31

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко ша...внесе лекари от Танзания,ако там са...свършили,от Занзибар,ако и от там са на...привършване,от Китай което е най...сигурното защото те са...много.Ползата е...двустранна;хем ша на лекуват хем населението по селата и градчетата ще научи китайски,кат види...зор.Еййй,туй...душа,трудно се дава.

30

Анонимен

преди 3 години

ТОЗИ ПЪТ БОЙКО В ГЛУПОСТТА НАДМИНА СЕБЕ СИ. ФАТМАШКА ГЛАВА, ТОВА СИ Е..

29

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ДОКАТОВ БЪЛГАРИЯ ЕДИН ЛЕКАР, ЕДИН УЧЕН, ЕДИН ИНЖЕНЕР, ЧЕСТЕН ПОЛИЦАЙ И ВОЕНЕННЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ЖИЛИЩЕ ОТ ПРИХОДИТЕ СИ, А ЕДИН ЧАЛГА ПЕВЕЦ, СУТЕНЬОР, КРЪЧМАР, ОБЩИНАР МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ПАЛАТ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА.

28

фори

преди 3 години

Трима велики лъжци,трима велики крадци събрани на едно място!Много здраво започваотново да смърди!

27

Чочи

преди 3 години

Браво Бойко , ти си най - големия!

26

Изтървахте коняяяяя

преди 3 години

Преди години млад лекар трябваше по законови разпоредби да си плаща за специалност и нямаше места за всички. Естествено си хванаха дърмите по чужбина и сега са квалифицирани специалисти. И да не са мазохисти, че да се върнат да ядат бой от еюектората. Изтървахте питомното сега бегайте да гоните дивото.

25

Анонимен

преди 3 години

министърът защо не се върне в Нова Загора?

24

Анонимен

преди 3 години

Медицинското образование е скъпо, много скъпо.И в момента е болен здрав носи. Бедна България обучава лекари за богатия Запад.Обучението за лекар и сестра трябва да е или обезпечено от МЗ и свързано с договор за работа в държавна болница за определен срок -или желаещите да си плащат реалните разходи и да се реализират където искат.Въпроса е екзистенциален.На някой може и да не му харесва, ако има по-добра идея да я сподели, моля.

23

защо

преди 3 години

Гледам, гледам ... и Доньо Донев не ми излиза от главата...

22

Тръгнаха

преди 3 години

Пак из страната да пълната багажника на жичката с български продукти, а за народа, за който уж много се грижат многогодишно чуждоземно замразено

21

ИзвинетИ , амЪ:

преди 3 години

Не подлежи на коментар , какъвто и отрицателен термин да му сложиш !

20

поредната''

преди 3 години

,... ''мисъл'' !''Ние произвеждаме медицински кадри за ЕС '' ...Браво Баце , тенкю Премиере !Ама то и без да ги караш , ТЕ сами напускат ли , напускат Бг !

19

V

преди 3 години

Ами за 10 години кво ? В България 60 % от работниците работят за 700 хляба на месец ,а в съседна Турция с МРЗ то може да си купиш 1500 хляба. Медицината и образованието в капитализма са частна собственост отделени са от държавата и никой не им раздава парите на народа.Който иска кетап да си го плаща .Не сме съгласни ние да плащаме скъпи кетапи и ф16 с заплати по ниски от Турция.В ЕС е прието да се внасят кетапи ,а не да се плащат от народа за да живее един на гърба на друг.

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя е шампион по глупост. Само със строене и ремонт(което естествено ще бъде направено от наши фирми и в същото време ще се краде яко) няма да стане. Трябва драстично увеличение на заплатите. Липсата на медицински кадри не е от липса на места за учене, бе тик воооооо глу пава

17

да припоВня ли ?

преди 3 години

Преди година мед. сестри бяха , пияници , наркоманки ,... щото протестираха , А СЕГА !Нормално е за ''него'' , сега едно , след 2 часа друго , утре трето , и тЪ. нЪ. ....

16

А нещо съществено?

преди 3 години

Нали ИЗНАСЯШ МЕДИЦИНСКИ КАДРИ ЗА ЕС ?А сега , О'ЛЕЛЕ !Тоя не знае , на кой свят е !

15

Лекар ихтиманец

преди 3 години

Преди една година сестрите бяха изнудвачки.

14

Вуте

преди 3 години

Тулупа е завършен ***...Медицината, особенно българската не мое му помогне... Жалко за Народа...

13

Анонимен

преди 3 години

Ходи да снима дето има нещо току що построено с жипката и там все има едни дежурни 20 лелки да ръкопляскат.

12

Бибо

преди 3 години

САМО ЗА ОЗДРАВЕЛИТЕ ГОВОРИ.А ЗА ДРУГИТЕ НИЩО. СЕ ГОВОРИ И ГЛЕДА ХУБАВОТО. ПО НЕГОВА ПРЕ-ЦЕНКА БЪЛГАРИЯ ЦЪФТИ КАТО МАГНОЛИЯ. ХОРАТА ЖИВЕЯТ ЦАРСКИ. НИЩО ОТ ЛОШИТЕ НЕЩА(А ТЕ НЕ СА МАЛКО) НЕ ВИЖДА. НЕ ВСИЧКИ ИМАМЕ ШКАФЧЕТА СЪС ЕВРА И ЗЛАТО.