100

Анонимен

преди 3 години

Ние православните вярващи ще гласуваме за Бойко! Ние сме България,ние сме мнозинството, аз, жената, чичо, учинайка, калеко Алеко, бате Тонката, дедо Зозо, съседа СТРАНДЖАТА!

99

Гробокопач

преди 3 години

Такова е участието на БПЦ в политиката в предопределянето на политическият живот в страната,з ащото БПЦ отдавна не се надева на Исус Христос, по простата причина, че за нея, Иисус е Бойко;))) От него идат парите за старините;))) От своя страна БПЦ държи пенциите, които са най-активната част от населението при избори! Младите, не са, те са аполитични, смятат, че бъдещето зависи от самите тях. След време ще разберат, че жестоко грешат. Така се инженерира "Борисов 4", дами и господа;)))

98

Василев

преди 3 години

На Бати ви Бойко му изгорял за.дника колко хора са починали от коронавирус и колко , ще се ваксинират, важното е че нощното шкафче е пълно с евра и кюлчета, това е неговата застраховка и ваксина , срещу мизерията и глада!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

97

Василев

преди 3 години

Който пусна вируса , той ще ви спаси, който ви направи държавата , той ви командва и задва дневния ред в обществото!Вие сте селяни прости!Селянинът е *** и не може да се промени, все едно дърво мъжка черница да се промени и да стане праскова и да дава плод!Иска се или ашладисване или изкореняване и засаждане на плодно дърво!!!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!

96

Анонимен

преди 3 години

Боци национален предател. Османците така не са ни грабили и клали.

95

Василев

преди 3 години

Който иска да си ваксинира , който иска да не се ваксинира, но системата 30%-20%-20%-30% си остава!30% за Бос 1-20% за подставини кухи фирми пощенски кутии-20% за корумпирана държавна администрацияи консултански-30% за изпълнителят на проекта и поручката!Вие стелянирости, и със ваксина и без, схемата е бетон и работи безотказно!Агент Дейвид Майлс Палиджар!ЦРУ!!!

94

555

преди 3 години

Във всички управляващи и кандидати за такива, рефлектират лошите и добрите черти на целокупния български народ . замислете се и честно констатирайте качествата и недостатъците си - любов , омраза , сребролюбие , завист , кариеризъм , съпричастност , безразличие ,клюкарстване , егоцентричност ,комплексарщина ,мания за величие ,крайна суета ,себевлюбеност и куп други . За това първо съди себе си , защото не си безгрешен и ако случайно станеш съвършен - погледни към другите .

93

до 94

преди 3 години

Така е. Много си прав. Вие сте ***!!!!!

92

Василев

преди 3 години

Ваксината работи за американската и германската икономика, защото ще се завъртят един трилион доларки коронарки, а на вас ще ви се завъртят коронавирусни шамари и кошмари!Бати Бойко е велик , а вие сте селяни прости!Ако не слушате Бати Бойко, ще ви боцне със смъртоносна вакксина!Има едно тефтерче и тами всичко се пише, коюй лае срещу властта!Господ каза само ГЕРБ и стана небето синьо!Агент Марла Гибс!ЦРУ!!!

91

дааа

преди 3 години

Сто свещи да запалиш, клетвите от народа няма да изчезнат.

90

Анонимен

преди 3 години

"Ние православните вярващи ще гласуваме за Бойко! Ние сме България,ние сме мнозинството!"Гърбавите сте мнозинство само в Ада!

89

Анонимен

преди 3 години

94-ти, това е срамното на България, че мнозинството сте овце от породата "Българска тъ'поглава", само една тъ'па овца не може да разбере, че пада на колене пред един истински комунист, това е про'стотията за която няма лек !

88

Анонимен

преди 3 години

Ние православните вярващи ще гласуваме за Бойко! Ние сме България,ние сме мнозинството!

87

Анонимен

преди 3 години

Като ви гледам кандидатите напролет, се радвам! Изборите ще бъдат лесни за ГЕРБ!

86

Анонимен

преди 3 години

Служители на Пъкъла

85

Анонимен

преди 3 години

Пожарникарят от Банкя е мъ'рша, червен бандит от началото на 90-те с досие за кражби на коли в Унгария и Чехия, първа патерица на Маджо и пазвантин на колите на Маргините, днес първа политическа ку'рва от ранга на оная ПеКаПейка....срам за България...

84

Анонимен

преди 3 години

Смени плочата политрук! Бойко напролет пак ще ви взима скалповете!

83

Анонимен

преди 3 години

Какво хвалиш на социализма, бе? Беше богат и сега си беден?

82

така е

преди 3 години

До анонимен 62 Такае, той и Великия ви вожд Бибитуту ни убеждава, че дронове носят кюлчетата, а едни тролчета милионите в шкафчето...С оцапан в жълто за.ник....ама ВЕЛИК!

81

До Борисов

преди 3 години

Ако ще и 10 милиона свещи да запалиш, да знаеш, че мястото ти на оня свят е запазено - държат го топло, ако може така да се изрази човек. Между всички други твои хора, които ще ти правят компания там, ще е и този ваксиниран поп. Ако се чудиш какво представлява това място, напъни се да прочетеш книгата "Небе и Ад" на Емануел Сведенборг. Някои вярват, че със свещи или с "опрощение от свещеници" ще се спасят. На тях им препоръчвам същата книга.