34

Анонимен

преди 3 години

Понякога насилието е единственото решение!!!

33

Патриот

преди 3 години

натовски травестит :)

32

смърт за сащ

преди 3 години

не каза така когато сащ се похвалиха че са похарчили само 5 млрд долара за украинския майдан с много повече от 4 убити...

31

Анонимен

преди 3 години

"Захариева: Насилието никога не е решение!"Това да го кажеш и при следващите американски бомбардировки в чужда държава.Като официална позиция на страната, разбира се.

30

Не извратен тип

преди 3 години

За това пращахте бандитите на Делта Гард да бият хората на протеста.Аз знам кое е решение,аз съм краен човек срещу престъпници

29

Анонимен

преди 3 години

добре, заклейми ги, хайде сега да отива да прави сфрки както всички връзкари некадърници в републиката на смърдящите мутри

28

Справедливост за САЩ

преди 3 години

За един черен рецидивист, който разпространява фалшиви банкноти, оревахте света, че животът на черните имал значение!А ЖИВОТЪТ НА ЕДНА ЖЕНА ВЕТЕРАН ОТ ВВС, която 14 години е служила на страната си??? Защо всички мълчат!!!Позор за Екатерина Захариева и българското МВнР!Поклон пред паметта на Ашли Бабит и жертвите на американския тоталитаризъм!

27

Анонимен

преди 3 години

Сащ е прогнила, продънена и умираща империя. Няма вече никакъв авторитет и отдавна не е мечта за никой. Изкуствена държава и няма как да не се срине.

26

Алооуу

преди 3 години

По-полека нашите с изхвърлянията, че да не ни набутате между шамарите пак !?

25

ПроСоТо

преди 3 години

а беше ли "решение" когато полицията БИЕШЕ,РИТАШЕ и ВЛАЧЕШЕ протестиращи през лятото и есента В БЪЛГАРИЯ?..Е?..БЕШЕ ЛИ "решение" ТОВА НАСИЛИЕ?..Или то "НЕ Е НАСИЛИЕ"?!..ама защо ли питам?!...Дреме й на тая кукла-парашутистка за нещата!..Важното е да дрънка глупостите..ЗА КОИТО й ПЛАЩАТ!..Отделно дето "дялка" НОВАТА си "кариера" след ЗАЛЕЗА на "светилото "от село Банкя и неговия Харем...."Бизнис,бизнис,ширпотреба"..

24

Додо

преди 3 години

Ето точно ТАЗИ кукумявка, комсомолката на Сорос, която плюе по генерал Христо Луков и се обявява в подкрепа на преврата срещу Доналд Тръмп ще пази националния ни интерес от метастазите на македонизма. Вярвайте ми!

23

Анонимен

преди 3 години

червената фабрика за *** гледам се е активизирала, след като главнния кayн днес се натресе на чуждо място и откри предизборната си кампания, чрез несвързано говорене. куманорунгелии гледайте да си изработите подхвърлените стотинки, че след март месец кладенецът пресъхва

22

Анонимен

преди 3 години

А защо трябва да се изказваме официално? Тогава да каже и примерно, че не е демократично да се изключи Тръмп от соц мрежи за 12 часа. Това ли е върховната демокрация?

21

хаха

преди 3 години

От името на страната ни тая заклеймявала щурма. Я някой да ми припомни, тая заклейми ли диващината след смъртта на оня рецидивист и щурмовете на магазини? Май си мълчеше тогава, *** сега много възмутена.

20

Анонимен

преди 3 години

Така е права е - убииствата на мирно протестиращи граждани , никога не са решение за които и да било режим

19

Патриот

преди 3 години

Ама в Украйна как беше решение????Пък в краварника не е ???

18

Анонимен

преди 3 години

И тая жена се вълнува за америка ,ехо добре че тук оръжието е друга тема ,видяхте че всички бяха въоръжени )

17

Анонимен

преди 3 години

Джо Дъртака много скоро ще го убият със отрова лекаря ще обяви, че е умрял от сърдечен удар няма да изкара и 1 година.

16

Анонимен

преди 3 години

Защо ли г-жа Захариева си въобразява че тук Фигуранта ще здаде властта по различен начин от питека Тръмр!

15

Анонимен

преди 3 години

Ееее, представям си през лятото, когато мигърите превземаха центровете на градовете, унищожаваха коли и бизнеси, събаряха паметници, колко ли пъти е писала да заклеймява насилието. Интересно, как съм пропуснал тогава, толкова много заклеймявания, всяка седмица... При цялото това насилие, и палежи, и разрушения... Горката, сигурно я е боляла китката от писане тогава.