241

Анонимен

преди 3 години

айде какво стана с евтините мерцедеси, приготвли съм 40 хилки за е класа кожа, къде го ония мазник да му я плащам

240

Анонимен

преди 3 години

то и дачия дустер е нова колица, ама вътре като корито. И кво? С това ли се хвалиш, ?

239

Анонимен

преди 3 години

ти си идеалният клиент за тях, давай, пазарувай с пълни шепи хахахахаха

238

Анонимен

преди 3 години

Карам си новата колица, но в тази пандемия освен на работа и по работа... няма къде да се ходи.Банките са точно за да си купите, нещо за повече пари на момента, а не когато живота е почти отминал...

237

Анонимен

преди 3 години

Тука и разбирачи и продавачи се навъдили! Купувам нови коли по - възможност Мерцедес за 50 000лв., чакам оферти!

236

до 245

преди 3 години

Ама ти кола нямаш, ти имаш превозно средство. Няакъв античен Пасат СС или каквото беше казал там. За кола един ден ще дораснеш, рано ти е.

235

Анонимен

преди 3 години

май ти не стопляш. не ме интересува какъв е лизингът, ако ще и трансконтинентален. интересува ме кола, която е моя, а не на банката. толкова ли е трудно да разбереш

234

до 243

преди 3 години

Какъв оперативен лизинг, бе?! Говорим за финансов лизинг. Той идея си няма какво е остатъчна стойност, седнал да спори с човек, който само нови коли кара. Еее, айде стига.

233

Анонимен

преди 3 години

пич, говорим за крайна цена на кола, която остава за мен. не оперативен лизинг, не подобни глупости. няма как за 20к да имам нова кола, струваща поне 50к

232

До 240

преди 3 години

Айде спри се, че досаждаш! АЗ САМ исках този автомобил и се отчаях колко е тесен и взех по-големия GLE... Аман от всезнайковци и дървени философи.

231

Анонимен

преди 3 години

Малий какви разбирачи тоя зозо за 15000 евро нова Е клас купува ама пропусна да каже, че е сънувал!

230

Анонимен

преди 3 години

пасат дължина 4.77. Фъстък с 10 см разлика - сигурен ли си, че не си равин :))))

229

до 236

преди 3 години

Защо да не можеш?! Можеш да дадеш и 4к първоначална за Suberb?! Сложи 40% остатъчна стойност и ето ти малко повече от 20к. Кое не е истина?! Не, че аз съм написал, че може да се вземе де.

228

до 234

преди 3 години

4.63м дължина. Спирам до тук. Колата е много малка и тясна, базирана на B-Класа. Неслучайно знам толкова за нея, защото се бях насочил точно натам, но се отчаях, че няма как да се съберем 2ма възрастни и 2 деца скиори вътре. Взех GLE. Мерси. Не учи попа как да се кръсти!

227

Анонимен

преди 3 години

До РеалистПреди 1989 г. крадяхте и с г-за си и затова си си изплатил новата кола "без чужда помощ". Обаче това "без чужда помощ" всъщност бяха поголовни и нагли кражби, които извършвахте на работните си места. За благозвучие им викахте "работа на частно".

226

Васко Клеца

преди 3 години

някакъв оборотен играч ми обясняваше тук как за 20к дето дадох за втора ръка съм можел да си купя супърб на изплащане :))) пълно с клоуни

225

Анонимен

преди 3 години

До ФактТо и сега можеш със средна заплата да си купиш кола. Даже не една, а две. Само че колата ще е същата, каквато си можел да си купиш през 1988 г, когато средната заплата е стигала за 4200 билета за градския транспорт.

224

Анонимен

преди 3 години

7 местен GLB по-малък от пасат?! ъъъъ добреее, както кажеш, чичка :))))))

223

Анонимен

преди 3 години

Преди 10 години нямаше човек, който да не иска да си купи чисто нова кола. И всеки, който имаше такава възможност, си купуваше нова кола. Откакто започнаха да слагат т.нар. даунсайзнати двигатели с по 3 турбота и екрани вместо нормални уреди и бутони, изведнъж броя на желаещите да си купят нова кола стана по-малък от броя на тези, които могат да си купят нова кола. Така, че нещата вече не опират само до пари, а и до това, какви "автомобили" започнаха да предлагат напоследък.

222

Факт

преди 3 години

Ще си купуваме нови коли, когато с средната заплата ще може да си купим 4200 билета за градски транспорт, както беше през 1988 година.