80

Анонимен

преди 3 години

Защото Западът изобщо не те мачка?!Разбиха материално-производствена база, сринаха енергетиката, армията, науката, образованието и ви плащат 0.80 лв. от всеки лев, които си връщат, защото освен техни стоки, друго не се търгува.0.20лв. от всеки лев ви плащат за услугата да търгувате стоките им.

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Неграмотен "логико". Когато комунистите дойдат на власт първото което ще направят е да ти вземат ВСИЧКО, без абсолютно най-неизбежното. ВСИЧКО.Следващото което ще направят е да те включат към системата им за тотален контрол. В днешно време това се прави много по-ефективно отпреди. Социален кредит. Третото, което ще направят е да ЗАПОЧНЕШ ДА РАБОТИШ ЗА ТЯХ, но не каквото ти решиш, А КАКВОТО ТЕ РЕШАТ И КЪДЕТО ТЕ РЕШАТ. Това сме го имали в България и преди.

78

Анонимен

преди 3 години

И едно майданче вече не могат да спретнат като хората.

77

Анонимен

преди 3 години

"По данни на вътрешното министерство в центъра на Москва на демонстрация са се събрали около 4000 души".Горките американци!

76

Анонимен

преди 3 години

Е тук не стана въпреки бройката. То си требе сценарий, режисьор, плащания и.... неудобен главен герой. Например премиер дето действа за народа си. Тук имаме спонтанен неплатен протест и един Вазелин-премиер с който могат да се намазват по всяко време като ни го нахлузват групово. Аз вече не искам народен съд за изменниците, искам Божи съд.

75

Анонимен

преди 3 години

Бидона е развързал кисията, така изглежда.

74

Анонимен

преди 3 години

Поредното стадо платени протестърчета . Ще поседят , ще повикат и ще си отидат по домовете като им свърши работното време .....Или както казва господин Борисов . - Нека си протестират. Не пречат.

73

Анонимен

преди 3 години

До АбеДа я каниш?Ама ти си мислиш, че комунистите спазват някакви норми и чакат да ги канят? Аз знам, че сте неграмотни двойкаджии и на училище едвам сте ходили, но дори и вие сигурно сте чували как комунисти решават какво ще се прави: ТЕ НЯМА ДА ТЕ ПИТАТ. А Русия няма да те пази, ако Русия някога изтъргува да има контрол над теб ЩЕ ТЕ МАЧКА СВИРЕПО. ИЛЮЗИИТЕ СВЪРШИХА.

72

Анонимен

преди 3 години

около 3300 долара...----Ще ги плати от дневните за понички.

71

Анонимен

преди 3 години

Долу горе като в Беларус

70

Анонимен

преди 3 години

След като шорошките медии пишат 4000 знача са около 400.

69

Анонимен

преди 3 години

Той Големият брат вижда всичко и без апп.Какъв е смисълът на живота за младите хедонисти?Ами удоволствието.Ама това, че сме длъжни да трупаме знания и умения чрез учене и практика , знания и умения от предишните поколения и да ги развиваме, тез млади хедонисти знаят ли го?Защото, ако за-тъ-пеят 2 поколения подред прекъсваме цивилизационната нишка.Ами те са хедонисти, още по-яко, че след тях цивилизацията свършва!Такава е причинно-следствената връзка т.е логиката на нещата.

68

Анонимен

преди 3 години

Мисиз Фак Е Ю не е ли била там да раздава понички не демократично протестиращите?

67

Анонимен

преди 3 години

Ако можех да кажа на дядо ми, Бог да го прости, че един ден Русия ще се бори срещу световния марксизъм и болшевизъм и че ще дойде от Сащ и Европа, щеше да ме набие с пръчка и да ме закара лично до психиатрията. А то взе че стана факт

66

Патриот

преди 3 години

Това майтап ли е няколко хиляди протестирали и то в цялата страна ,че ние тука лятото бяхме 100 пъти повече само в София бе !????Поредната изпушила западна хибридка

65

Но комент

преди 3 години

Москва на демонстрация са се събрали около 4000 души...

64

Абе

преди 3 години

Русия ще я спре, за да ни го наложи. Преди да дойде у нас, Поднебесната трябва да мине през Русия или през Мала Азия. Освен това Поднебесната ни е другарче, но не ни е братче, като братушките, че да я каним в България.

63

Анонимен

преди 3 години

Спрат ,ли братята американци пипалата на октопода с газови разклонения край с империята на злото.

62

Анонимен

преди 3 години

Дали е с Путин като длъжност президент , и без Путин, това не променя православността на руснаците .Руснаците са си православни.Но длъжност президент е работа като всяка друга работа. Айде сега, какви са тези некипели , все едно че Путин бил опората и решавал всичко. Това е длъжност като всяка друга - и той има да отбелязва успехи и неуспехи. Ако не може да се замени тази длъжност със избори, значи е диктатура.

61

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Фридъм гайс плийс Свобода за Навални.Да идват американците.Търпение, моля, свобода ще има за всички, но поред и без да се пререждате. Първо ще освободят халката на Навални, после на грантаджиите и най-накрая са платените протестъри и интернет тpоловете, като вас!