101

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовПо т.2 - даже и Русия има повече регистрирани стартъпи от Китай. Китай е на 2-ро място само по пари налети в стартъпи и акоо ги погледбаш кои сая ще видиш, че се броят на пръзтите на 1 ръка и са про-държавниhttps://startupranking/countries

100

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовПо точка 1. Ето ти класацията на Insider - https://insider/best-cities-for-expats-2020-internations-2019-12#2-kuala-lumpur-malaysia-29 - няма нито един град в Китай

99

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовАйде сега дай и данните за тия твърдения иначе си е тролене. Искаш ли да сравним броят на стартъпите в Китай с тези в Европа и да ми покажеш, къде я видя тази тенденция. Също ми покажи и данни за твърдението, че експати ходели в Китай - ходят на екскурзия. Средната заплата в България се калкулира на база на 80% зплати, които са нереални.

98

преди 3 години

Нали Китай беше новото икономическо чудо което политическото ляво обожава ?Защо сега политическото ляво не каже нещо по въпроса ?Защо пак мълчат ?Защото всеки път когато подкрепят социалистическа / комунистическа държава на този свят, тя се проваля !Социализма / комунизма винаги се проваля накрая. Лошото е, че много хора страдат.

97

Кико

преди 3 години

Типичен подход на червените другари! Гергов е на път! Който иска да кара влака, чака за червен светофар!

96

V

преди 3 години

Китай се опитва да наложи дигиталния Йоан .Ако са го натиснали в али баба да се търгува само с дигитални йоани и без койни може да има голям проблем ;)

95

Анонимен

преди 3 години

В Китай експлоатацията е брутална, могат да работят по 25 часа в денонощие.

94

4epa

преди 3 години

КАТО КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КОЛКО ХОРА СА ИЗ4ЕЗНАЛИ БЕЗСЛЕДНО !!!!!!!!!!!!!!

93

Джон

преди 3 години

Кой е Джон Голт?

92

работн.на ККП

преди 3 години

мао дзъ дун,чан каиши,ким бир сен,син дзин пин,големи имена

91

Българин

преди 3 години

Кой знае къде се препича на слънце. Като теориите за Ким Чен Ун. Важното е да се бълва пропаганда.

90

Анонимен

преди 3 години

Не са важни, иначе двойниците им да са се появили досега....

89

дддд

преди 3 години

Ами явно някой като станат милиардери в Китай,вземат че се помислят че са над управляващата партия там,и веднага ги спохожда беда.Тези са на принципа.Наяла се въшката,че излязла на челото!

88

от ЮАР

преди 3 години

...ние останахме с инфраструктура от първо ниво с качествено изпълнение и с обещанието да се продължи инвестицията в училище, поликлиника и още 8 блока за да имат работниците нотмални условия за живот! Аз съм Българин и руснаците и китайците и южноафриканците и кенийскте колеги ни обичат и уважават!Янките ги изтикахме, само плямпат, харчат пари за какво ли не и така де в ЮАР сега има много бачкане за бели евро-роби (учени) и не ме е срам да бачкам много след като резултатите са видимо супер!

87

от ЮАР

преди 3 години

Миналият месец се върнах от Китай в ЮАР където живея и правим бизнес и с руснаци и с китайци за местна компания във военно оборудване!Нито китайците бягат, нито руснаците и за бизнеса угаждат, не като янките да зобят!Китайците само заради едно разрешвние за разширяване на производствените мощности за 2 месеца построиха 8 четири етажни блока за местният персонал и инженерните екипи! Руснаците за 2 седмици монтираха в халетата пборудването и се прибраха по живо по здраво!

86

Анонимен

преди 3 години

Путин беше изчезнал, после Ким, после сестра му, сега китайците почнали да изчезват. Лъжливата пропаганда все повече буксува в собствените си ***.

85

ГосТ

преди 3 години

И повярвай, Китай няма никакво намерение за война с Русия, защото са наясно за могъществото на най голямата държава в света.

84

ГосТ

преди 3 години

Единствената разлика между милиардерите на запад и изток е тази,че на изток много добре знаят, че милиардите не са техни. Иначе, навсякъде се дават едни пари на някой счетоводител или по модерно мениджър. Проблема на запад е,че мениджъра се помисли за някаква по висока класа. В миналото, в добрата стара Англия мениджъра (или търговеца) е бил по ниско от въглищаря.

83

ГосТ

преди 3 години

Понастоящем работя с китайци, ходил съм в Пекин за малко, а сега ми предстои дългосрочно. Хайде не ми обяснявай, А ? И анализирай защо в сащ има 19х повече бедни. А най големите роби са българите. За съжаление.

82

Чичо сам

преди 3 години

до 85"Китайцитя Бягат, никой не се връща в Китай или Русия ;)Бягат с хиляди всеки месец!" Искам да попитам вие сте не бягате ли ?