6

до Петърчо

преди 3 години

Чувал съм истории, че сом е обръщал лодка с трима рибари. Но пък Януари месец да си кажеш... що пък да не се изкъпя аз в Дунав?! Трябва да ти хлопа нещо в главата. На 82 години да ходиш да плуваш - или е деменция, или старческо оглупяване. А пък може и да му е писнало на човека... кой знае.

5

Анонимен

преди 3 години

Като тийнове се къпехме нощем по кея лятото. Направо се чудя, как никой не се удави от нас.

4

ДДРОнег

преди 3 години

До ПетърчоГолям късмет си извадил с това твоето плуване ... никога повече не го прави, ако нямаш опитни хора край тебе, въже и лодка !!!

3

Петърчо

преди 3 години

Дунава е много коварна и опасна река,особено при Русе! Не бих влезнал пак за нищо на света без обезопасителни и спасителни пособия .Препоръчвам дори на добрите плувци да внимават много...

2

Петърчо

преди 3 години

Преди години влезнах в Дунав за пръв път в моя живот при Видин и плувах до Румънския бряг. На връщане за малко да попадна под витлото на преминаващ малък кораб...След това реших да проверя дълбочината на реката,беше някъде около 6 - 8 метра.Дъното беше много гладко и на дълбоки бразди като на изорана нива. Когато излезнах на нашия бряг,течението ме беше отвлякло на 6 -7км. А когато ден по късно си помислих че ако ме беше хванал сом за краката!? ,направо ме втресе!!!

1

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Мир на душата и дано намери покой!