126

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Скоро сигурно ще сменят името на държавата в тая държава от 35 40 години само един етнос се увеличава а другия намалява останаха 4/5 милиона на територията след още 20 30 години ще останат 2/3 милиона и мнозинството ще е от етноса ,така,че може да сменят името на държавата тя е втора Индия , новата Индия

125

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Тая година е рекордно висока смъртност и емиграция е да сигурно са прави,че населението на индия се е увеличило скоро населението на индия ще е мнозинството а българите ще са емигрирали или смъртността ще стане още по-голяма

124

Анонимен

преди 3 години

До 163Защото не ги харесвам (децата). Апропо, то отдавна не е нужно да си женен за да имаш сексуален живот. Всъщност и ако си женен може, стига жена ти да не научи ;)))

123

До 150

преди 3 години

И що така,бе моме?Първо губиш,че няма да правиш редовно секс.А сексът подмладява жените.Второ няма да имаш деца,които са смисълът на живота. Хора с проблеми дават мило и драго да имат деца, ти сама се отказваш.

122

Анонимен

преди 3 години

Римляните ще да са,ще ни залеят до двайсе години и ставаме втора Индия,размножават ги целенасочено те гласуват под строй но какво ще стане когато българите станат малцинство и икономиката умре!!!Е те тва правят гербаджиите и тези преди тях,уморяват ни,но не им пука,да се нагушат а другите, кво им пука!

121

Анонимен

преди 3 години

До 154Човек може да обича само себе си "безкрайно", дори и това е трудно. Много *** романтични комедии гледаш ;))

120

анонимен

преди 3 години

Това са само две болници в стараната и то в София, където живее 2/3 от населението. А раждаемостта в страната като цяло?

119

вероника

преди 3 години

От интернет енциклопедията:"Шейново е село, изиграло важна роля в движението за Освобождение на България от османска власт. Известно със знаменитата Шейновска битка. Първите жители, потърсили подслон в това село, са били изселени от Родопите. Турски семейства се заселват и създават село Шейново, поради дадените природни богатства."

118

Анонимен

преди 3 години

А колко намаля населението много повече

117

до Ястребителка

преди 3 години

Ама официално ти нямаш баща!!!Я някой да ме подсети как се наричат деца, родени извън брака ... и как се нарича племе, което в болшинството си се състои от такива коппеленца .... ааааа ... сетих се - наричат ги турци!!

116

Анонимен

преди 3 години

До 154То да си намериш някой/ я да те топли не е никакъв проблем. Проблема е ,че рутината опротивява изключително бързо. Още по неприятно е ,че трябва да се съобразяваш до живот с някого.

115

до ястреб

преди 3 години

През 2019 година във Варна са родени общо 4284 българчета, 2480 от тях са без бащица, заченати от ...----------Не изричай напразно името Божие, Ястребче!!!Бог има много "имена", но една Същност!!!А, що се касае до децата с един родител..., уви, за съжаление това вече е тендеция по целия свят и сред всички народи, без изключение!

114

Анонимен

преди 3 години

До 126 от 124Стара мома, не стар ерген. Ще си остана стара мома и перспективата много ме радва ;)))Колкото до егоизма, не знам кое му е егоистичното на съзнателно и обмислено решение.

113

Ястребителят

преди 3 години

През 2019 година във Варна са родени общо 4284 българчета, 2480 от тях са без бащица, заченати от Светия дух, а поне половината от новородените, които си имат официално бащица, всъчност бащицата е някой друг ... я някой пиян турист, я млекарят, я пощаджията ... Я някой да ме подсети как се наричат деца, родени извън брака ... и как се нарича племе, което в болшинството си се състои от такива коппеленца .... ааааа ... сетих се - наричат ги българи!!

112

Анонимен

преди 3 години

Турско семейство дълго нямало деца.Изпробвали всичко, но, уви...Накрая техен познат им казал, че в Сибир живеел някакъв старец който вършил чудеса и всяка бездетна двойка която ги е поситила се сдобивала с дете.Отишло турското семейство при стареца и му разказали мъката си!Стареца ги изслушал търпеливо и им казал:- Абе, Момчета, вие лу---и ли сте!?

111

...

преди 3 години

Когато оркит'е станат много, няма да има кой да ги храни и кого да крадат и ще напуснат оглозганата земя...

110

До 139

преди 3 години

Много хубаво прави момичето.Девствеността на жената е по-ценна от всичко друго.Защото съществува явлението телегония, при което жената запазва гени от всички мъже,с които е правила секс. И се оказва, че детето не е изцяло на бащата. И аз си взех девствена жена.И беше на 28 години. Имам две дъщери и на тях ще им кажа да си пазят девствеността за съпруга си.

109

Стар Ром

преди 3 години

Да са ни живи и здрави!!!Да обичат и пазят България, Българската Култура, История и Традиции!Да живеят в Мир и Благодат!И Бог в помощ!!!Амин!!!

108

Анонимен

преди 3 години

а според сайта на нси от 1990 до 2020 в чужбина са родени над 330 000 бебета български граждани .

107

Доктор Видински

преди 3 години

Тук във Видин само 10% от бебетата тази година са българмета. Тъжно е и изглежда вече необратимо.