134

Анонимен

преди 3 години

До do 138 "наистина не ги разбирам!!!" не можеш ги разбра, те НЕ са хора а иззззроди. КППтата са хубаво нещо АКО искаш да изкорениш заразата, а те какво направиха затвориха здравите и пуснаха заразените от цяла европа (помните как бягаха голи от болниците). А от едно посолство се хилеха и хвалиха бибитко, мислете хора.

133

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗатихване на епидемията няма да има скоро. Ковида е силно вирулентен и мутира постоянно, а антителата остават в организма за не по-дълго от няколко месеца. Трябват адекватни мерки от управляващите, но тях ги е страх да не почне благата държавна баница да се изсулва от ненаситните им усти. Така че мрем наред, докато чакаме на еднокнижкника с джипката да му дойде акъла. А както добре се знае, това няма как да стане. Който оцелее, ще разказва.

132

Владо

преди 3 години

До do 138Народа не знае, какво иска. Знае само, че го иска сега. Вие сте едно стадо овце безподобни. Никой не мисли с главата си. Когато бяха малко случаи ревяхте срещу мерките и се карахте на Бойко, че бил затварял. Естествено, че като затвори с малко заразени ще си останат малко. Пролетта в Италич помниш ли, какво беше??? Което и правителство да дойде няма да има полезен ход. Каквото и да направи ще реват срещу него и ще обвиняват за собствената си съпота.

131

РУМЕН РАДЕФФФ

преди 3 години

АБЕ ЕИИИИИ......КОЛКО ПЪТИ ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ БЕ ЕИИИИИИ......НЯМА ТАКЪВ ВИРУС БЕ ЕИИИИИИ.....ДАЖЕ И ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ГО КАЗАХ БЕ ЕИИИИИИ.....ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА БЕ ЕИИИИИИИ.....ТЕЗИ ЛЪЖАТ БЕ ЕИИИИИИ....ЩЕ ВИ НАПРАВЯТ РОБОТИ БЕ ЕИИИИИИИ.....АМА КОЙТО ОЦЕЛЕЕ БЕ ЕИИИИИИ.....

130

Анонимен

преди 3 години

За момента само затварянето на училищатат може да проработи. Ще се спасят хиляди животи. После ще му мислим. Сега става въпрос за оцеляване, включително и на човешките ресурси.

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132Няма да има реална бройка. Вече беше изяснено. Вирусът ще си остане, както и другите грипни заболявания, само че 10-12 пъти по-смъртоносен. Вероятно ще можем да го контролираме с ваксини и по-добри лечения (донякъде)

128

Анонимен

преди 3 години

До месец в същия дух и никакви болници не ни трябват, а морги. В държавите от ЕС, в които карантината беше въведена започват да спадат чувствително заразените, те ще празнуват Коледа с близките си, нас задушница ни чака. Браво на бездействието на правителството, което улицата го управлява, от страх да не изпуснат кокала ще затрият цяла нация!

127

do 138

преди 3 години

ми те КПП-тата ги въведоха при 10 заразени в цялата страна, а от тях 2ма имаха симптоми и никой не беше зле.А сега, при 40 000 заразени на ден, управниците - нищо.наистина не ги разбирам!!!И не ми казвайте че бойко слуша народа, щот народа иска оставка!

126

е как

преди 3 години

да се вземат по-строги мерки или локдаун?! След ,като мангъровци,естонския бабаит,славитрифоновци и т.н." компетентни " люде направиха така ,че опростаченото население да се репчи по КПП-тата, и да не се спазват никакви мерки.От всички възможни трибуни зовяха за бунт срещу мерките,с маските им затваряли устите и т.н.Върха на наглостта бяха лъжите за 3март и подобни събития на "бунга ,бунга" президента в "Панорама".Сега ще се сърба това ,което се надроби!

125

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно,вожда каза! Осигурил съм чорбичка за всеки гладен,на път съм да осигуря и легълце за всеки болен,малко с докторите и сестрите ми е трудно(осигуряването)но това са Подробности!

124

Анонимен

преди 3 години

управниците есента твърдяха че икономиката не бива да се спира, когато есента народа искаше да се ограничат кръчмите и дискотеките !Стига сте обвинявали народа - управниците правят каквото си решат.Народа 150 дни иска ежедневно оставка, но Бойко не слуша народа

123

Владо

преди 3 години

До преди 1 месец говорехте, как не трябва нищо да затваряме и защо Бойко бил затворил пролетта! Сега говорите обратното. Такива ***, като българина няма никъде!

122

Анонимен

преди 3 години

Голям страх бре, и като ти треперят постоянно мартинките какво ще промениш. Чети си статистиката всеки ден по три пъти и перкулясвай.

121

Анонимен

преди 3 години

Реалната бройка заразени, преболедували и оздравели е сигурно 10 пъти по-висока. Което е много добре, защото скоро ще започне затихване на епидемията. Интересно ми е, през лятото, почти никакви мерки не се спазваха, заведенията се пръскаха по шевовете и нямаше такава зараза - ЗАЩО сега? Означава ли това, че локдауна е безсмислен? Или както казват теоретиците на конспирацията, май поръсиха с по-агресивен щам по нашите ширини, понеже се видя, че онзи от миналата зима не е ефективен :)

120

Вчера

преди 3 години

Молиалти бе категоричен: не с това - нашата младеж геройски да срещне вируса, че да измрем яко, а с дисциплина и активни обсадни мерки в стил Тотлебен ще се пречупи вируса. Някога Тотребен е имал глада за могъщ съюзник срещу Осман паша, днес нашият могъщ съюзник е идващата ваксина. Дните на вируса са преброени, каза Мориарти. Пазете де, спазвайте мерките, не се прецаквайте, не се минавайте да се заразявате. Мангъроидите да ***, като толкова искат. Вие се пазете.

119

Анонимен

преди 3 години

До 141/Себе си ли визираш в некадърността си, предвид написаното от теб? Ако си някое пенсионерче и цял ден тракаш на клавиатурата простотии, сложи си и три маски и една на задните части, и с три катинара в мазето. Никой не ти пречи. Само че за да папкаш редовно и си получаваш пенсийката някой трябва и да работи, а тогава човек е уязвим. Напротив, повечето спазват всякакви мерки. Айде стига само плюне по всичко и всички.

118

Анонимен

преди 3 години

Преди час математикът Лъчезар Томов беше пределно ясен. Отварянето на училищата беше най-мощния фактор за разпространението на пандемията. Затворете училищата и до 3-4 седмици ще имате в пъти по-малко заразени и жертви. Вие избирате! Всичко останало е пожелателно мислене, ама науката хич не й пука за това.

117

Анонимен

преди 3 години

Ех времена,а пролетта си имахме "спасител"който щял да ни"опазва живи" Ама инак Случихме на крадлив месия с его до небесата!

116

Анонимен

преди 3 години

не е виновен народа а управниците.Как така не умря ни 1 управник а народа мре яко?Умориха баща ми - умря като куче, без да му дават кислород като нямаше въздух.Не виждате ли че по върха те са единни?Само ние долу сме глупави и се караме.Но е факт - за 6 месеца, властта нищо не направи, защото не вярваше че има вирус

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Всъщност всяка нова статистика показва какво некадърно население сме, което обвинява управляващите, че не ни ограничават, а сами не се сещаме да се ограничим. Точно това е робското мислене.