това трябва да е ясно на всеки тръгнал по този път. Човек е свободен да избира сам съдбата си!

78

Анонимен

преди 3 години

И защо не са минали по чжната тангента на севения виядук по тунела за Атина?

77

Анонимен

преди 3 години

***

76

СИЛА

преди 3 години

Когато правиш герои от ***, създаваш култ към идиотията! Напрвил го бил за България - ГЛУПОСТИ, направил го е за себе си! и аз правя по 120 кофички (наведнъж, до долу), но гледам като ги правя да няма хора наоколо, именно защото ги правя ЕДИНСТВЕНО за себе си...

75

Анонимен

преди 3 години

Не го разбирам този риск, но и не отричам правото на всеки да умира както си сметне за добре.

74

SST

преди 3 години

За съжаление срещу относително цена(спрямо западните агенции) непалците от SST не отказват парите на никого и записват всеки желаещ без особени критерии. Това е и причината за множество жертви в техните експедиции и беше предречено още в началото на декември, когато се разбра че ще водят 27 платени клиенти на зимен К2. В професионалните среди това бе оценено като. лудост и предвестник на трагедия. За жалост нашия изтегли късата клечка.

73

Анонимен

преди 3 години

Преди да се правиш на герой и да рискуваш живота и на други хора (шерпи, други катерачи, спасители), не трябва ли да има изпит с който да докажеш, че си подготвен и физически и психически? Иначе всеки с пари може да му щукне да покорява я К2, я Еверест и като загинат сумати хора заради него, кой ще е отговорен?Като си решил да се самоубиваш, давай, ама защо и други да умрат заради твоето его?

72

Лудко

преди 3 години

Добър ден!по други сайтове пишат, че никакво въже не се е късало. човекът се е изтървал от въжето и е полетял надолу!Айде стига сте си произвеждали "герои"!Иначе мир на душата му!

71

Анонимен

преди 3 години

-63 градуса, кому е нужно ? Да умре като куче. Него поне намериха, ами този Боян.Ужасна смърт да замръзваш жив и да го знаеш.