32

Остин Пауър

преди 3 години

Дойде и времето и ние да поживеем в филмите които някога сме гледали като деца.В случаят Д-р Злобюл.

31

рънърса

преди 3 години

Парите са нищо, животът на човека е само един..Лермонтов го е казал.

30

петичен сектор

преди 3 години

Типична куха икономика, без покритие - по американски.

29

Питър

преди 3 години

До До ПитърМного добре знам как са вилиците. И за какво служат. Ти обаче май не си съвсем наясно. Нищо, де, всеки, който прави над 100к на месец има право да яде и с пръстите на краката.

28

111

преди 3 години

Безос е един клошар в сравнение с Ротшилд.

27

До Питър

преди 3 години

Мамин, вилиците винаги са успоредно. Може би имаш предвид хоризонтално. Ха-ха! Зле си...

26

Питър

преди 3 години

До Кака МаккензиПредишните няколко месеца вече раздаде поне 5 от тях за благотворителност. Жената е не само умна и красива, но и човечна. А опуленият Крез си хвана едно бостанско плашило със захапка на крокодил.... Интересно коя ли му детска фантазия го е натирила в такава посока

25

Питър

преди 3 години

Брей, брей, брей. Във виртуалния свят всеки българин прави минимум 100 хиляди на месец. В реалния - не знаят какво да правят две вилици сложени успоредно една до друга на масата.... А Безос може само да моли онова плашило - новата си жена, да му го вкарва малко по-навътре всеки следващ път.

24

Анонимен

преди 3 години

Забавна картинка е, когато някой напише обоснован и интелигентен коментар колко изкарва и защо, някой да седне, като дете втора група от детската градина да му пише, че изкарва по 120к месечно и подобни. Не, че е невъзможно, ама по изказ, поведение, мислене се познавате, че тези пари ги изкарвате за цял един живот. Коментарите на по-интелигентните потребители се виждат от километри.

23

Кака Маккензи

преди 3 години

Бившата на този е страшна мадама с 65 млр $ собствени кинти, лелка на 50 години е ама с 65 милиарда долара в джоба!

22

Анонимен

преди 3 години

Безос винаги е мечтал да стане умен като радеф

21

до 18

преди 3 години

Здраво и сплотено семейство на берачи на малини! Щастливо и задружно! Мама и тати- берачи. Отрочетата- берачи от малолетни! Всички са здрави и щастливи, ама НЕНУЖНИ никому. Успял означава НУЖЕН и ЦЕНЕН за обществото, планетата, икономиката, морала, науката, доброто. Мерси.

20

До 17

преди 3 години

И кво пишеш тука, аре бегай.

19

Анонимен

преди 3 години

тхехеехеее, аз пък съм с вишу, често работя нощем и шефовете са ми оценили труда на 0.9к месечно Боли ме фара, данъци не плащам, интерес нямам да се развива тази територия.

18

До 15

преди 3 години

Какви имоти, бе?! С имоти се занимавахме млади и зелени с жена ми, когато преди 6-7 години взимахме по има няма 5к на калпак и си мислехме колко е доходоносно да купим 4 двустайни и да ги даваме под наем на студенти. Тъжна картинка бяхме, въпреки че ги изплатихме и забравихме. С времето и парите и кариерното развитие ни дойде и акълът в какво се влага. Смешна работа човек с 45к доходи да се занимава с имоти?! Стегни се, моля те!

17

Анонимен

преди 3 години

До 4 За едни е успех да станат милионери. За други успех е да направят здраво и сплотено семейство. За трети е примерно да изкачат Еверест. Не се фукай и не говори от името на всички,че успех е да печелиш над 10 милиона на година и който не се цели в това е един *** пиещ ракия,защото точно *** мисли само за пари и печалби точно като теб. Идеята на живота е да си щастлив. Без значение по какъв начин и с колко пари.

16

Анонимен

преди 3 години

Смешници аз на месец взимам 120К лева..С бонусите и добавките криво-ляво го докарвам до 180 К на месец..

15

Анонимен

преди 3 години

В тоя сайт имаше новина за някаква фирма в САЩ,Калифорния.Шефът и собственик на неголямата но опевидно успешна фирма бил толкова добър и човечен,че служителите му събрали пари и за рожденият му ден му купили нов лек автомобил.Човекът прегърна за благодарност всеки един от тях а на лицата на всички имаше непресторена истинска радост.А тоя... трепери за всеки цент и мери със секундомер кой колко дълго ползва тоалетна за да му реже от заплатата.Сигурно не може да спи от ярост когато изгуби 5 $.

14

Деф

преди 3 години

На мрънкачите да кажа, че и аз не съм в този сектор, но съм на 45к лева месечно. Шефа е с шест цифри, а с бонуса му се връзват почти осем цифри в добри години. Изобщо около нашето семейство домакинства с под 15к месечно няма. Общото е че всички сме учили и чели каквото трябва и когато трябва. Иначе миналата година бухам в злато и стокс на Тесла. Тази мисля да играя с имоти, че цените им паднаха.

13

до 12

преди 3 години

Прелогично. Човек с 10-20к заплата в България е средна класа и нищо повече. Такъв съм и аз. На богатите ми приятели само вечерята им струва толкова.