57

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да вдигните данъците на старите барутници?Та да се реши проблема с паркирането...

56

до 59

преди 3 години

Е ти нали преливаш от ум. Построй вдигни няколко паркинга и ставай милионер. Най обичам мишoци да дават акъл, но да не могат да свършат нещо за 5лв.

55

3

преди 3 години

"щяха да вдигнат няколко многоетажни гаражи и след няколко години да са много напред. Апартаментите сега като обеднеят хората"---Ресторантьори стават, за да изкарат лесни бързи пари.Там е сладка работа.Кой ще чЕка нЕколко години ?!Я камилата, я камиларя !

54

Анонимен

преди 3 години

35 кв.м.южен гараж с излаз директно на улицата с ток.вода.тоалетна 3 сифона .на мозайка с голям просвет на входната врата индинидуален .не е във вътрешен двор сега ще продам за 25 000 евро.Варна.

53

Анонимен

преди 3 години

До 57 строителЦентъра на кой град?Щото на мен двете паркоместа в подземния паркинг ми струваха по 16000 евро едното.

52

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше строители с малко ум сега щяха да вдигнат няколко многоетажни гаражи и след няколко години да са много напред. Апартаментите сега като обеднеят хората в кризата ще се продават много тежко.

51

До cinik

преди 3 години

То и други неща се случват в Европа, например с размера на заплатите, а едното върви с другото.За България платените зони трябва да се премахнат даже със закон. Например в закона да се запише, че се забраняват платени зони за паркиране в квартал, в който няма поне 200 паркоместа в закрити паркинги на 1000 души население.

50

строител до врачанин

преди 3 години

В грешка си!Аз построих луксозна кооперация в центъра.Казах изрично че всеки по голям апартамент от 85м2 му се полага гараж на по ниска цена.За външни хора 25 000лв за този който има апартамент 15 000лв.Какво да ви кажа.8 продадени апартамента -и 2- си купиха гаражите.Не им стигали парите.Останалите ги взеха външни хора..

49

Анонимен

преди 3 години

Безразборно строителство, вкл. и върху съществуващите паркинги, не се строят подземни гаражи и това е резултата. Никъде в Европа не правят така.

48

До 51 (123)

преди 3 години

Не си в час. В закона пише така, но строителите обявяват жилищата за ателие, а за ателие не се иска паркомясто. После никой не следи ателиетата да не се използват като апартаменти за живеене. Аз съм в нова сграда с 18 апартемента и два офиса и с 15 паркоместа. Разбира се част от апартаметите се водят ателиета. Няма изискване да се продава гаража заедно с апартамента и част от паркоместата са на хора , които не живеят в сградата.

47

cinik

преди 3 години

А истината е много проста и е пред очите на всеки пообиколил из Европа- данъци и зони -искаш да имаш кола в София - 2000 лева данък, искаш да паркираш таралясника в центъра - 10 лева на час, искаш апартамент в центъра - 5000 лв данък, в голям град - 2000 и рано или късно това ще се случи, защото няма друг начин, а и вече се е случило почти в цяла Европа... Да ви светна ли колко са данъците за жилище и кола в Берлин ? Или вие искате само цените на имотите да са ви като в Берлин, а данъците - не:)

46

до баш будала

преди 3 години

ей да си жиф и здраф бате, за такива кат тебе ги прая тез къщи, са хора с пари, викат ми - нема таквиз будали да дават за селска къща 80 бона в евро, *** аз нъл съм умен си знам

45

Анонимен

преди 3 години

Платените зони намаляват паркоместата с 50-60% и освен да създават проблеми с паркирането и да пълнят дожобовете на мутрите, нищо друго не правят.

44

123

преди 3 години

До ВрачанинЗаконът го е уредил - всяка нова жил. сграда трябва да има гаражи и/или паркоместа за всеки апартамент за да има акт 16, при това от доста години е така. Но булгаристанеца си прави гаража на кафене или "бутик", а после слага туби с вода да си маркира мястото за таралястника.

43

Реалист

преди 3 години

На практика, ако тръгнеш да се местиш в друг апартамент в София, много е трудно да намериш такъв с гараж, Само в новите сгради има гаражи, но едно, че са недостатъчни и второ, трябва да купиш апартамента и гаража много на зелено и да чакаш да се дострои сградата, да ремонтираш жилището и да го обзаведеш. Ако не го купиш на зеленое, няма гараж, а няма и по-сносен аапартамент, а новото строителство е доста калпаво.

42

Анонимен

преди 3 години

До Истински програмист"Какъв басейн посред зима бе човек"?Какъв програмист си бе, човек, как четеш спецификациите, кой ти дава работа. Пише закрит басейн. Тебе първи ще те уволнят, и при вас започнаха уволненията. Учи нещо друго, квалифицирай се, инвестирай в себе си ако искаш да се адаптираш към ковид ситуацията.

41

69

преди 3 години

селяци с по 4 коли в семейстео, всичките са над 10 годишни зле поддържани, вкарват ги в градинката, след това калта я вадят на улицата..., решенивта са зелена зона навсякъде и въвеждане на еко стандарт за влизаме в София, и задължително всяка нова билищна сграда с гараж/парко място към всеки апартамент.

40

Реалист

преди 3 години

Туби, щайги,... вие в София ли живеете? Може би сте в някое от селата около София, дето уж са част от София.

39

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Идватлятото шопи на морето, а паркират незаконно на брега или в тесните улички.Ще викам паяк и Полиция.Не сте вие най-хитрите ... !

38

Реален програмист

преди 3 години

Не знам за какви вили и центрове на София говорите, ама аз си работя от Инсбрук от пет месеца, а апартаментите в София си ги пуснах под наем, а един продадох. Нямаше гараж, ама купувача и не пита за такъв. Да си паркира където иска.