90

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 се оказа златна мина за лекарите, които са си търговци, а не са никави лекари. Сега ще правят всичко възможно да разпалват страх и истерии и да удължават "пандемията".

89

Анонимен

преди 3 години

В Швеция много рядко могат да се видят хора с маски.

88

Анонимен

преди 3 години

По закон никой не може да ви задължи да носите маски на общестени места - нито в метрото, нито в градски транспорт, нито в обществените институции, дори полицията няма право да ви спира за маска защото задължителното носене на маски е незаконно, а полицаите са задължени да действат законосъобразно. Може да ви задължат ако сте само на частен терен и собстеникът иска от всички които са на негов терен да носят маски.

87

Анонимен

преди 3 години

каква мазна физиономия ...самодоволна и нагла ...

86

Анонимен

преди 3 години

На крива здравна система маските й пречат.

85

парички

преди 3 години

Сигурно от ЕС са обещали нови пари ,ако обявят Локдаун. Иначе с мерки ,или без мерки, ковида си се разпространява и минава като грипче!

84

До 81

преди 3 години

Този, който се изказва е професор по медицина.Ти изобщо се съмнявам дали имаш умствения капацитет да завършиш медицина, а камо ли да станеш професор.Второ - човека най-разбираемо ни обяснява, че ако всички спазват мерките, ситуацията ще по нормална.Ти обаче пак само за политика говориш, политиката е важна, но и поведението на хората е важно също.Ето много е просто

83

Стойчо

преди 3 години

Мислех че само от шефа на пирогов нищо не става, ама то и от заместника също

82

Анонимен

преди 3 години

Николай и ти ли Бруте?!

81

Анонимен

преди 3 години

Маските не помоагат и не предпазват от вируса. Изобщо всички тия мерки нямат никакъв ефект, дори обратното. Страните които не спазват мерки имат много по-малко заразени и смъртни случаи отколкото тези които въвеждат строги мерки.

80

EPP idiot's

преди 3 години

Д-Р Габровски... навсякъде където има изискване за носене на маски,те се носят! Аз съм с това собствено мнение, но пък неадекватно и престъпно поведение от управленци и лекари-бол! Това е проблема,оттам и смъртност,която е N 1 в света. Нискокачествено, отчайващо потънало под ниво Африка здравеопазване,не малка част медицински персонал без никаква емпатия и вие,примрънкващите д-р около Ъолупа от Банкя? Това е...

79

Лойко

преди 3 години

Дайте да обвиним хората, и да излезем чисти ние !

78

Анонимен

преди 3 години

До 80А ако не искам да защитавам другите?Подсъдно ли е да не понасям хората?

77

Анонимен

преди 3 години

Не го знам какъв специалист е тоя "професор"ама от изказването виждам поредният наведен специалист! Защо не попита тия от които зависи здравеопазването-Защо е в това състояние? Защо не попита тия които трябваше да въведат доста по рано рестриктивните мерки-защо не го направиха? Защо не попита хората които трябваше да направят някаква организация преди втората вълна на заразата-защо не го направиха? А че хората са невярващи е вярно но те са такива по целият свят не само в България!

76

До 1-ви

преди 3 години

Защото маската е по ефективна за намаляване създаването на аерозолна среда, околкото за защита от такава. Т.е. ако някой без маска кихне до теб и ти си с маска е по-голяма вероятността да се заразиш отколкото ако този който киха е с маска, а ти си без маска до него. Маската се носи за защита на другите от теб, не за твоя собствена защита.

75

Анонимен

преди 3 години

Евала, вие знаете всичко,професора ряпа да яде. Само дето той е професор а вие сте неуспели нещастници на които другите са им виновни.

74

Анонимен

преди 3 години

Тази "пандемия" показа колко са "хуманни" някои "лекари"

73

Анонимен

преди 3 години

Бяла Мафия!!!

72

Анонимен

преди 3 години

До НововъведенитеНаправо да газим хората с танкове? Големи смелчаци геноцидаджии има зад мотитора.Излизай и бий тези които са без маски. Стиска ли ти?

71

Анонимен

преди 3 години

"Според мен въпросът защо имаме толкова голяма смъртност трябва да бъде зададен на хората, които твърдяха, че такъв вирус няма..."--------А не си ли зададе въпросът, защо без вирус сме на 3-то място по смъртност през 2019. Не на Балканите, не в Европа, а в СВЕТА! Професоре.