166

Анонимен

преди 3 години

Ромките и ромите си стоят повече в катуна и ето ви ***-бум!

165

Оппп са ,Оооп сааа !

преди 3 години

Викали бебетата и щракали с пръсти !

164

тя

преди 3 години

Това е единственото хубаво нещо на пандемията?! Живи и зврави да сте малки сладури !

163

не е за хвалене

преди 3 години

Научен факт е, че жените забременяват повече в периоди на повишена опасност, това си е биологичен императив, да се компенсира броят на починалите. Явно сте ни побъркали от апокалиптични новини.

162

чарли

преди 3 години

Колко от бебетата са българо-игани ?

161

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Много ми е интересно колко от младите лекари остават в "просперираща" България,където раждаемостта е "много висока" според разни службогонци!!!Въпросът е РЕТОРИЧЕН!!!

160

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

"Всяко чудо за три дни" господа "калинки",които винаги ще застанат зад "вожда на племето" само и само да им върви службичката!!!!По тяхната "логика"(да речем че има някаква) в България всичко е "цветя и рози"!!!Поредните "псевдо-оптимисти" в стил "партията-майка"!!!Както беше преди 89 г. ама изключително извр*тен и нагъл вариант със жалки изпълнители!!!Бог да пази МАЙКА БЪЛГАРИЯ от такива слуги на чужди интереси!!!!

159

Анонимен

преди 3 години

До 209Знам много добре, че е така- всичко се прави в ущърб на европееца и българина, понеже са от бялата раса. Но пак обаче тези ограничителни мерки са насочени не към африканците и азиатците, а към европейците. Писна ми да сме прецакани!

158

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТогава какво правиш в България? Или в Европа?

157

Анонимен

преди 3 години

Българките за нищо не стават , а и деца в България абсурд, пропаднала държава с окаян народ.

156

Анонимен

преди 3 години

До 204Ти пък си умствено и емоционално увреден, според твоите думи не трябва да се разможаваш, камо ли пък да живееш.

155

Анонимен

преди 3 години

До НормалноЕманципацията, феминизма и хомосексуализма са с умишлена злощастна цел да се намали бялата европейска и българска раждаемост в полза на тъмнокожата неевропейска раса. За какво са още допълнителни ограничения за европейците? Да бъдат унищожени съвсем? Ти си безроден ***, щом подкрепяш това!

154

Анонимен

преди 3 години

, че не бива да сме повече от един милиардОстаналите 6 милиарда хора, които живеят на Земята трябва да минат под ножа, така ли?! Според теб и европейците и българите трябва да се редуцират силно в полза на други тъмнокожи неевропейци?!

153

Анонимен

преди 3 години

До Нормално хората и след това да се редуциратТи не си в ред! Според теб трябва да се приложи това сред европейците и българите, които така или иначе нямат раждаемост, а смъртност?! Ти си безроден ***!!!!!

152

Анонимен

преди 3 години

До НормалноПренаселено е в Азия, Китай, Индия, както и в Африка. В Европа и България е обратното, защо ние да бъдем прецакани отново и българската и европейска раждаемост да бъде спряна или унищожена и да е под въпрос дали трябва да я има или не заради свръхраждаемостта неевропейски етноси и държави?!

151

Анонимен

преди 3 години

За съжаление вече над 30 години в България няма адекватна политика за борба с демографската криза.

150

акушерка

преди 3 години

Но цялата бройка за България новородени за 2020г не надвишава броя на починалите т. е. при вашето управление ние сме с отрицателен прираст! Жалки герберски ни,що.жества!

149

Анонимен

преди 3 години

Понеже много хора са ядосани, но няма как да е'ат мамата на управляващите и се разтоварват на жените си.И стига с тези "позитивни" статии. Позитивизма на хората ще се върне при повишаване на жизнения стандарт, но сега всичко се прехвърля как хората сами са си виновни. За какво? Че не са се научили как да крадат ли? Защо в чужбина успяат, а тук не?

148

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребителятЗа Гнусният ти сарказъм, който е от твоя страна и прикрито хулене на Истинския Бог и Вярата на Православните Християни, няма току така да остане без подобаваща за теб отплата. " развратът и брачните изневяри, бушуващи в обществото като пожар по суха трева."Такива неща има и в уж моралното турско - *** общество. Даже и в турските сапунки също има такива гадости. Явно не си наясно, че за съжаление това е позорна тенденция, която се разпространява по света.

147

HeinrichHimmler

преди 3 години

Бейби бум има в Сърбия, защото правителството им преди известно време реши вместо да вдига заплатите на хрантутниците от полицията и администрацията, да си подпомогне демографската криза, като дават бонуси за първо, второ и трето дете. Нашата клета държавица, един пр*стак само си пълни чекмеджето , иначе се говори за демографска криза. Тя я има от тридесет години, а държавата какво направи за това време ?