18

Анонимен

преди 3 години

Откак съществува човечеството, отиват си и млади хора. Особено с хронични заболявания - не е новина.

17

Бизнесмен

преди 3 години

Сухите сьчки пращят вьв камината докато си пия уискито

16

Анонимен

преди 3 години

Ами хората си живеят дълги години със сериозни заболявания.Ай стига бе. Няколко познати с диабет си бяха съвсем окей, докато единия не падна посред бял ден и до там, а другия както си спеше. Позната с много спокоен рак - почина докато си чакаше операцията, а ИЖ не беше толкова агресивен. Друг пък, без предходни заболявания - хоп, инсулт и чао на 32.Я пак ми кажи как се живее ей така със сериозни заболявания, само да хванеш ковид? :)

15

Анонимен

преди 3 години

От коя дата е ПЧР теста, ми е много интересно.Преди или след влизането в болница?

14

Анонимен

преди 3 години

До АзПроблемът е в натоварването на здравната система. Няма кадри, няма усповия, стига се до момент в който няма как да те приемат за лечение. Дори с един апандесит няма как да те оперират. Това е основният проблем. В Англия от днес затварят за 1 месец, като призивът е да се предпази здравната система. В Италия се беше стигнало до там, че лекарите трябваше да избират кои да приемат и кои не, обричайки на смърт

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Глупости. Щеше да почине заради някаква друга болест, като грип например, но нямаше да бъде отбелязано никъде като новина. Всичко, които умират, умират С ковид, а не ОТ. Само за 2019 в България са умрели 108 000 души или по 2200 души на седмица ! Тоест хората, които ги пишат като умрели от ковид, са т.н. естествен отрицателен прираст на Бъглария....

12

Сата НАТО

преди 3 години

Много интересно!А като е била с толкова болести, как е хванала вируса? Ако е била болна, едва ли е обикаляла много и би трябвало да си е слагала маска? А докторите защо не са я спасили?

11

Аз

преди 3 години

И грип може да убие човек с хронични заболявания. 80% от хората го карат безсимптомно. Това ли е страшната болест? Да се пазят възрастни и болни. Мерките са безмислени.

10

Анонимен

преди 3 години

Аве, Ковиде, жената е била на 27, не на 72! Внимавай, бе!

9

Анонимен

преди 3 години

Новина: Човек с диабет, кръвно и други болести умря с куршум от своите хронични болести.

8

Анонимен

преди 3 години

До АзАми хората си живеят дълги години със сериозни заболявания. Ако не е Ковид-а жената е щяла да бъде ок, така че е логично той да е виновен.

7

Анонимен

преди 3 години

Вирусът геронтофил е сбъркал. Извинява се на всички българи.

6

Отговор

преди 3 години

До Анонимен 1 Новина е защото жената е само на 27 години , а не на 72.Сега разбра ли ? Ако НЕ , питай пак.

5

От къде

преди 3 години

знаете това ли е оправданието всичко стана ковид 19 изменници как да ви вярваме.

4

Няма да е лошо

преди 3 години

освен тези информации да добавите нещичко и като журналисти. Примерно колко от хората, които са починали или са лекувани са внасяли здравноосигурителни вноски, имали са личен лекар, достъп до аптека и лекарства. Били ли са социално слаби. Били ли са от малцинството... Хубаво е че освен броя на смъртните случаи започнахте да пишете и на колко години са. Все пак на 100 години може да приемем че е естествена смърт. Не виждам на какво са се надявали докторите, може би е било експеримент.

3

до 1

преди 3 години

Защото е кърджали,а тази "медия" се отнася малко по така с този "град"

2

Анонимен

преди 3 години

Мерси за информацията, велики журналисти!!!

1

Анонимен

преди 3 години

И това защо е новина?