24

id идентификатор?

преди 3 години

В сайта laws bg e описана процедурата за даване на id на имот. Накратко-такъв id ви трябва,, ако ще правите сделка с имот. Ако си живеете в жилището-купено отдавна, или по наследство, без намерение да продавате, или не сте купували в последните 10 години вие не си знаете id то на имота. Масово хората не знаят id -то си, освен ако не са нови собственици. Това id ако е задължително ще е огромен проблем. В нащия вход повечето хора сме стари собственици, и с изключение на 2-*** другите не си знаем

23

Истинският Смях

преди 3 години

Взимам си пуканки и чакам да видя как ще влезе. А тия глоби, които са замислили при отказ от преброяване, ще паднат както много други, ако не искат да им излязат накриво.

22

Анонимен

преди 3 години

Идентификаторът ми е ХИКС, ИГРЕК, И-КРАТКО. Заповядайте в часовете забранени за пазаруване.

21

id идентификатор?

преди 3 години

Ще мога ли да се преброя електронно, ако пропусна графата за id идентификатор на жилище-защото не го знам кой е, какъв е, не ме вълнува. Имам стар нотариален акт, няма да продавам жилището. Би следвало, ако не го знаеш, да можеш да отбележиш-не го знам, и това да не е пречка да се преброиш електронно. А и да ми дойде лично преброител-пак не го знам този id идентификатор. ID идентификатор имат само нови собственици, с нови нотариални актове от песледните десетина години. Старите НА са без id номе

20

id идентификатор?

преди 3 години

С иклЮчение на новите жилища 90 процента от хората нямат представа какъв е този id идентификатор на жилище. Би трябвало да има графа-ако не го знаеш, да отбележиш.Ако имате стар нотариален акт-такова нещо не е вписано. В новите нотариални актове се вписва, но повечето хора ползват стари наследствени жилища със стари нотариални актове на по 30-40-50 и повече години. Моят нотариален акте от 60-те години на миналия век. Ужасявам се, ако ще ни карат да се редим на опашки за id идентификатори.

19

До 18

преди 3 години

Смени доставчика

18

преди 3 години

Аз живея в стар софииски квартал и такова нещо id идентификатор на жилище нямам, и не го знам какво е. Имам си адрес, но другото не го знам. И не само аз.

17

Анонимен

преди 3 години

Съвсем скоро ще започне да се стреля.

16

Анонимен

преди 3 години

Значи аз не мога да вляза в магазина от 13:30 до 16:30, но ще ми пратите заразен натрапник вкъщи. !NO PASSARAN!

15

Бройкаджия

преди 3 години

Още една акция, която обещава да се превърне в грандиозен провал.

14

Смях

преди 3 години

Доста от въпросите в въпросната анкетна карта са меко казано смешни,некасаещи никого.На кого и за какво да се отчитам?!?Да си предоставям всичките лични данни?!?С какво се отоплявам,какви медии ползвам?!? ID на жилище?!?Моля?!?Откъде накъде,че тая държава ми изяде данъците,осигуровките,НАП разкри личните данни на хората и културно си изми ръцете.Тея смешници как ще ми гарантират,че утре няма някой пак да злоупотреби с информацията?!?Я на майната си у лево!

13

На непознати

преди 3 години

Не се отваря.Правило номер едноПо самозащита.

12

Анонимен

преди 3 години

Преди години източиха базата данни на НАП, сега с това преброяване ще ударят НСИ България, кошмарна страна

11

Анонимен

преди 3 години

Нема да го пущам.Че донесе Ковидо.

10

Анонимен

преди 3 години

В US дори гласуваха по пощата заради влошаващата се обстановка, тука едно преброяване не можем да направим дистанционно. Трябва да ти мине човек, който преди това е бил при още 1000 човека, така хубаво да се предаде вируса. ***.

9

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Колега 8, данъците ще ги вдигнат неизбежно, защото:"След 10 години, ще има разпад на социалноосигурителната система" --А.СемовИ да ги вдигнат - пак разпад !

8

Анонимен

преди 3 години

Какъв проблем ще реши за хората това преброяване, че нещо не мога да се сетя освен след време властта на тази база да вдигне данъците.

7

а сега де

преди 3 години

Някой наши съотечественици имат одеало вместо врата, там как ще почука преброителя?

6

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Доста от електората няма да дочакат Преброяване 2021.

5

Анонимен

преди 3 години

Тъй де преброяването си е необходимо избори идат и трябва да се знае броя на сигурните гласове от отвъдното при тях поне протести няма.