194

И

преди 3 години

Никой няма да се зарази, ако върши всички неща както трябва. Ако се е заразил, знначи е правил нещата не какво трябва - просто и логично. :)

193

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка важен е броят на новозаразените, а процентът на положителните тестове зависи от това кои се тестват. Ако се направи само един тест на човек с много симптоми и той е положителен, т.е.100% положителни резултати, това дали е повече в сравнение с примерно 10000 теста и 1000 положителни резултати, т.е.само 10%....

192

Анонимен

преди 3 години

Продължава нарастването на положителните резултати в направените тестове. Разбира се това се гледа поне на седмична база, а не ден за ден, както го правят неуките хора.

191

Анонимен

преди 3 години

Май гоним рекорда на Белгия - на двама оздравяли един починал. Засега сме още далеч, но бързо ги доближаваме.

190

славянин

преди 3 години

Всеки ден една и съща протъркана от употреба лъжа - ''отново имало ръст''!? Е нали вчера процентът на установените носители беше 44,5 %, а днес е 41 %, това ръст ли е или спад!? Наглеците разчитат, че след над 8 месеца промивка на мозъците ни с лъжи и манипулации вече сме достатъчно д.билизирани и вече въобще не сме в състояние на смятаме! А иначе за кой ли пореден път да уточнявам, че докато носителите не стигнем 70-те %, забравете за подобряване на положението!

189

Анонимен

преди 3 години

Заради гладните Г'аньовци е това безхаберие на управляващите. *** работи за 600 лева, като роб и после реве на умряло от глад, ако го затворят .Вероятно също и да се редуцира броя на пенсионерите. Това е истината за епидемията в България.

188

Анонимен

преди 3 години

тъжно ми е че сме смотан народ.Как един политик не умря от ковид бе?А баща ми за 4 дни и го убиха в болница?Разберете - НЕ Е СТРАШЕН ВИРУСА А ЛЕЧЕНИЕТО за простолюдието!

187

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноНе е вярно.

186

Обективно

преди 3 години

НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ ЛИЧНО С ВИРУСА, АКО НОСИ МАСКАТА СИ КАКТО ТРЯБВА И КОГАТО ТРЯБВА. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЛЕДВАТЕ ГУРУТО МАНГЪРОВ ОТ АБВ.1800

185

999

преди 3 години

Група погребални агенции връчват на Мангъров почетен орден Първа степен за заслуги, както и за развитие и просперитет на отрасъла. Орденът ще връчи Президент Румен Радев. Гледайте по Бтв.

184

Анонимен

преди 3 години

Браво, България! Бихме Шведския рекорд по брой умрели за ден! Най-напредничавата към Ковид страна не може да се опре на мърлявщината на *** и Боко Тиквата!Гордейте се, Българи!

183

Анонимен

преди 3 години

Мутрата вреден за вашето здраве! *** требе да пълни чекмеджетата с ресто...

182

Анонимен

преди 3 години

При 40% положителни тестове е ясно, че въобще не се правят достатъчно тестове. Има изследвания за смъртността и тя е 0.2% в Исландия https://nejm.org/doi/pdf/10.1056/NEJMoa2026116?articleTools=trueА според друго изследване тя зависи най-вече от възрастовата пирамида https://medrxiv.org/content/10.1101/2020.07.23.20160895v6.full.pdfТ.е. можем да бъдем напълно сигурни, че заразените за ден в България са ок. 40-65 000. Скоро наистина ще стигнем стадния имунитет.

181

Анонимен

преди 3 години

Всичко е една порнграфия. Няма никакъв план за действие. Едно е сигурно - при тези "мерки" всички ще се срешнем с вируса рано или късно. По-малка част /около 20%/ ще са зле. От тези 20% ще има и 5% супер зле и повечето могт и да не прескочат трапа. Тях елита ги е прежалил. Молете се да не сте из между тях. Друг избор нямате. Умело се пусна идеята, че вирус няма и се раздели обществото. РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.

180

Анонимен

преди 3 години

Къде го тоя народ, който иска оставка? 2000 човека, на които целия свят им е крив, ли с народа? Защото толкова бяха протестиращите през лятото - 2000 души, от които поне една трета платени.

179

Анонимен

преди 3 години

А защо така тука всички искат да бъдат затворени (явно сами не могат и търсят помощ отгоре), а от хората които познавам и с които разговарям ни един не е изразил такова мнение. Говоря за колеги,познати, приятели...не малък брой хора.Считай колко е нагласено всичко в тоя сайт. Имаше веднъж случай преди няколко месеца, някакъв *** беше получил около 200 - 250 харесвания за минута-две, явно нещо не беше бъгнало в системата им, но това за стотен път вече на 100% ми доказа,колко са реални нещата тук

178

typotii

преди 3 години

5000 заразени при тази нереформрана здравна система. Абе тези луди ли са? В Европа вече мерките се затягат- само тези ***, с извинение, стоят като мумии и не предприемат нищо. Що така бе ?

177

Случайно преминаващ

преди 3 години

Ааааа, гледам рекламна кампания на ковида върви, истерични тролски словоизлияния също. Явно пак ще мрем яко и няма да стигнат чувалите. Причини-ясни, резултат-предизвестен, нищо интересно.

176

Анонимен

преди 3 години

Борисов е виновен и ще бъде осъден на довивотен затвор без право на промяна. Той докара 10000 куки + още неизвестен брой мутри да му пазят дебелия дирник. Всички те бяха превозени до София с бусове и полицейски коли, после ги нареждаха по площадите плътно в няколко кордона, без грам отстояние. В резултат куките се изпозаразиха един друг и оттам тръгна заразата. През това време никой не подгирви здравната система, а Тиквата обикаляше по планини и паланки.

175

Живот или смърт

преди 3 години

Живот без мутрите на власт или смърт с мутрите на власт. Изберете сами!