23

Анонимен

преди 3 години

Помня едни ямболки - идваха да се женят в София, за да не пасат козите на село...Жалка картинка.

22

Ямболски цървул

преди 3 години

До 24Скоро секс май не си правил.....Прави, защото те избива на нервност.А тя води до депресия.

21

Ямболски имбацил

преди 3 години

До 23Пълна подкрепа от мен.И Симбиоза!

20

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулТи болен цъ-р-вул видял ли си? Със аламките У глАвЪтЪ? И да си болен, мислиш, че си махмурлия.Абе от Ямбол... нещо читаво виждали ли сте?Май пазара на ги-га-ромките ви е най-голямата атракция. :)))

19

Анонимен

преди 3 години

Ако вирусите имаха за цел да ни унищожат, могат да го направят бързо и ефективно. Но те нямат полза да убиват приемника си. Тези войни, битки, препарати са пълна лудост. Само предизвикват повече ненужни жертви... ама при хората. Вирусите имат колективно съзнание и никога не може да бъдат унищожени от глупавия за момента Човек.Всеки който може да мисли самостоятелно знае това.

18

Ямболски цървул

преди 3 години

Бъдете сигурни,че ако имам някакви симптоми ,ще ви уведомя!Честна-граничарска!

17

Ямболски цървул

преди 3 години

Мен що не ме заразява нищо ?!

16

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Явно...някой го променя,следи събитията.Този вирус си има...тайни агенти,които всичко му...докладват и той...вируса,действа според...обстаноффката.

15

Анонимен

преди 3 години

Като не стои вируса и вие не стойте идете във една пещера и се скрийте там.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен12Мирча Крешан с краставицата...Абе питай да ти дадат друга насока. Това отдавна умря :)))))))))))Досаден си.

13

nekoj

преди 3 години

Направо "научно откритие" че вирусите се променяли - направо Нобелева награда да и връчат! (нали за това всяка година пробутват нова 'грипна ваксина' ...)А имунната ни система не се ли променя за да се справи с тези вируси? За няколко хиляди години го е правила много успешно, защо сега да не го направи пак?

12

Анонимен

преди 3 години

И са, кво...Щом се изменя, оттекоха ваксините в канала... Апа тоя нашият, ще купи 13 милиона... Такъв толуп никога не е управлавал България!Напролет па си го изберете 80 процентовите...

11

Анонимен

преди 3 години

Вирусологът каза: " Каквото и да стане, да знаете, че съм права, а вие - каквото ви се случи"Ми Мангъров ви го каза - не се пазете , гадните ще измрете и ще останем само умните и читавите.

10

МАНГЪРЧИЯН

преди 3 години

Нема да се мре. Слушайте Мангъров.Той има и погребално бюро. Пълно обслужване - затворен цикъл!Ще Ви хареса!

9

Ганьоси

преди 3 години

За коронката в 90% от"научните статии" няма абсолютно нищо научно, а очевадна политкоректност, но народЪ му харесва д а го обгрижват

8

Анонимен

преди 3 години

Офффф, бре млъкнете всички професоре дърводелски и изчакайте Истинските учени да направят ваксината, Истинските фармацевтични фирми да я произведат.Много дървен философ и дървен професор.

7

АнонимеН

преди 3 години

ТЯ Е НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА И ЗНАЕ, ЧЕ АКО СЕ ВЪВЕДЕ ПЪЛНА КАРАНТИНА ПАК ЩЕ ПОЛУЧАВА ПАРИЧКИ!!!ДА МУ МИСЛИ ЧАСТНИЯ СЕКТОР!

6

47456

преди 3 години

Тая леля не чете нито специализирана, нито научно-популярна литература. Поне 6-7 публикации имаше само през последната седмица, че със сигурност са установени 12 мутации на този вирус. Защо публикувате мнения без стойност? Носещото от думите на тази ученка от БАН е, че ваксината би могла да се актуализира. Ти да видишшшш!

5

Анонимен

преди 3 години

И аз с възраста се измеям, ама вирусоложката нама да ме откаже:)Замислям се как навсякъде са насложели статисти и ги активират да говорят глупoсти. И калинките не са само в България.

4

НАБУТАХМЕ СЕ в БГ

преди 3 години

ПАК СЕ ПРЕЦАКАХМЕ С ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ. За лекарства които не лекуват вируса и за ваксини от които няма никакъв смисъл.