181

Анонимен

преди 3 години

От Здравната Каса какво казват? Безплатно ли ще е?

180

Covid-19

преди 3 години

МНОГО ХОРА ИСКАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ РУСКАТА ВАКСИНА И ИМАТ ПРАВО НА ТОВА.......Дори в русия НЕ я искат.

179

Handel

преди 3 години

До Анонимен 193Ей това ни е лошо на нас, българите. Като ни кажат нещо и веднага вадим калкулатора и почваме да смятаме. 180 милиона лева били за 20 милиона българи! Амо че то така не се смята! Всеизвестно е, че някои българи са много повече българи от повечето останали българи! Например министър - българин се брои за 100 хиляди българи, министър-председате българин е 3 милиона българи, внуче на министър-председател - по 1 милион българи и т.н. По милион - по два- ей ги събрали се 20 милиона...

178

Анонимен

преди 3 години

Започва ли химическата кастрация?

177

Анонимен

преди 3 години

Министъра на лъжите каза че в едно (шишенце) ще има 4 дози ваксина. Начи шишенцето ли е 18 Евро или дозата не знам, но излиза че се гласим за ваксинирането на 20 млн Българи с тия 180 млн лева . Отделно, не се ли тръбеше постоянно, че ваксината ще бъде безплатна. Прочее тези 180 млн лв отде се явиха ? Подарък от Меркел ли са, или са взети от здравния бюджет, към който внасям сам оаигуровка всеки месец ? Абе на вас всяко второ изричение е лъжа бе...

176

Анонимен

преди 3 години

Хапваш една кренвиршка, след 21 дена втора и си ваксиниран!

175

Анонимен

преди 3 години

Аз ще чакам руската ваксина.

174

Анонимен

преди 3 години

Доню Донев бил пророк и гледач в бъдещето - 3мата гл..аци и кравата.

173

до 174

преди 3 години

До колкото разбирам ваксина с чип не ти е нужна ,природата те е чипосала в главата по рождение .

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 181Русия и Астразенека разработват пакет при които контролната доза ще е от едната от двете ваксини. Тоест вероятно късна пролет ще имаме възможност и да се ползва руската ваксина. По същност тази на астразенека и спутник са на общ принцип и в момента съвместно правят проучване дали комбинирана ваксина от двете няма да има по-добър ефект. Отделно АстраЗенека имат огромна производствена база в Москва и така може и двете страни да си помогнат. Ще има, спокойно.

171

Анонимен

преди 3 години

Комунисти поакани с нацистки симпатии

170

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ДЛЪЖНО ДА ДОПУСНЕ НЯКОЛКО ВАКСИНИ НА ПАЗАРА. МНОГО ХОРА ИСКАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ РУСКАТА ВАКСИНА И ИМАТ ПРАВО НА ТОВА.

169

ВИЦ

преди 3 години

Какво е общото между Бойко Борисов и Кубрат Пулев?Единия се държи като световен шампион, а другия като демократичен европейски политик.

168

Анонимен

преди 3 години

ДВАМА КОМУНИСТИ КОИТО 50 ГОДИНИ РАЗСИПАХА БЪЛГАРИЯ.

167

Анонимен

преди 3 години

Трябва да ни покажат при 36.6 целзий дали ваксината става на пласмасово топче или не. Защо трябва да се съхранява на -70 градуса.

166

Бай Пешо

преди 3 години

Тези "дарени" от него пари са ми много съмнителни. Сигурно е дарил 45 и от това дарение е спечелил 90млрд. Само като знам джама му как е краден от къде ли не. Аре нема нужда.

165

Анонимен

преди 3 години

Пешо, ако знаеше малко повече за Бил Гейтс, щеше да си наясно че досега е дарил 45.5 милиарда долара за най-различни каузи. Мустака няма да си обръсне за 180 милиона, ама нали на тебе ти се струват мега много пари...

164

Бай Пешо

преди 3 години

180 млн. Директно в касичката на чичо Били. От тях 1млн. са директно за тиквата и приближените че избираме точно тази ваксина. Все пак и били и шмайзер имат печален опит с тези неща. А за качеството, не искам да коментирам. Най големия комарджия ще е загрижен за здравето на света... Даже и турския резак е платена мишка която ще я жертват при първия скандал. А Коце, след 6 месеца пак ли същия театър?

163

Анонимен

преди 3 години

Ваксините и на трите компании имат полиетилен гликол направен от нефт. Означава, че ни бият течна форма на пластмаса, а доколкото знам тя не се разгражда в природата и след 100 години. Следователно ваксината е чип.

162

Анонимен

преди 3 години

Ваксината на Пфайзер съдържа полиетилен гликол които е направен от нефт.