129

Анонимен

преди 3 години

145РЕАЛНО ПРАВИТЕЛСВОТО НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА СГРАДНИЯ ФОНД.Материалната база, заплатите и тия търговски дружества.Боси сме, Бог да ние на помощ.А има лекари, вьпреки бюджета на полицаите.

128

66

преди 3 години

До 141Крайно време в Бг Медицината да се въведе нова специалност за изучаване-УШИ-ОЧИ.Едно чуваш друго виждаш.

127

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Това е защото Щаба на НОЩта създаде перфектна организация за последните 10 месеца! Браво на министъра и на Плешояда!

126

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

И без това няма персонал в ковид отделенията, а тия ги уволняват на тумби. БРАВО !!!Умници!После що медиците не щат да работят там! Не стига, че могат да се заразят, ами могат и в затвора да ги вкарат.

125

Анонимен

преди 3 години

КОЙ е виновен че няма асансьорКОЙ е виновен ,че трябва по средата на пандемия да се местят хора от едно място на друго.КОЙ е отговорен за тоталната липса на организация и ясни протоколи по които да се случват нещата?С толкова много мозъци и авторитети, нищо от тези неща не беше подсигурено и лекари и сестри виновни . ОТ тв студиата е лесно да се говори, а на практика - НУЛА

124

Сато НАТО

преди 3 години

Аз съм малко герберче, което иска да раздава правосъдие, но ми е по-важно да мишкувам зад клавиятурата, вместо да ида да помогна. Моето одеало си е само за мен! Няма да си го дам! Лекарите да се мъчат! Аз ще им казвам, че са за присъда! Вижте ме колко съм мъдър, справедлив и богоугоден! Аве аз!

123

Анонимен

преди 3 години

Февруари откриваха полеви болници в Арена армеец при по 10-15 заболели, сега нищо. Всички са се скрили като мишки. А хората *** по улиците. Вдигнете заплатите на лекарите и ще има и лекари. Само с легла не става.

122

Анонимен

преди 3 години

Гербавите от 12 години правят реформи в здравеопазването. Сега във Видинска област няма кардиоология. Болните ги карат в Монтана на 100 км. Областа е 65000 души. Така е в цялата страна.

121

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица гледах лекарка от бърза помощ в Видин, жената нямаше време да отиде до тоалетна 2 часа. Като сте ги уволнили сте им направили добро, кой ще работи сега. Нека иде министъра или тези смешници от комисията.

120

Анонимен

преди 3 години

отделението да е на третия етаж без асансьор .Тая сграда имаше два стари асансьора ! И тази болница щеше да остане само за цяла Южна Бьлгария.Помните ли тази инциатива.Уж като население сме били малко по градовете,безумие.

119

Анонимен

преди 3 години

Алооу а шефа кьде го криете. Цяла южна Бьлгария го такова тая банда.А лекарите ги пратете на частна практика щото си я обичат.

118

Анонимен

преди 3 години

Редно е и Ангелов да си даде оставката. До момента показва тотално несправяне с кризата, напротив, влошаване и главоломен скок на заразените откакто е на поста.

117

Сата НАТО

преди 3 години

Какво значи уволнени? Заради техните действия и бездействия е настъпила смърт. Трябва да платят солидарно кръвнина и да лежат в затвора като углавни престъпници.

116

защо ли

преди 3 години

До 128 До ами тоси мисля , че болниците получават пари от здравната каса които са пак държавни фондове просто са отделени а не общо в бюджета . а такива като теб не сте хора та не знам дали си заменим но е по добре да не сте се раждали . ще ми е удоволствие ако на родителите ти им се наложи някой и..зрод като теб да им свърши услуга

115

ДНД

преди 3 години

Пак поставихме каруцата пред коня . Някой умник е решил отделението да е на третия етаж без асансьор . Трябвало е да се намерят желаещи да ги изнесат на ръце до горе. Не смятам , че точно уволнените са виновни , че късно са се организирали . За уволнение и съд са тези взели това безумно решение.

114

Анонимен

преди 3 години

Една майка беше снимала как велосипед блъска детето й, вместо да се хвърли да спаси малчугана.Странно поведение.

113

До 111

преди 3 години

Случаят е сериозен.Виждаме, че снимането с телефон не е довело до съживяване на човека.Трябваше да набере 112 и да настоява прид диспечерите,които имат връзка с болничното ръководство, да настаняват човека.Приживе се уреждат тия работи.Сега с тия снимки най- много ,,да си избие парите за нов GSM,,.Човекът умирал, тя снимала.Не потърсила помощ.Не е длъжна. Не са я ,, уволнили,,.Просто вече е вдовица.

112

Анонимен

преди 3 години

Държавата помага на всички - ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!Само дето хорицата не могат да ги видят вече.

111

Ами

преди 3 години

Така трябва, щото иначе става анархия !

110

ами то

преди 3 години

До 122 До аз нямасе запитай аз като ти плащам заплатата ...не аз де понеже не плащам данъци в България.. като тойда при теб да ме обслужиш кой на кого е длъжен ?? проблема на България е , че хората на държавна издръжка не разбирате , че данъкоплатеща ви е работодател а не вие !! айде пробвай се да си лекар в австрия с такова отношение към пациентите и да видим до къде ще стигнеш !! а като ти излезе име има да стрижеш но овцете на село !! незаменими хора няма !!