149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158Смяташ, че клането на две деца не заслужава възмездие, така ли?Възмутително, гнусно, отвратително деяние, не затвор, друго заслужава, ама ще го пропусна.В Белене ги церяха навремето такива, ама баш как си требе, за това такива неща бяха рядкост.А сега половината коментиращи мъкнат от 9 дола вода, само и само да я оправядаят за това КЪРВАВО ЗВЕРСТВО.Значи такива като вас се припознават в нея и утре може и вие да направите същото, а? Познах ли, прав ли съм?

148

Анонимен

преди 3 години

Мхм. В нетретирана депресия от години, съкратена след кризата и изпаднала в пълна зависимост от мъжа си, който пък използвал момента да й обясни как ще й вземе децата. Не че е трябвало да се стига до тук, но толкова години е имала нужда от помощ жената и накрая ще има и наказание за нея. Така или иначе няма справедливост в тоя живот, но някак си сме оскотяли съвсем.

147

Грешка в държавата

преди 3 години

Защо ще вземат децата на едно семейство. И двамата са работили, имали са доходи за да се грижат за тях. Не е проблема в развода, може би е права жената. Кой ще й ги вземе? Някой, който явно е получил пари за да й вземе децата и да ги даде някъде другаде. Що в махалите не влизат да вземат *** а им ги дават щот не могат да ги гледат. Има и такива, които не могат да ги гледат, но никой не ходи да им ги вземе. Щот страх, щот може и да не излезе от махалата. Иначе - мачкай българина. Е стига де

146

Анонимен

преди 3 години

трябвало е да и ги вземат по-рано

145

Анонимен

преди 3 години

Психопата Кантарджийски' Кумчев и още няколко де би ла съсипаха психическото здраве на българката.Ако наистина започнат масови отнемания на деца ще стане хорър в България и гражданската война в Ирак ще е като детска игра.

144

Alex

преди 3 години

Нали имаше и един охранител - *** - търтей, който си уби дъщерята.Тези детеубийци са отрочетата на новото време, в което очакванията за хубав живот без грам усилие просто не се случват.Като знам какъв прекрасен район е Сандански и колко много работа за вършене има не си представям да има безработни хора там въобще.Аз съм завършил УНСС точто 4 пъти и два пъти СУ.Какво от това?Дела, дела и само дела трябват!

143

Това за изневярата

преди 3 години

на мъжа не го вярвам. Видях го на снимка. Освен глиган никой друг не би си паднал. По скоро всичко е било плод на въображение, ако е имало ревност. На *** въображението и било силно, а казват че и мъжа и я понабивал. То за македонците май си е норма, като за перничаните - така си изразяват любовта, сигурно за да не го ревнува жената.

142

Анонимен

преди 3 години

Те в панделата ще я изцерят, там много ги обичат такива като нея.Все за мъст говорите, а това няма да върне дечицата! За да посегне на совствените си деца, мисленето и е било като вашето-изкривено!

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155Не изглежда никак убедително, това, което си писал, но дори и да е вярно и да е искал да я напусне, какъв е проблемът, да не е неин роб, или крепостен селянин, нейна собственост?Май сме налучкали със симптома на Медея

140

Ъхъ...

преди 3 години

"...Жената, с която той живеел на семейни начала, без брак...""...След като станало ясно, че се развеждат..."Е как така се развеждат, след като нямат брак?

139

Анонимен

преди 3 години

Причини за синдрома на МедеяСред основните причини за синдрома на Медея е прекомерната необходимост от власт и от упражняване на контрол над другите. Психолозите определят различни причини за мъжете и жените. Жените са мотивирани от необходимостта да се чувстват изключителни и уникални.Мъжете също могат да бъдат засегнати от този синдром, но в техния случай те са задвижвани единствено от желанието за отмъщение.

138

Анонимен

преди 3 години

Мъжа и е изневерявал непрекъснато. Целият град е знаел. И тя е знаела, но е мълчала заради децата. Сигурно се е държал с нея супер унизително, щом гомньото искал да я напусне. Нямали са брак. Живеели са у свекърите, които също са я тормозили. Потискани емоции с години. За никакъв феминизъм не става въпрос, точно обратното.

137

Анонимен

преди 3 години

Синдромът на Медея - наричан още комплекс на Медея - се свърза със състояние, при което майката извършват своеобразно детеубийство, наранявайки детето си, за да нарани партньора в конфликтна ситуация, като например периодът между раздялата и развода. С други думи, жената вреди на децата си, за да причини болка на съпруга си. Следователно децата са инструмент, посредством който се демонстрира сила, като насилието може да бъде както физическо, така и психическо.

136

Анонимен

преди 3 години

Синдромът на Медея означава, че майката не е точно майка. А това се наблюдва при 95 % от жените в развод. От тук става ясно и защо се развеждат. В таканаречения "цивилизован" свят, между 40 и 80 % от населението е с поне 1 развод. Да ви казвам ли по какво се мерим и към какво се стремим? Западния свят толерира психопатии като феминизма, но имат добре установени контролни механизми. Ние нямаме такива и в резултат българското общество понася тежко последиците от него.

135

Анонимен

преди 3 години

Медея е описвана като жестока и безскрупулна магьосница, която заради своя любим Язон организира поредица от кървави измами. Язон обаче, решава да я изостави, за да се ожени за друга жена.След като разбира за измяната, Медея решава да с отмъсти като изпраща дреха пропита с отрова на съперницата. След нейната смърт в пристъп на ярост Медея убива и двамата си сина. Преди да замине тя разкрива какво е направила на Язон, давайки му да разбере, че той е виновен за смъртта на децата им.

134

Анонимен

преди 3 години

Митът за МедеяВ различните древногръцки, но също така и латински произведения, Медея е описвана като жестока и безскрупулна магьосница, която заради своя любим Язон организира поредица от кървави измами, често прибягвайки до своите магически способности. Язон обаче, решава да я изостави, за да се ожени за друга жена, дъщеря на крал, и да се възкачи на трона.След като разбира за измяната, Медея решава да с отмъсти като изпраща дреха пропита с отрова на съперницата. След нейната смърт в пристъп на ярост Медея убива и двамата си сина.Преди да замине тя разкрива какво е направила на

133

Анонимен

преди 3 години

Те в панделата ще я изцерят, там много ги обичат такива като нея.

132

Анонимен

преди 3 години

,,искала да се развива..,,Развила се е като детеубиец.Всъщност си е душевно болна. Нарича се ,, синдром на Медея,,.

131

Анонимен

преди 3 години

Милите душички. Простотия, масово в българските семейства. Разделяте се, грижите се и двамата за децата, намерите си нови партньори и ЖИВОТА продължава. Не, българина е със съзнание от 17 век, не може да приеме, решението УБИЙСТВО. Нека ми ги вземат сега - нереална преценка и бързо "решение".

130

Анонимен

преди 3 години

До славянинВероятно се е притеснявала, че след развода няма да оставят децата при нея и ще я лишат от родителски права. Изглежда притеснението и е било основателно.