54

Доктор

преди 3 години

Тая вечер Дариткова по телевизията зарази половин България.

53

Смешковци

преди 3 години

До Анонимен 52Е за какво някой трябва да ми плаща за да троля????Излъчват/ха на живо по алфа и гледката е трагикомична. Няма хора на протестите, колкото и да не ви е приятно. Хората живеем по-добре от преди и то в пъти. И нормален човек няма да отиде да протестира с шепа безмозъчни шматapoци по време на пандемия и без да има реална причина за протест. 100 и кусур дни повтаряте , като зациклил грамофон едно и също и реални предложения никакви. Две заучени фрази толкова ли ви е капацитета?

52

Анонимен

преди 3 години

Зарази разпространяват герберастите от министерствата. На открито не можеш да се заразиш и това всеки с две или повече мозъчни гънки го знае. Затворете министерствата или изкарайте чиновниците да бачкат на открито!!

51

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да разбера защо не се организират протести ЗА налагане на локдаун? Един такъв протест ще събере доста хора с маски, а маските разбира се не пречат да се хвърлят камъни даже помагат срещу обгазяване ... Едни налагане на локдаун ще бъде ситуация цванг цунг за тиквата - хем ще е притиснат от протест за налагане на мерки хем безработните допълнително ще го смачкат

50

Анонимен

преди 3 години

Прости кърджалийски, пишете ли, пишете ли? Скоро ще сте безработни. Кеф голям. Безработен гербераст никой няма да вземе на работа в частния сектор!

49

Предложение

преди 3 години

Софийска община , да забрани използването на градският транспорт от стачниците на жълтите павета , а РЗИ и полицията да си влязат в правомощията и да наложат глоби и наказания за умишлено и целенасочено разпространяват смъртоносна зараза по време на световна пандемия .

48

Анонимен

преди 3 години

Боко плаща ли ви добре, за да тролите, ***? Ще ви видим на изборите, повече от 15% няма да вземете, но и да вземете, никой няма да се коалира с вас.

47

Смешковци

преди 3 години

Лелелелелеле , ако това е национален протест аз съм космонавт кацнал на Марс . Няма такива смешници и с тоя разпопения *** най-отпред е трагикомично , че няма на къде повече.

46

Анонимен

преди 3 години

Който защитава Тиквата е из род! Мутри вън! Народен съд за гербавите калинки!

45

Анонимен

преди 3 години

Никаква оставка!Няма по-голяма наслада от това да гледам как некадърниците се гърчат в управленческо неможене.Нямат полезен ход,обикалят студиата с безумни погледи и си личи страха им от осъзнаването на собствената си малоумщина и некадърност.Калинки,крадци,илитерати с по две думи речник,не разбират защо мандрата свършва и ги е страх.

44

Активист на БСП

преди 3 години

ТЕ ще победят Хунтатата ГЕРБ-Суджук !!!

43

Анонимен

преди 3 години

Тея юнаци като се заразят с Ковид19 да нямат право на лечение а да се лекуват сами.

42

Анонимен

преди 3 години

Досадници. В началото бяха забавни, но вече отегчават хората.

41

Диана

преди 3 години

До Анонимен35Ти още ли нямаш мерцедес от новите? Това е само защото не си разбрал кой ги раздава - Бойко е любител на джипове!Ако разчиташ на БСП да ти реши проблемите, нема да стане - БСП не може да реши своите проблеми, а камо ли и твоите....

40

Ббб

преди 3 години

До АааДа бе, да..................милиони българи...............ха-ха-хаааааа

39

Питко Питев

преди 3 години

До МитевЗащо са им маски?

38

Ааа

преди 3 години

*** на манифестация отново. Жалка картинка , но най жалкото е ,че не проумяват колкото са не съществени и не значителни за милиони българи. Умишленото и целенасочено разпространяват на смъртоносна зараза , ще доведе до наказателно гласуване до година на редовните избори. Народът ще ги накаже като подкрепи ГЕРБ отново .

37

Китев

преди 3 години

До МитевНито гледаш, нито виждаш!

36

Митев

преди 3 години

До Шепа орифлеймиНе са безмозъчни. Заработват си надника хората. И, като гледам как са без маски -след 5-6 дни са в болницата. И пак докторите ще са виновни

35

Цонката

преди 3 години

Оставкааааа....................