120

Анонимен

преди 3 години

А този ваксинира ли се?Или чака да види какво ще стане с калинките и мисирките,които не посмяха да откажат?

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Тоя не се спря да лъже ? Германците ,правилно са преценили ,че е психически неуравновесен . Само да му подхвърлят нещо и тоя превъртява да го изпълни .Като вентилатор е станал от престараване .

118

Ямболски цървул

преди 3 години

Не БПЦ е спасението.Спасението е да си направя ракета и да се изстрелям към друга планета! Бойко,ти жалък лакей и другите ти началници,които и те са жалки ,ми дадохте тази велика инженерна творба!

117

Ех тоя Бойко бе

преди 3 години

Всеки ден го истипосвате тука с някое жалко изказване... Явно добре си плаща за медиен комфорт, и какви хубави снимки му слагате. Очаквам скоро и фото изложба да му направите. НЕНАВИЖДАМЕ ГО!!!

116

Анонимен

преди 3 години

тия фашисти догодина ще ни ваксинират като телета у железница ...гаранция ..давам 3000лв за Съпротивата ..желая да се закупят с тях бронежилетки ...малко , но от сърце ...

115

Сашо от Варна

преди 3 години

Дяволът пали свещи в черква!...

114

Анонимен

преди 3 години

Няма по велик.Над него е само Господ.А може и той да е и над Господ ,спорно е.

113

ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ

преди 3 години

До Анонимен Толупа вече съвсем изкукурига и лъже на поразия . Това е само началото и още колко ,лъжи ,салтанати ,чалъми има да гледаме ,само и само да подмами още някои да се ,,ваксинират ,

112

ГНУСНА МУТРО

преди 3 години

ОСТАВКА ТИКВО И ЗАТВОР ЗА ТЕБЕ!

111

Койчо

преди 3 години

Българската църква е единствената в света която не помага на бедните и чака помощи от държавата.И ботославя един крадец и лъжец

110

Василев

преди 3 години

Задава се регионална война , която може да прерасне в световна глобална!Ние сме в обсега и периметъра на бойните действия!Войната ще бъде между Турция и Иран, а зад тях стоят световни глобални сили!Семето е посято, вече е покълняло и се отглежда, ще дойде сеяча ,който трябва да ожъне нивите!Умната , защото който застане на страната на Иран и Китай , ще страда до като свят светува!!!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

109

Светлинен

преди 3 години

КОМИЧНО ТРАГИЧЕН СТАВА. ДА СЕ МАХА ЧАС ПО-СКОРО ТАЗИ МУТРА.

108

хахахах

преди 3 години

Баце, да не забравиш да извикаш и някой шаман да направи заклинание за стопроцентова ваксинация.

107

Анонимен

преди 3 години

Вече става комичен в опитите си да накара хората да участват в експеримента с ваксината.

106

Факт

преди 3 години

Колкото по-скоро БПЦ канонизира Баце за светец, толкова по-добре. Факт.

105

Василев

преди 3 години

Бойко *** си с мир, защото и великите сили вече не те искат!Всички записи ,файлове и компромати, които излязоха от покоите на премиера са дело на чужди разузнавателни служби!И много не се гушкай с Ердоган, защото после ще страдат всички българи!!!Агент Биби Бованоу!ЦРУ!!!

104

Джедай Мастър

преди 3 години

Аз не виждам БПЦ да е подкрепила нещо официално, виждам Тиквата, който твърди, че БПЦ била подкрепила. Тиквата естествено си говори каквото му хрумне, най-вече лъжи. Друг е въпросът това изкуфяло сборище на ченгета - БПЦ - какво въобще подкрепя, но просто спрете да разпространявате логореята на Тиквата. Който му е фен може да му се наслади във фб. На останалите ни се гади.

103

Анонимен

преди 3 години

Когато цял живот си плащаш за да си някой, същия някой си мисли, че може да си купи место в Рая. И свещ като стълб да запалиш, смирение нямаш, срам нямаш. А църквата както винаги се продаде това е болна институция. А в Рилския Манастир 90-те години от пазара на Централна Гара имаше едно цигaнче ходеше да се *** с поповете там всяка събота и неделя.

102

Баба.

преди 3 години

Аз не се нуждая от посредници между Бог и мене! Лицемерните "божи" служители!

101

И БПЦ подкрепи ваксината, очаква се само ВЕТОТО на Румен Грипена и публичното "чипиране" на доцент Мангъров, че има много мераклии да го ваксинират ... !!!