41

Сата НАТО

преди 3 години

Че не е нормален, не е. Но преобладава частта с мозък.При нашите управляващи преобладават чейне и бузи.

40

Анонимен

преди 3 години

До 32Е чак пък толкова.В България богатите хора рядко дават пари за нещо друго освен себе си.Когато използвах изразът "мексикански наркибарон" имах пред вид богат човек който е абсолютен господар на определен регион и на практика той е законът и човекът който решава какво,кога и къде да се случи там.Нещо подобно като феодален владетел от средновековието.В България къде са тия болници,университети и училища,че и паркове правени защото някой богаташ е решил да бъде добър?Вярваш на глупости.

39

Роки 4

преди 3 години

Джакмата явно много е почнал да си отваря устата и му се е случила случка.Като навсякъде по света.

38

Анонимен

преди 3 години

Eееее, това жуже ли е елита, аре бегайте бе. Тия ли ще ни командва със цицките,хахахахах

37

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

36

Анонимен

преди 3 години

Китай е бедна изостанала комунистическа държава, а при деморакцяита в ЕС и НАТО България се развива, населението расте, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

35

Ши ЗинПин

преди 3 години

Партията Забавя, но не Забравя...

34

А Навални?

преди 3 години

А Навални защо не изчезана? Май на запад повече се вълнуват от него отколкото в Русия.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен34Да, щото ги биха да влизат в ТКЗС и ако откажеш... Още бой и съветване. И накрая "земеделска пенсия".

32

Хемус

преди 3 години

Не знам за китайската компартия,ама преди години галих прилепа на една китайка!

31

Анонимен

преди 3 години

Китай е общество с масов среден стандарт на живот. Китайската комунистическа партия изкара цялото население на страната извън зоната на бедността.

30

Анонимен

преди 3 години

След 9ти септември пенсионирите не ровеха в кофите за огризки от храна.

29

Анонимен

преди 3 години

Тези поне са живи. А тук така "изчезваха" след 9 септември, че семействата им още не знаят къде са. Класика! А "намерените" ставаха най-верни синове и дъщери на Партията, след "съветване" в милицията.Нищо ново!

28

До 29

преди 3 години

Говориш за всеки богат, все едно всеки е робовладелец, наркобарон, неконтролиран и т.н. Държавите са изградени върху успешни такива хора и да не повярва човек: някой от тях водят до прогрес. В африка нормалните са изключения. Затова би трябвало да се насърчават умни такива, който водят до някакъв напредък. Виж ни градовете, виж болниците, университетите, музеите, парковете. Всичко е правено с парите на богати.

27

Анонимен

преди 3 години

В комунистическа държава куче влачи диря няма.Нещо са му намерили кусур и готово.

26

до 28 Тео

преди 3 години

Глупости. Боли ги фара Китайците за корумпирани богаташи. Интересува ги само да не са против партията. Всичко друго минава. Иначе нямаше да е държавата с най-много отвлечени деца.

25

Анонимен

преди 3 години

До 24Не желая нищо което има той.Просто казвам,*** неконтролираната власт и пари в ръцете на "бизнесмени" ги изражда до най-обикновени робовладелци.Особено ако нямат много много съвест и морал а те рядко имат.Погледни в България какво става.Карат скъпи коли живеят в палати и не плащат осигуровки и заплати.Ти благодари на съдбата че не си в лапите на такъв в някоя африканска или азиатска държава.Ще бачкаш като животно по 18 часа на ден за паница ориз.А после какво се случва ли? Ми нищо умираш.

24

Тео

преди 3 години

В Китай има корупция в огромни размери. Това е единствения начин, тя да се победи. Простата разлика между Китай и "демократичния" свят е, че когато се появят такива като Рокфелер, партията ги пита за първия им милион. И ако е спечелен по нечестен начин, влизат в затвора! Толкоз! Защото един път престъпник, ти си оставаш такъв. В демократичните страни на такива им постилат червеното килимче. И резултатът не закъснява - хора на улицата, просещи, а до тях такива с имения за по сто милиона долара!

23

Ало Ваньоо

преди 3 години

Обработват ги с психотронно оръжие,това е новият метод за изтезания!Дори в БГ има изтезавани и дори по лошо жертви!

22

Анонимен

преди 3 години

Това грозно жуже от снимката е отишъл при Путин да се съглашяват и не се е върнал.Комунистически му работи от ком партията на Комрад?!