11

Анонимен

преди 3 години

до 10Ми те едните измряха, другите го прекараха, третите (в пенсия) се покриха и останалите се ваксинираха.Не остана кои да се споменават. Ама и действащите лекари намаляха, особено в малките населени места. А в София, пред специалистите опашките са направо двойни и както преди се записваше час с половин месец напред, вече е с поне един.

10

Анонимен

преди 3 години

Гладът е по-силен от тока гербавите наближават опасна граница да няма после рев и сополи.

9

YOT

преди 3 години

Аргументът за натиск върху здравната система в частта му, че умират лекари повече да не го чуваме, нали ви купихме ваксини, ползвайте ги, бе доктори.

8

ЕДИН ЧОВЕК

преди 3 години

НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ, ЕЙ!

7

Любо питен

преди 3 години

Открай време в селото най-важните личности са кръчмаря, кмета и даскала. Даскалите в последно време или са несретници, или въобще ги няма. Кметовете са слуги на Централната власт, пари нямат, така че не пеят в хора. И остават кръчмарите. Които пари имат. Така че, Томи (нали може да ти казвам Томи?), с кръчмарите по-полека. Айде сега да си помислим пак дали не "сваляме" мерките от февруари?

6

оставкааааа

преди 3 години

Ще паднат............на 04.04. със сигурност.

5

Баче Кико

преди 3 години

Само така - натегай, натегай, яко жегай. Гербаджиите разбират само от сопата.

4

Анонимен

преди 3 години

Преди всичко политиците са посредници на обществените интереси, а не богове, които позволяват или не позволяват нещо. Ще перефразирам една мисъл: Когато едно общество превърне хората на науката и изкуството от вихрогони в товарни коне, въпросното общество се превръща от манеж в обор. Да ви е честито във фермата!

3

Чико от Порто Рико

преди 3 години

Естествено е всеки индивид да се страхува за живота си, но хората, които дърпат конците на държавите и света трябва да стоят над тези неща, и да пазят повече общия интерес на човечеството като общност. В момента се угажда на личните страхове, а груповият интерес на човечеството е тежко накърнен, вредите за общността от тази ситуация са далеч по-тежки и значими спрямо спасеното чрез рестрикциите.

2

КОНЦЛАГЕР

преди 3 години

Човешки права нанайси, по зле е и от при Адолф Хитлер

1

Мангъра

преди 3 години

Всичко да пада и да вдигат бонусите за първа линия!