235

до1234

преди 3 години

ти пък нанери кой да даваш за пример, тази диктатура тип Северна Корея.

234

АНОНИМЕН

преди 3 години

Нищо вярно от казаното за вируса няма камо ли за починали от него. Това се установява само при аутопсии а не на ужким. Да има болни от грипни вируси както и някои от корона но данните са стотици пъти завишени от реалните . Вече не се говори за инсулти, инфаркти , диабетици, грипове а само за Ковид 19 щото от там болниците пълнят бюджета а шефове трупат милиони от мними болно роми праскащи кючеци голи до кръста и живеещи на курорт в тези болници. Мръсно , долно подсъдимо поведение на уж лекари.

233

1234

преди 3 години

Данни от вчера.Беларус държава без никакви мерки9.4 милиона население1000 заразени5 починали

232

Анонимен

преди 3 години

До Без паника.От счупен крак ще умра, защото здравната система не работи, подобно е положението и с настинката и болния зъб. Достатъчно са си отдъхвали: онколози, кардиолози, зъболекари, лични телефонни лекари и не знам още си какви специалисти. Здравната система също е Ковид психясали, почти всички други дейности са занемарени.

231

Анонимен

преди 3 години

Движим се добре - лошият матрял лети с -200 кьм свети петър

230

Анонимен

преди 3 години

Движим се добре - лошият матрял лети с -200 кьм свети петър

229

Паникьор

преди 3 години

Голям бизнес става. 11 000 теста по 120 лв. = 1320000 лв. Голяма борба пада с измисления вирус.

228

Анонимен

преди 3 години

До без паника "Тогава ще стане страшно" Паника всявате медийните ***. Цитата в кавичките ти си го написало нали ".. От позицията на какъв си написал този пост. Да се притиснели "нашите си "унмни" глави .. че те са много продажни" ми че то сезонните настинки и грипове са тука бе наричат се к19 .Ти не си човека който ще ни казваш рано сабахлям какво да правим я вземи за себе си се погрижи, бас ловя че не спазваш дистанция.

227

Спеца

преди 3 години

Тотално изтървана работа при борбата с вируса , набляга се на политическия фон , но не и на реално решаване на проблема!Борисов доказа за кой ли път , че не става за премиер !Цяло лято се кри от вируса и народната любов и накрая лъсна с Ковид -19!Така държава не се управлява, с хаос и мятане милиони през джипката!Нескопосана работа!

226

ГосТ

преди 3 години

Не, не искам да се продаваме като *** (и буквално и преносно). Точно затова смятам, че България трябва да бъде с Китай и Русия.

225

Анонимен

преди 3 години

Тези данни вече изобщо не отговарят на истината. Масово хора с леки симптоми не се тестват, кой е толкова луд да се реди 2 часа в студа на опашки и да плаща по 100 лв. И починалите не са точна бройка. Само НСИ ще покаже какво е положението след месец. Пародия от всякъде, на ден трябват поне 20 000 теста.

224

ГосТ

преди 3 години

Адвокатите не ги броя за кадри. Кадри има в природните науки, инженерните специалности и медицината. Останалите сте ***. Панял ?

223

Анонимен

преди 3 години

Кери Мълис, изобретателят на ПСР теста казва:" С този тест може да се открие всичко, у всеки. Зависи как се използва."

222

Тиква

преди 3 години

Смжлан е много интересна област

221

Анонимен

преди 3 години

БЕЗ Коментар Убитите с 20-30 по малко от вчера.

220

без паника

преди 3 години

Решението е само едно: затваряне, докато здравната система си поеме дъх.Зима идва със сезонни грипове и настинки.Тогава ще стане страшно, ако сега не се вземат адекватни мерки. Не знам за ковид,но ще започне да се мре от сравнително безопасни досега болести като апендисит, херния, зъбобол,счупен крак и т.н. Така че вместо да се притесняваме какво бил казал Бил Гейтс, трябва да притиснем нашите си "унмни" глави политици, че те са много продажни.

219

Анонимен

преди 3 години

До ГосТНали знаеш, че всички тука знаят, че милееш да се продадем на китайците. Айде отивай да се молиш на плаката на Мао. Сърбите дето се тупаха в гърдите какъв "велик" народ са Президента им целува китайския флаг. Хахахахахаха. Продажните сърбета. Унижението на Балканите.

218

без паника

преди 3 години

Решението е само едно. Пълна блокада докато здравната система си поеме дъх. В противен случай ще има повече смъртни случаи от апендисит, херния, счупен крак,зъбобол и т.н., отколкото от ковид.Да не забравяме, че идва зима и сезонен грип.Тогава ще стане масова паника и всеки ще се спасява поединично, ако от сега сега цялата държава не се подготви адекватно.Трябва да изискаме такава подготовка, а не да си губим времето с това какво Бил Гейтс бил казал.

217

1

преди 3 години

До ГосТ"Остави финансовите възможности, които са под всякаква критика, проблема е, че точно некадърните и бездарни хамелеони изплуваха като пяна по време на демокрацията."Абе другарю, ти някога стъпвал ли си в някаква фирма, адвокатска кантора и пр?По време на демокрацията точно тия, които най-много могат застанаха най-отгоре. Аман от дърти комунисти, за които единствените "работни места" са тия на държавната хранилка и по положението в администрацията си правят сметка за "демокрацията"

216

ГосТ

преди 3 години

Помощ от ЕС за България ще има колкото за Италия. Нали знаете ? Само че баце ще лиже някои части на германците и няма да допусне лошите китайци в никакъв случай да помогнат. С тях могат да търгуват единствено германците.