27

Мяу

преди 3 години

Та значи ще отворят моловете и кръчмите щото иначе няма да изкарат годината на власт, но ще оставят фитнесите затворени и учениците дистанционно - това ще е "поетапното".

26

Анонимен

преди 3 години

Много се ояде тази върла критичка на ГРОБ

25

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

90те тогава младата и амбициозна видинска пръчка Сачева завършва ФЖМК и се зарича да остане в Сф. Не знайно как омайва илко семерджиев от каб. Костов и му става първо протеже, за награда през 2000та той и дава висок пост в новооткритата тогава НЗОК.след това работи с НПОта има и саит здраве.нет. 2013 като канд.депутат на ДСБ води жестока атака срещу герб и ББ а сега му е острие...човек без принципи. Стара мома рептил, ще мине през трупове и ще се отрече от рода си тая болна амбиция.

24

до 20

преди 3 години

.....Хипохондриците, на които децата им бяха виновни и искаха затваряне на детски градини и училища, имат ли да кажат нещо по въпроса сега?...то резултата е налице, училищата отприщиха дифузното заразяване, ако въобще раьбираш какво означава. Това беше искрата да тръгне верижно а не кскто беше тук там на места. Ако моето и твоето семейства нямаме нищо общо, как може да се вържем , единствено с децата през училище.

23

Анонимен

преди 3 години

Аман от хронично болни хипохондрици и изкукали психопати! Идете в гората и си изкопайте землянки или се заключете в бункери и оставете нормалните хора на мира!

22

Коста

преди 3 години

"Затварянето" на държавата в този си вид не дава никакви резултати, което е видно.Децата не са на училище от 2 седмици и резултатът е нула Страдат бизнесите, които са затворени и хилядите хора, които ще останат без работа.

21

Анонимен

преди 3 години

Пазете си близките и ги затворете като не искате да ревете за тях. Оставете останалите да си живеят спокойно....

20

Анонимен

преди 3 години

ПоетапноКак поетапноПърво моловетеПосле ресторантиПосле кръчми

19

Анонимен

преди 3 години

какво разхлабване, нормални ли сте бе. Европа се затвсря предколедно теьи ще разхлабват. Що за безумни управници. Поне да почне ваксинирането. Явно човешкия живот не е ценен. Аз 150 умрели от глад не виждам ,но 150 от вируса има вс ден. Така че ревящите че ще гладуват да мълчат защото други ревят за изгубени близки.

18

Анонимен

преди 3 години

От самото начало планът в Европа беше да изпозаразят колкото могат повече хора чрез училищата и на Коледа да сме затворени. Така че сега като ни ги разправят "ще отваряме, няма да отваряме" просто ни будалкат, за да разсеят народната "любов" и накрая ще сме затворени.

17

Анонимен

преди 3 години

Хипохондриците, на които децата им бяха виновни и искаха затваряне на детски градини и училища, имат ли да кажат нещо по въпроса сега? До ден днешен разултат няма, какво правим от тук нататък?

16

анонимен

преди 3 години

Никакво отваряне и угаждане на лигльовци! Да се поучат от другите страни, които така или иначе са във всички отношения по-добре от нас, то и в това отношение са по-добре, защото според данните може би минахме и Италия по смъртност. Крият, че са болни, ходят и на работа, и навсякъде и в същото време врещят как били затваряни?!

15

Анонимен

преди 3 години

Едва ли. Ще вземем да разсърдим Меркел ако отворим - тя ще затваря, а ние, каквито сме отворковци, ще се отваряме... Не вярвам.

14

Серсем

преди 3 години

Ам Банският вирусолог нали се кълнеше ,че няма да има затваряне ,понеже икономиката ни не може да си го позволи. Когато трябваше да действа *** мухи,а се сет след дъжд,качулка. Не знае какво говори и след минути казва друго. Патологичен лъжец. Алооо , психото, къде сте?

13

Анонимен

преди 3 години

То щото от много "мислене" (крадене)се докарахме дотук,с най висока смъртност тоя месец,а до края на годината очаквам да сме счупили всички негативни рекорди в света!

12

С 5 различни дипломи

преди 3 години

От много мислене патките на село измряха от тази власт.

11

Анонимен

преди 3 години

Власта мисли е оксимoрон, властта чака да види какво ще се случи и тогава ще действа а през туй време хората си. умират, ами да не са умирали бе. Да ходят пеша до болниците за какво звънят за линейки като няма легла и линейките ги носят на студа да умират от пневмония.

10

Анонимен

преди 3 години

150 починали дневно а тя говори, че са овладяли ситуацията.

9

ТАЯ С 14-те ДИПЛОМИ

преди 3 години

ако си ги закачи на стената с пирони като снимките на ТИКВАТА , прегърнат с НАЧАЛНИЦИТЕ , стената ще падне

8

Шефа

преди 3 години

Властта мисли?Може да мисли само за аванта и милиционерски сценарии!До болка са познати и крайно отвратителни са!Направиха ни за посмешище на света!