130

Шах и мат

преди 3 години

Тъкмо се помислят за "велики" и ги погребем! Кой подред е този? Ако синът Ви иска да се занимава с алпинизъм, веднага го пребийте и му счупете профилактично поне единият крак! По-добре сакат, но жив, отколкото мъртъв "велик покорител на върхове". Туй си е болест - търсиш усърдно и внимателно смъртта си ....до самата смърт. Кой за 5, кой за 10, кой за 15 години - който търси намира!

129

anon

преди 3 години

жалко за човека. надявам се сметката за транспорта да не е на наш гръб.

128

Анонимен

преди 3 години

До realistК2 е един от най-трудните върхове за изкачване.Бог да го прости!

127

Анонимен

преди 3 години

Алпийските въжета са специални,това да не ви са корабни въжета или въжета за простиране?Алпийските въжета освен самото въже,около въжето има броня,която ако се разкъса,въжето си остава,така лесно не се къса въжето и се прекарва през карабинери.И алпинистите не се държат за въжета,това е абсолютна глупост,само се осигуряват с клинове,карабинери и въжета в случай на инцидент.Откога алпинистите започнаха да се катерят по въжета,а не по скали,вие нормални ли сте?

126

Германска пивоварна

преди 3 години

Много жалко за алпиниста и съболезнования за семейството - малко такива хора имаме, заместват ги чалгари, мутри и ***, това е проблема...

125

анонимен

преди 3 години

Защо алпинисти с риск за живота си отиват там където не им е работа.

124

realist

преди 3 години

До Анонимен"Странното е, че въпреки ужасната смърт на човека, завистта към него вършее с пълна сила в коментарите."Няма завист към никого. През цялото време баха коментирано изключително необмислените му изказвания за алпинизма и несериозното отношение към уменията, които един алпинист трябва да има. Защото той като височинен турист ги нямаше. И не мисля, че подходи с нужния респект към К2. Мястото му не беше там, искрено се надявах да го проумее, да се откаже и да се върне в БГ.

123

Роза

преди 3 години

Докато са млади и пълни със сили,много хора си мислят,че животът е безкраен и че смъртта е измислица.За жалост,в много случаи реалността ги опровергава по твърде печален начин....Жалко за още един погубен млад живот!

122

Поредната Жертва

преди 3 години

в Борбата с КОВИД - падна!

121

Чарлз Дарвин

преди 3 години

мрът като мухи!

120

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Ако Статов не беше веган нямаше да се уморява толкова бързо и щеше още да е жив...

119

Анонимен

преди 3 години

Съболезнования на семейството и сили за детенцето. Жалко, че ще продължи без баща на тази възраст.

118

Анонимен

преди 3 години

Всички алпинисти правят и невъзможното да докажат колко "могат"Ако го правеха за някаква каузя - разбирам.Ама за да задоволят собствените си амбиции - вижте ме колко съм велик - не може да има уважението ми.

117

Случаен минувач

преди 3 години

Гадно.

116

Bili

преди 3 години

Приятен младеж - говорих с него миналата есен. Вдъхновява деца за здравословен живот и преследване на мечти. Пари за експедиции се събираха с просене...има и няколко книги издадени...за всеки от 11те 8-хилядника дето ги изкачи.Тъжно. Лека му пръст.

115

Анонимен

преди 3 години

Не може един веган алпинист да има сили в инзврънредни обстоятелства.

114

Анонимен

преди 3 години

А за корона тестван ли е? Просто питам, може да е бил болен.

113

Башпакан Бойко

преди 3 години

Камалата и Бидоня са ми дале 2 шкафчета и че требе да ви спирам Хикс хамстера и интернето и че ви водим у концлагер за грейт рисета нема как са който не му изнася даси оди пеш мен ме боли фара за вас

112

Анонимен

преди 3 години

Лека му пръст на човека...но някак си не ме интересува. Търсачите на силни емоции винаги си го получават- джигитите изхвърчат от пътя и погиват, алпинистите пропадат в ***, сноубордистите които карат на нерегламентирани места ги подхваща лавината, донжуановците които спят с чужди жени на богаташи тук таме изчезват. Плюйте ме, но ми е добре да ми е спокойно и бавно. Не ми требе емоцията.

111

Абе

преди 3 години

завистта към него вършее с пълна силаТочно пък на Скатов и на Боян Петров не им завиждам грам. Особено когато си лежа на топло на диването вкъщи, а тия двамата лежат студени, единият още на върха, другият някъде по моргите. По-скоро те биха ми завиждали, ако можеха да чувстват нещо в този момент.