146

БайХ

преди 3 години

....скритите ефекти на пандемията....:) най-много разводи и най-много бебета.... естествен подбор :)

145

До 178

преди 3 години

Съпругът трябва да е опитен в секса.Затова се ценят мъже,които са преспали с много жени.Аз не съм срещал жена,която да хареса фактът, че един мъж е девствен. Иначе естествено, че повечето мъже ценят девствеността на жената. Едно е да е спала само с теб,друго като минеш по главната улица, всеки трети да я е минал.Аз като видя някоя бивша,първото за което се сещам е какъв секс сме правили.

144

Ястребителят

преди 3 години

Чувството да родиш е неописуемо!Преживях го, но не мога да ви го опиша.Ей го сега, кьопекът търчи около мен и току ми пробва дюкяна...

143

Ястребителят

преди 3 години

До 180 Не знам дали знаеш значението на думата "сарказъм", но написаното беше само горчив сарказъм. Въпреки това ако по някакъв начин съм ти накърнил религиозните ти чувства, тогава се извинявам искрено. Само исках да обърна внимание точно на това, което и ти си подчертал/а в коментара си - развратът и брачните изневяри, бушуващи в обществото като пожар по суха трева. Аз съм женен от 32 г., веднъж съм се клел в името на Аллах да съм верен на съпругата си, и верен на клетвата си ще умра.

142

Истината

преди 3 години

Това не са добри новини. Като изключим римляните, техните навици едва ли са повлияни от карантина, това са безработни козички, които си знаят, че няма да се върнат на работа и просто връзват някой *** с бебе. Тези патици после ще напълнят форум БГ-мама с безумни простотии. Това е бъдещето на тази л.айняна нация

141

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ БЪЛГАРИЯ НЯМАТ БЪДЕЩЕЗа теб може би, но грешиш. Няма по - добра страна и Родина за българите на тази Земя от България.

140

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ БЪЛГАРИЯ НЯМАТ БЪДЕЩЕЗа теб може би, но грешиш. Няма по - добра страна и Родина за българите на тази Земя освен България.

139

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е да имаш деца, аз имам две, но може би не е хубаво бъдеще за децата ни. Сега може би не бих раждала, бих си живяла живота и евентуално да осиновя като стана на 40. Да имаш деца е много трудно.

138

Анонимен

преди 3 години

145 Прав си, но съпруга дали ще се пази и дали ще оцени това?

137

Анонимен

преди 3 години

174 българи са, имат и още две деца, дето са поединично родени и двойки близначета.

136

Batman

преди 3 години

Ами *** са по време на първото затваряне. ЗНачи сега да очакваме и Септември голям бум.

135

Христо от Н. Загора

преди 3 години

Браво на семейството с две двойки близнаци! Сигурен съм че са българи, защото при ромите няма наблюдаван случай на родени близнаци.

134

До 163

преди 3 години

Не харесваш чуждите деца. То и аз особено не съм впечатлен от детски крясъци и ревове на чужди деца,ама като са на моите деца,не ми е проблем. Естествено една жена винаги може да си осигури секс,ама жените държат да правят секс с мъже, с които имат връзка.

133

Шприц

преди 3 години

Застоялата некачествена семенна течност увредена от лекарства, вирус и ваксини ще си покаже своите резулати.

132

Отечествен Фронт

преди 3 години

Що така бе Днес .бг ми изтрихте коментара ? Значи не обичате истината която е факт .Нищо и вас ще ви турим във черният списък .И няма да е далеч времето да давате отговори на много неудобни въпроси .И вие сте във списъка на Престъпната демократична орда ПДО .Там вие мястото от сега нататък .

131

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Тодор Живков И ти понеже с член на престъпна демократична орда ПДО ,ще дойде време и теб да те ваксинираме със 7.62 ваксинация .Бъди сигурен във това .

130

Още локдауни

преди 3 години

хората без работа затворени по домовете какво друго да правят освен бебета и да пиянства, плюскат и свинстват.От тез локдауни новото поколение бебчета ще бъдат частично или напълно дауни. Със синдром на даун ще гласуват лесно за всеки и ще са щастливи с даун по рождение.

129

Истината

преди 3 години

Така със раждаемостта до тук! Ами смъртността, то натурална ,то ковид ,то друга ???

128

Тодор Живков

преди 3 години

Видехте ли к'во убаво беше при мене, а? Видехте ли?Немаше карантини, ама границите беа затворени!Не бехме измислиле PCR тестовете, ама бехме измислиле автомат Калашников!Секи, който беше решил да бега през границите на нашия социалистически рай го ваксинирахме със 7,62 милиметрови оловни инжекции!ХА-ХА-ХА! ХО-ХО-ХО!

127

Анонимен

преди 3 години

Защо в статията няма вместена снимка на майка ромка с дете. Това е дискриминация.