474

Анонимен

преди 3 години

За 75% от 6-милионно население по 2 дози на човек, ще са нужни минимум 8 000 000 ваксини. Ако доставят по 200 000 на месец това са 40 месеца или повече от 3 години.Значи до хвърлянето на маските остава още много време.

473

Анонимен

преди 3 години

Аб това е изнудване. Къв е тоя, че ще ми говори тъй ? Нито ми е майка, нито баща.Господ ме е създал и само той ще ме прибере. Тоя пергел няма никакво право да ми нарежда дали да ходя с маска или дали да се ваксинирам. Тези бурсуци нямат никаква власт над нас. Те са клоуни, ние сме повече и ще ги смажем ако пожелаем. Доктога ще ги чакаме да ни се подиграват? Слонът е търпелив, но ядоса ли се, ще те размаже. Народът е като слон, но питам се докога ще ги чакаме?

472

Анонимен

преди 3 години

Тия клоуни да ваксинират първо себе си, жената. любовницата, децата си, внуците си, кучето, котката и да спрат до там

471

Тонката

преди 3 години

Абе пишман протестърчета,Бойко както ви прибра от площада и ви натика пред компютрите,така може и да ви сложи маските ако реши:):):)Засега обаче не е наложително,защото електората на Бесепето се топи със всеки изминал ден:):):)

470

Истукан

преди 3 години

Хвърляш маските, ама друг път.

469

тато

преди 3 години

Пратили милиционери да се ваксинират. Един отишъл по-рано,срещат го трима колеги и го питат: -Къде ходи? - Бях на ваксинация. А вие? - Ние отиваме на кастрация, тъй нареди капитана.

468

Анонимен

преди 3 години

До ля ля 489В други ден ще искаш от рали шофьор танк да управлява иначе няма да го признаеш. Баси елементарния тип си

467

ля ля

преди 3 години

искам да те видя теб здравен министър как си правиш ваксината пред мен и да те видяи едня операция предмен да направиш и тогава ще спечелиш моето доверие!!!

466

българин

преди 3 години

до 481 Разбра мисълта ми нали? -:) Правописа казваш? Ти си п е д а н т гаранция!И не "подценявай" Никой тук!!!-;)

465

Анонимен

преди 3 години

За психиатрите се очертава много работа, има сериозно мръднали индивиди.

464

Анонимен

преди 3 години

Абе философствайте, колкото си искате. Ваксинирайте се с ракия ако искате. Кучето лае, а керванът си върви. И без вас светът ще се върти и държавите и народите ще се движат. Цялото това философстване дето всички станаха вирусолози, експерти и т.н. въобще не буди интерес в мен, защо се коментира. Единственото, което буди интерес в мен е до кога на разни самопризнати задклавиатурни експерти ще им се дава гласност за всичко. Вие сте никои. Никога няма да бъдете нещо. И виновни за това сте само вие.

463

Анонимен

преди 3 години

Антиваксъри, благодаря че ми платихте ваксината със смешните си данъци. Не мога да очаквам, че държавите и правителствата ще си свършат работата по отношение изкореняване на болестта, но частният сектор ще успее. Ваксинка или заповед за напускане. Нормално е, никой няма да позволи съвестните му работници да бъдат застрашавани. После и по-голямата част от държавите в света ще ви налепят забрани за влизане понеже застрашавате населението им. Не че на някой сте му притрябвали и без това.

462

Анонимен

преди 3 години

Абе верно ли ваксината на Пфайзер е предизвикала мутацията на вируса в Англия?

461

Анонимен

преди 3 години

Англичаните първи започнаха да се ваксинират с Хамериканската ваксина.И седмица по късно Нов по-заразен щам на вируса регистриран в Англия...Случаеност???

460

Анонимен

преди 3 години

До МдаМда, а аз като гледам твоя-в едно изречение- две грешки! Нещо да си чувал за употребата на пълния член, например?

459

Сор/осоид

преди 3 години

Ние, строителите на Новия Световен ред ви казваме:1. Ако не се ваксинирате- ще умрете от Корона вируса.2. Ако се ваксинирате, ще умрете от страничните ефекти на ваксината.

458

Мда

преди 3 години

До българин, като ти гледам правописа и ми става ясен и интелектът ти. :)

457

българин

преди 3 години

Това няма как да стане др Бойкофил! Тази гадост измислена за 20 дни Ще си я сложи който иска САМО! Пропагандата която провеждате вече почти година Повлия НО НЕ НА ВСИЧКИ! Много българи дори и да искат да се имунизират ще изчакат да видят .Ще има и странични ефекти този бълвоч! Та "жадуваните" над 70 % едва ли ще се збъднат!

456

поп Бончо

преди 3 години

Мислете къде да се криете от ваксинираните. Иде Геената огнена.

455

Анонимен

преди 3 години

Как така ще се ваксинираме, без да има преди това изследвания. Може някой да е с антитела, друг алергичен, трети нещо друго...Как става ?