30

тато

преди 3 години

Мързелив народ, слаба държава. Ако всички *** във форума бяха взели по една лопата да си оправят дворовете на къщите и да си почистят коритото на реките по местата където живеят , нямаше да плачете сега, че 5 капки дъжд ви наводнил двора , а реката ви преляла.

29

Тео

преди 3 години

Иначе цяла година разни умници обясняваха колко е хубаво на село...

28

селянин

преди 3 години

важното да е веселокамината на 6 вино се пени жената нещо ми мръмори

27

Предупреждение

преди 3 години

А ако вали непрестанно 40 дни и 40 нощи, както по времето на Ной,какво правим тогава? Ами ако по това време ни удари и заметресение като в Хърватска или Монголия/ тая сутрин/? Срещу Божиите закони не може да се съпротивяваме ,а именно-каквото посееш-това ще пожънеш! Сеехме мерзост- като се почне от чалгата,дрогата, незачитането на семейните ценности, унищожението на Църквата, ***, паради на гайовци,трето, и десетополови и т.н.И очакваме благоденствие и просперитет? Не,още по-зле ще става!

26

Анонимен

преди 3 години

Гарантирано от герб!

25

Анонимен

преди 3 години

Така ще е вече, суша а? Озонова дупка се затвори и климата се връща към нормалното. А за 30 години - всичко като канализация, тводнителни съоръжения и предпазни диги е остаряло или направо съсипано от безхаберие. Горите са изсечени поголовно. Всичко е окрадено и разпродадено. Обикновения човек го търсят и се сещат за него само по избори.

24

САТАНА

преди 3 години

Ето ви вода точка

23

Анонимен

преди 3 години

Статията трябваше да разкаже как правителството проспа възможността да укрепи празните язовири , да почисти и разшири коритата на рвките и т.н. Но те и не знаят и не искат да правят нещо, единствено да пълнят шкафчета на наш гръб и да обслужват чуждото началство , за да не ги оставя на власт. Ако имаше народ сплотен и мъдър, да е взел сопата , а не мирни протести.С мирни протести нищо не се постига.

22

Анонимен

преди 3 години

Лек дъждец, изсечени гори, непочистени реки, неукрепени брегове и диги и настана бедствие. Какво ли ще стане ако завали силно?

21

Бай Кольо

преди 3 години

Тя водата ще мине и ще замине ама мизерията и самоубийството на този народ ще продължи.

20

Анонимен

преди 3 години

И само пресконференции знаят да дават, ама да вършат работа никакви ги няма.

19

Тука има, тука нема

преди 3 години

За сметка на това лятото пак ще е суша и ще са празни язовирите.

18

Rado

преди 3 години

Цяла годинаживееш до реката на красота, ама завали ли ....

17

ЖИК ТАК

преди 3 години

РЕКИТЕ ПАК НИ ИЗНЕНАДАХА !!!

16

Киро Х

преди 3 години

"заляти домове"-----------------------Браво бе, нова си, гледам но и неграмотна. А да пишеш статии и да си неграмoтен е проклятие, ще го разбереш.

15

Анонимен

преди 3 години

Сутринта ги гледам в някакво бургаско училище, цели 2 месеца и то без ученици в училището не могат да махнат опасни железа в двора, а тука очакваме да строят диги, да чистят корита и канали.... Много им беше важно цяла година да ни говоряд за Ковид, а хората ще умрат от един ден дъжд, срамота!

14

Анонимен

преди 3 години

Страшна работа, чух че Толупа трънал да обикаля вече с лодка

13

Анонимен

преди 3 години

При Ревизоро средно положение няма - язовирите или са празни или преливат до скъсване

12

Анонимен

преди 3 години

Oня с джипката няма ли да обикаля пак и да се хвали какво е построил?

11

Анонимен

преди 3 години

Некъф ужас - не можем да се справим с 2,16 литра на час, затова ги обявяваме като 26 литра за 12 часа, че да изгледжа по-голямо числото.Гарантиранот от гербавите.