41

Анонимен

преди 3 години

Шкембе войводо,какво ще правим без казармата ти?ще мрем по окопите неонодани от разни празноглави фуражки!

40

Абе

преди 3 години

Тоя *** нали не ходи на консултациите при Президента!

39

тРиото отровно

преди 3 години

На тия избори пак ще се наредите едни и същи до хранилката.Датата е без значение.Гроб,БСП,и ДПС.За тия съм сигурен ,за всички другине се знае нищо.

38

Анонимен

преди 3 години

Я кажи Воеводо от сделката с ф16китеколко милиона комисионни сложи в джоба.

37

Анонимен

преди 3 години

чао, патриоте с ДС-ските си мечти.дано се продъниш и ти и цялата ти некадърна партийка на изборите!

36

Анонимен

преди 3 години

Памперсяне, откъде влезе в Кошлук ТВ? Аз бях пред главния вход, ама тебе те нямаше. През някой тунел ли те преведоха, храбри македонски войводо от Русе?

35

Бай Миле

преди 3 години

И с дата и без дата сте си същите ашлаци.Да направите голямата пара докато сте във властта.

34

Пеликана

преди 3 години

Шкембе Воеводо ,не се излагай.Като за последно гледай да се понагушиш да направиш гушка де,че после ще съжаляваш.В следващоя парламентПатреотете ще сте извън борда.

33

Анонимен

преди 3 години

До до 37 - за какви "Хиляди в комисийте" говориш? Колко са католиците и арменците у нас. А и болшинството не са наистина 'вярващи'. Освен това си живеят смесено с православни и други - та за кинтите които се дават за комисийте - ако те не искат ще се намерят достатъчно 'друговерци' да ги вземат!

32

до 37

преди 3 години

Датат е важна. Когато е празник няма лесно да се намерят застъпници от католическите и арменските общности. Няма как да ги мотивират да кибичат по 18 часа в изборния ден и да мъкнат протоколи до припадък. Много е усложена обстановката. Хората се страхуват и едва ли лесно ще намерят хиляди да се включат в комисиите. Защото за едно гласуване може да не отнема много време,но другите ще са на работа в изборния ден и в затворените помещения няма да искат да останат от 7 сутринта до през ноща пред ЦИК

31

иво

преди 3 години

То всичко е в разпад, агент Иван се загрижил за датата.За затвора сте всички от управляващата шайка.

30

Анонимен

преди 3 години

смешници -датата та датата - това ли е най-важно ?

29

Анонимен

преди 3 години

Ми то е ясно, че по пощата е пълен абсурд да са чесни изборите.Рдев пак се изложи вече за кой ли път.

28

Анонимен

преди 3 години

Може да му казвате каракачанка, но *** е в президентството... а Баба Меца е с осем чифта златни очила по 9 бона всеки от тях и води мечкарите от БСП към пропастта.

27

Аз

преди 3 години

Мислех да си купя една каракачанка за в къщи,ама ако яде толкова като тоя,няма да мога да и смогна.

26

Анонимен

преди 3 години

дер Швайне мери датите на килограм или на паунди?

25

Пий куме!

преди 3 години

Туй изобретение нивга не ще види ВЛАСТ. Звездния си сегашен миг, то намира, според това кому е кум, кой сват, кому се е отрекло и кому се врича!Оттук и кой го е използвал и позволил да разсипе, обезкърви окраде, оназ велика организация БМРО.Днес големите се изонождат по въпросите, а метрампажите, кат това клакират, подтиквани от сервилност и амбициозни юристки-съпруги (да ме извинят, ако това не е актуално).КарЧо,как си се оцапал,веч не си щастливо Пигче!!!

24

до 26

преди 3 години

Колкото и ги премахнаха БСП за 12 септември когато Нинова беше избрана с кутии за обувки вместо урни. Хората гласуваха в кутии за обувки за Нинова и тя не изчисти списъците преди изборите за 12.09.2020г. Така се оказа, че гласовете бяха една трета повече от гласувалите. Питайте отцепилите се от БСП и те ще ви кажат как Нинова направи клан в БСП и как си назначиха дъщерите на постове. Дори излезна на бял свят купената диплома на Десислава Йорданова. Специалност Маркетинг и мениджмънт няма в ПУ

23

Анонимен

преди 3 години

Краси, стани ти президент и ти решавай, обаче не можеш...

22

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩОТО ТОВА СА КОНСУЛТАЦИИ БЕ АГЕНТЕ НЕГРАМОТЕН. ПРЕЗИДЕНТА НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ТИ СЕ ОТЧИТА НА ТЕБ И ТВОЯТА ПАРТИЯ С 2 ПРОЦЕНТА. ТОЙ СЪБИРА ВСИЧКИ ПАРТИИ И НАКРАЯ СЕ СЪОБРАЗЯВА СЪС ВСИЧКИ МНЕНИЯ НЕ САМО С ВАШЕТО.