870

анонимен

преди 3 години

Желю Желев е много ВИНОВЕН!!! Той еднолично, без допитване до Народното събрание, без референдум и т.н., призна Република Македония. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Измислица на Сталин, Тито и Георги Димитров! И на Желю! И сега ето ги резултатите! Още се чудя как не са поискали Пиринска Македония? Бившата Югославска република Македония трябваше, а и сега не е късно, да се раздели на три - между Албания, България и Сърбия! Та то там живеят именно българи, албанци и сърби!

869

Абе, Заю Баю,

преди 3 години

Това че кръволоците Сталин и Тито са ви създали и признали за македонци е достатъчно никога да не влезете в ЕС. Трябва преди това да се промените, но не е ясно как можете да се промените, без преди това да сте станали на пепел... бг

868

Анонимен

преди 3 години

Заев е македонец, но Гоце Делчев е българин. За него спорим.Заев е югославянин - южен славянин от неизвестен сръбски произход.

867

сръбски мекерета

преди 3 години

откриха македонец на МАРС,било паметник на баш първия македонец,САШКО от СТРУМИЦА

866

ПроСоТо

преди 3 години

и защо се натискате да ги правите на "българи"?..Не сте ли чули ОТКОЛЕШНАТА "максима":-"Едан македонец-Юнак.Двама македонци-чета.Трима македонци-чета со предател"....?

865

ПроСоТо

преди 3 години

така и не ви позволяват да осъзнаете ВАЖНОТО!А то е:-НЕ дали макетата са "българи" и дали езика им е "български диалект",а КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА България СЕГА и КАКВА Е ВИЗИЯТА ЗА НАШЕТО развитие занапред.НАШИТЕ проблеми са толкова тежки,че е СМЕШНО,дори..ПРЕСТЪПНО да се занимаваме с такъв ентусиазъм със съседите ни..."Сичко Мара фтасала,само се не сресала"..

864

Анонимен

преди 3 години

Няма македонски народ, няма македонски език. Това са комунистически измислици от 1945 г, за да се угоди на болшевиките и тяхната панславянска пропаганда. БСП незабавно да се извини на българите в Македония за издевателствата над тях и за измислиците в учебниците им по история. Докато не разберат, че са българи никакъв ЕС.

863

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен911Не се обзалагай!.Както ни "свиха сърмичките" когато ТРЯБВАШЕ заради ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ да НЕ ги спънем за НАТО,така и когато момента дойде,ще попарят ентусиазма и на шкембепатриотарите,и на Боко от село Банкя,и на "категоричната" пазарджишка Шекерова.За сега просто ДВУМИЛИОННА "РСМ" НЕ интересува ЧОРБАДЖИИТЕ ни...Защото те/"чорбаджиите ни"/ си имат други проблеми.Нема проблем ЗА ТЯХ да се "джавкаме" с макетата..Но станат ли интересни /макетата/ ,бъдете сигурни,че Тиквун ЩЕ КОЗИРУВА

862

Анонимен

преди 3 години

Не става с ултиматум и среден пръст, Заев.

861

Анонимен

преди 3 години

Езикът ви е шопски диалект с изкуствено добавени 2 букви. Македонски народ не е имало и няма. И докато не изчистите измислиците от учебниците по история, няма да видите ЕС.

860

Анонимен

преди 3 години

Усещате ли, че Зора го удря на молба почти?Според мен сме на правилен път в момента.

859

Професионалист

преди 3 години

Езика ви е развален български, а територията ви е българо-сръбска,а след години ще е албанска.

858

ПроСоТо

преди 3 години

Боже Господи,защо правим и правим и правим едни и същи грешки?..Припомнете си какво стана когато решихме да "побългарим" стотиците хиляди турци,живеещи в България!-Резултата беше.."ДПС"....Сега се натискаме за СЪЩОТО-да "побългарим" македонците..Това е изключително ПОГРЕШНА тактика!!!Номера е така да ОРГАНИЗИРАМЕ живота и битието си,че ония САМИ ДА СЕ НАТИСНАТ да се пишат "българи"....разбира се,за това са необходими БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ,а не събрани "от кол и въже" ПСЕВДОБАБАИТИ!!!

857

А 1бв

преди 3 години

Ну,заец,ну погоди!

856

88

преди 3 години

От историята на България е възникнал и езика и Македония и всичко тяхно.ТОЧКА

855

БОБ КРАС

преди 3 години

Зоране.. Зоране.. Американците говорят американски /не английски/, австрийците - австрийски, мексиканците -мексикански, а македонците- МАКЕДОНСКИ! Измислена държава с измислен език и измислен премиер.. Защо ви трябваше да се делите от Сърбия? И без това те ви командват.. От 50 г. гостувам на роднини в Реп.Сев.Македония. Те знаят че са българи..

854

gim

преди 3 години

Най-после някой да зависи от българите.Ха-Ха.

853

с.т.

преди 3 години

Аз съм на 60 г. и помня баба си, която говореше така, както звучи днес т.н. "македонски език". А баба ми е българка, от Пиянечкия край на Западна България. Това беше някакъв диалект на правилния български език. Т.е. "македонският език" е диалектна форма на българския език.

852

НЕ става!

преди 3 години

Какъв език бре...от някъде 1945 благодарение на продажни комунисти. Преди това сте си говорили на български! Смешковци!!!

851

Факи Маки

преди 3 години

Затваряйте им границата да и да влизат само с виза тия нещастници!