215

Доктор

преди 3 години

Вчера минахме максимума на Италия по максимален брой починали за един ден на милион население.А се опитват да замазват фактите....Аз си мислех, че имаме здравна система. Да, не много добре финансирана, често допълвана от пенсионери, но що годе работеща. И ще я имаме поне следващите десетина години...Но ... пандемията я срина за няколко месеца, и то заради политически решения....Има един виц: Питат доктора, кога ще свърши пандемията. Доктора отговаря: Не ме питайте, това е политическо решение

214

ГосТ

преди 3 години

В тази връзка ще цитирам Мишел дьо Монтен, който казва че много често разликата между човек и човек е по голяма отколкото тази между човек и животно. А най голямото ми изумление е как някои умират като животни без всякаква чест и морал.

213

Тонката

преди 3 години

до 233 :):):):)

212

Тонката

преди 3 години

Гориш маски,подиграваш се на Мутафчийски,не спазваш мерки и пропагандираш,че Ковид не съществува,а после искаш оставка на правителството,защото не се справя с Пандемията:):):):)Партизански номера:):):)

211

май иде време

преди 3 години

Мориарти да каже най-накрая шестцифреното число за да имаме и ние представа, а не само Щаба, какво ни чака до края на месеца.

210

Анонимен

преди 3 години

За вчера Китай имаше 26 ново заразени, а ние 4 400 ново заразени ! Тоя *** бойко ще ни довърши

209

ГосТ

преди 3 години

Анонимен 208, в България освен финансовите възможности, изчезна и всякаква мотивация. Хванал съм малко от края на комунизма и съм общувал с кадри, общувал съм и с некадърни хамелеони. Остави финансовите възможности, които са под всякаква критика, проблема е, че точно некадърните и бездарни хамелеони изплуваха като пяна по време на демокрацията. Но то и това и е идеята- глупостите на онова англе преписало от Ламарк и напълно сринато от Мотоо Кимура, че най нахалния чиитър преуспява у живото

208

Анонимен

преди 3 години

Тия са поръчали от танзанийските тестове, дето дават положителен резултат на сок от папая.

207

До здравеопазването

преди 3 години

Искам като в Швеция: колкото нас нови случая на ден, но по 3-*** 4-*** починали. Как го правят? На нашата здравна система какво и има? Ние животни ли сме че мрем така?

206

Анонимен

преди 3 години

Утре или в петък минаваме Китай по потвърдени случаи на Ковид! Китай е 2 милиарда, ние нямаме и 7 милиона! Кога ГЕРБ ще се предприемат истински мерки !!!???

205

Тонката

преди 3 години

А до онзи ден "младите"и"образованите"гориха на протеста маски:):):)

204

Буратино

преди 3 години

Цяла Европа показа съпричастност към гражданите си. В БГ управляващите ще оставят над 5000 българи свободно да се заразят и умрат без капка срам, без капка съпричастност. ТЕ ГО КАЗАХА В ПРАВ ТЕКСТ - ЖИВОТЪТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИТЕ НЕ Е ВАЖЕН, АКО ВРЕДИ НА ИКОНОМИКАТА!Най-трагичното в тяхното мислене е, че те могат да спасят хиляди български животи, ако ограничат нещата до Април 2021, когато ще дойдат ВАКСИНИТЕ. НО НЕ, ЗА ТЯХ ПО-ВАЖНА Е КУПЧИНАТА НАПЕЧАТАНИ ФИНАНСОВИ ХАРТИЙКИ!

203

До 219

преди 3 години

Трябва ли да си Радев или БСП за да видиш тоталната некадърност на мутренската шайка...и липсата на каквито и да са адекваатни мерки в кризата?

202

Анонимен

преди 3 години

Утре или в петък минаваме Китай по потвърдени случаи на Ковид! Китай е 2 милиарда, ние нямаме и 7 милиона! Когат ще се предприемат истински мерки !!!???

201

Анонимен

преди 3 години

КАКВО ЧАКАТЕ БЕ,УБИЙСТВА ЛИ ДА СТАНАТ?

200

Анонимен

преди 3 години

акция измама продължава по всички медии телевизии сайтове .Единствента по -голяма измама от коронавируса бяха изборите за президент на Америка.При Хилари Клинтън ги свариха неподготвени всички чакаха тя да победи , но бяха изненадани.Сега няма изненади .Дори тука Цвъки изглежда като малко детенце пред тези фалшиви избори за милиони гласове .

199

Анонимен

преди 3 години

Мангъров на първа линия Сигурно му треперят гащите да не се зарази Добре го настаниха Нека и сега да ходи из телевизиите и да дрънка глупости

198

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩото "карантина" е изконна българска дума, нали! Плюс това локдаун не е съвсем същото като карантина - под карантина се поставят болни или контактували с тях, а локдаунът се отнася до абсолютно всички.

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 214Радев, ти ли си, шушумиго такава?

196

Анонимен

преди 3 години

Всичко това, докато мутрата и министъра ни обясняват колко добре сме се справяли...как здравната ни система била супер...Ако тези пак спечелят изборите...ще призная бг народа за най про...стия в света.