11

До 7

преди 3 години

Гладно ли си?

10

!?

преди 3 години

оф моля ви се , този ще се изкара опозиционер на века, да не се окаже че го следят извънземните начело с Вейдър и лорда.. много телевизия и алкохол не водят до нищо добро

9

Анонимен

преди 3 години

Онзи ден намиращата се на територията на Германия база "Рамщайн" преживя най-тежките си минути и часове. Системата й за ракетна атака се активира, след като руският стратегически ракетоносец АПЛ "Владимир Мономах" изстреля залпово 4 броя "Булава" от акваторията на Охотско море. Това, че джапанките се обдрискаха е повече от разбираемо, тъй като Япония е близо до Охотско море, но пиндостанският "Рамщайн" дълги минути да се тресе от страх, това е показателно за упадъка.Да питат Лавров защо т

8

Патриот

преди 3 години

самата абривиетура CNN отдавна се е превърнала в пародия,няма нормален ,който да ги приема насериозно!

7

Недоразбрал

преди 3 години

Много му смешно на Лавров а се е втренчил като че ли някой тъмнолик с 50 см е на път да го перфорира!Нямаха си работа да се занимават с мозък като Навални!Направо им разби тъчът и е 100% ва версията,която Навални показва в тубът за отравянето му!!пЛОСКИ кгбЙСКИ ИСТОРИЙКИ ОТ ВРЕМЕТО НА ДЗЕРДЖИНСКИ,КОГАТО СА ИЗБИВАЛИ ЦЕЛИ НАРОДИ И СА СЕ ЧУВСТВАЛИ НЕНАКАЗУЕМИ!Но сега само за един политик като Навални западът ще им разкаже играта!!

6

Анонимен

преди 3 години

Забавни са само за велики сили като Русия и Китай.За невелики сили са ужасни и страшни, защото след СНН идват самолетоносачите и стелт самолетите.

5

Анонимен

преди 3 години

Лавров знае, че зад "разследването" стоят държавни структури.

4

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Сигурен съм след пенсионирането си от Външно министерство, Лавров ще поиска парична компенсация от държавата за щети причинени му по време на изпълнението на трудовите задължения. От безбройните лъжи които изрече по време на мандата си носа му се удължи поне с 5 сантиметра.

3

Анонимен

преди 3 години

Всяко хлапе знае, че тези са 100% фалшиви новини.

2

11

преди 3 години

Бе тоя Нахални не разбра ли, че на никой вече не е интересен?

1

Анонимен

преди 3 години

И още едно много "забавно" нещо се е случило в Русия.Днес Путин е подписал закон, според който държавните глави на Русия за в бъдеще ще бъдат недосегаеми за закона дори и вече да не са държавни глави.Опече си живота човекът.