151

Анонимен

преди 3 години

Да припомням ли " адекватните" мерки- коридори в парка за еднопосочно разхождане. Не, първо парковете бяха изцяло забранени. Демонтиране на пейките. Затваряне на Витоша. Маски задължително на открито. И всичко това измислено от мозъчния тръст

150

Анонимен

преди 3 години

Хе..Беларус има да мечтаете за там,нужно е покана и виза ,живял съм 3 г. там,всичко е лъжи които се говорят тук,студентите ги настройват хора с интереси ,но им стана ясно и се прибраха ,храната е истинска ,транспорта много евтин ,навсякъде газ,даже и по селата ,заплатите не са високи ,но са съображения с стандарта на живот ,тук работят 5 месеца а другите 7 месеца там съм като лорд)а жените им са много много красиви ,и не да надменни ,е малко с алкохола прекалявайте но са красиви на лице и тяло )

149

Анонимен

преди 3 години

Какво ще правели със заемите? Ами да са мислили че когато теглиш заем това е Риск, също така трябва да имаш заделен фонд за черни дни, също така никой не им е виновен че искат Всичко и то Сега.Ами сега е време да научат някои уроци.

148

Анонимен

преди 3 години

До НиколинаНиколинка бегай в Беларус, там всичко е отворено, казват че и вирус нямало,пълен Рай. Не се мъчи тук.

147

Анонимен

преди 3 години

Спокойно Кунчи, българският народ е достатъчно пp0cT, за да НЕ излезе да ви набие. Така че продължавайте да го мачкате. Той си го заслужава!

146

ЛЛ

преди 3 години

*** трие ли трие коментари... ***!!!

145

Ааааа

преди 3 години

Цензура :) пишеш срещу правителството и гащниците от НОЩ и ти трият коментара :)

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144Орбан има ***, няма 6-5

143

Анонимен

преди 3 години

Ми измислете правилни и адекватни мерки бе, Кунчев. Това в момента са дивотии, искате да омразите хората едни други. Не може дъртаците над 65 години, които са най- застрашени от Коронавирус да им разрешавате да си драпат макарите по цял ден и то в големите хипермаркети и то що, понеже бай Драган трябва да си купи хляб и кисело мляко от Джъмбо. Влизат ей тъй по цял ден да си чукат лаф-мохабет с касиерките. Мен ще ме пъдят като мръсно коте, а те там ще щракат с пръсти, айде няма нужда.."мерки".I.

142

Невалиден

преди 3 години

Кунчев, твоята заплата месечно е колкото моите инвалидни пенсии за ТРИ ГОДИНИ ! След 33 години трудов стаж! Посочи ми една причина да ти вярвам!

141

Николина

преди 3 години

Вcички мeрки срещу К19 трябва дa ca прeпoръчитeлни,кoйтo иcкa дa cе крие в къщи, кoйтo иcкa дa пиe кaфe. Нямa пo-жecтoки eгoиcти oт пoдкрeпящите мeркитe. Зaгрижeни били зa oбщecтвoтo! Aбcoлютнa лъжa! Нe им пукa чe милиoни щe зaгубят рaбoтaтa и ще гладуват. Вaжнoтo e тe дa нe ca рaзбoлeят, а Вcички дa ce жeртвaт зa тях!Медицинската мафия се сля с фармацевтичната и политиците, за да източват милиарди, които пак бедния народ ще връща, а ние гладни и затворени, като в КОНЦЛАГРЕР! Отворете ВСИЧКО!

140

Анонимен

преди 3 години

Как Унгария разреши ползването на руската ваксина и тази на Астра Зенека без да се чака одобрение от ЕС?

139

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до 555Глей ся, ние сме в poбство, не обсада, а банково робcтво.Последната война руснаците я спечелиха и си запазиха територията, днешната икономическа война нашите съюзници я губят от Китай(Азия).Пък и сме им подарили територията си и сме колония.А за цивилизован свят и човекоядство, какво ?!Тук в дивото племе се самоизяждат едни други, в слободията на зверилника Бг.

138

Анонимен

преди 3 години

До 555Вероятно защото ивермектинът не струва милиарди като ваксините. "Хората искат да седнат в кафене, да отидат на гости" - доцентът явно не знае, че е разрешено да си ходим на гости, стига да не е над 15 човека.

137

Д-Р ПСИХО

преди 3 години

най-добрият препарат за профилактика срещу ковид, щамове и други вируси е спиртомицин, пер ос

136

555

преди 3 години

Въпрос към лекарите:-След като лекарствен продукт съдържащ ивермектин за перорално приложение дава уникално добри резултати в борбата с К19 не е разрешен в България, при положение , че е разрешен в Румъния , Нидерландия ,Франция ,Германия , САЩ и може да бъде по-удачен вариант от ваксините . Обществото трябва да е информирано за всякакви варианти в борбата с К19 .Моля за отговор .

135

Анонимен

преди 3 години

Само да вметна, че собствениците на обекти, които в кризата кретат и фалират са самоосигуряващи се и нямат възможност дори да се регистрират на борсата като безработни. Независимо на каква сума са се осигурявали

134

Русенец

преди 3 години

До АнонименНапълно съм съгласен с това твърдение. Образованието е функция на две неща: домашно възпитание и училищно преподаване. Няма как и двете да се поемат от учителите, а родителят вечно да се оправдава с тях.

133

Русенец

преди 3 години

До АнонименПрави впечатление, че нации като Австралиа и Китай имат по-малко заразени, болни и починали от ков19, отколкото са в България. Явно те държави знаят как да налагат мерки, докато тук всичко е препоръчително и ако някой се обади, че бил видял някъде нарушение......

132

Русенец

преди 3 години

На хората им писва от мерки, защото твърде дълго си играете на мерки. Всичките ви мерки са вятърничави и нямат никакъв ефект. Така никога няма да отмине пандемията и вечно ще получавате евросредства за нея.