10

Калеко Алеко

преди 3 месеца

Светът на Нинова е сложен и многопластов и включва както "Светлите идеи" завещани и от Бузлуджа, така и тяхната материална основа отразена в акционерната книга на РеМеДето от "Позитано 20", чиито мажоритарен собственик е Дамата от с.Крушовица ... Сред акционерите на "БСП"АД обаче зрее недоволство и много от тях напират за Ревизия на касата на Дружеството, която не веднъж беше отарашвана и номиналът на акциите в нея май е придобил символичната стойност от 1 лв. ... !!!

9

анономен

преди 3 месеца

Истината е че на изборите март месец- БСП-то ще удари челно стената. Колкото и да лаят и да си наемат тролове да пишат, не могат да повлияят на хората, който наистина гласуват и това не са ония 100-тина човека дето правеха протести- шото си бяха платени субекти. Нищо спонтанно нямаше в тия разходки нощно време.

8

Анонимен

преди 3 месеца

"Което не се купува с пари ,се купува с Много пари" !
явно и тоз взе да блажи от ръчицата
Не съм за Корнелия ,ама е такива въртиопашки са още по -страшни .

7

ДДРОнег

преди 3 месеца

Че бсп-ту е в кадрова криза е видно за всички, но има ли политици на високи постове, които да не живеят в собствен свят ???!!!

6

1

преди 3 месеца

Питам червения кмет,в живота на тиквата ли живее,веднага да си подава оставката,и да минава в лагера на тиквата,на Пелничани,предате ли не им трябват,да ходи да лиже з...на на тиквата.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Значи модчетата могат да си пишат глупостите, обаче някой потребител да напише за Нинчето не може :)) Доколкото за темата, ами БСП-то отдавна е в агония, за което сами са си виновни, Нинчето си гледа собствените интереси, като всеки политик :)

4

Случаен минувач

преди 3 месеца

Корнелия Техноимпексова има много пари и й дреме на косматата п. какво мислят съпартийците за нея. Показа им, че владее апаратните игри до съвършенство. Преизбраха я с 77% подкрепа. Ха сега някой от критиците й да каже нещо...

3

анонимен

преди 3 месеца

Прав е! Когато дойде водната криза в Перник, тъпият ББ взе да решава проблема, независимо че хората в Перник не бяха гласували за ГЕРБ, и показа че е премиер на всички българи, а в това време Нинова чистеше партията!

2

Зайко Байко

преди 3 месеца

Точно така другари. Гуша за гуша

1

Анонимен

преди 3 месеца

Потомствен Цоциалист!? Нема такова животно. Потомствен крадец-да...