28

Анонимен

преди 3 години

Я да видим кой си мисли,че този вирус случайно се появи + и не е случайно -Ей-така за нас си тук дето пишем да се види

27

Вълчан

преди 3 години

Простотията на протестърите е заплаха за националната сигурност, не маските.

26

Анонимен

преди 3 години

Скоро това масово, ежедневно, почасово дишане през маски ще прати доста повече хора по болниците и оттатък. И ето ви нови черни рекорди в статистиките.

25

Кина

преди 3 години

До Ужасена Мдаа, така ще е като затвориха лудниците ...

24

Анонимен

преди 3 години

Тия да ги приберат вкупом за доброволци. *** ще дижури....

23

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Добре де. Два цола.

22

Анонимен

преди 3 години

Маските не спират вируса,но давт власт на властта!Напротив маската спомага да се прихване вирус и не само този!Вирустът е пуснат нарочно и трябва време да свикнат всички,после ще е лесно за онези дето имат сметка!!!!!П.П.убеден съм,че за политици които изпълняват забраните за маски и т.н. има лекарство,но бедните ***!За тях няма! Пример Джонсън и Тръмп!Правете си изводите!

21

Някой 07

преди 3 години

До Ха-ха-ха!Подкрепям изцяло Ужасена. Нужно е ново затваряне за поне 6 месеца.

20

Ха-ха-ха!

преди 3 години

На Ужасена наистина и трябва по-твърд, с мерки 20 см на 1 цол.

19

за БЪЛГАРИН..15...

преди 3 години

МАЙ НЕ СИ СЕ ЗАПОЗНАЛ , КАКТО ТРЯБВА С "К-19"..ХА,ХА,ХАААААААААААНИЩО ---ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕШ СКОРО...!

18

българин

преди 3 години

До: номер 13Е да, ама според Бойко протестите са обединени. Така излиза по неговата манипулативна логика, ако ги управлява и плаща Божков.

17

Анонимен

преди 3 години

До Коледа всеки ще познава починал от Ковид19.Тези *** да не се приемат в болниците! Който отказва да спазва мерките-няма моралното право да заема местата в ковид отделенията.В Пловдив нямаме места в болниците заради такива брутално нагли хора.Те не познавали болен! Как не ги е срам!? Че не ги е жал за докторите е ясно. Как не ги е срам от семействата на починалите хора, където за по 3 дена загубиха битката с вируса!? Тези същите, където горяха маски - те бият и лекарите от спешното.

16

българин

преди 3 години

Айде тая "Ужасена" пак изпълзя. Абе това да не е някой чат-бот бе?Ако беше жив човек щеше да му писне да каканиже едни и същи дрънканици.

15

българин

преди 3 години

Да ви припомням ли как едно време в САЩ е имало радиопиеса "Война на световете"?Тогава цялото население на САЩ се е шашнало, като е повярвало, че марсианци нападат Земята. Та и сега така. Няма да се учудя, ако се появи конспиративна теория, твърдяща че този вирус е дошъл от Марс!

14

Ужасена

преди 3 години

Веднага трябва по твърди мерки. Да се забранят всички протести и да се върнат всички ограничения както беше март и април. Да се въведе платено с SMS излизане за безработните. Останалите, и пенсионерите да имат право само на 1 безплатно излизане през денят.

13

българин

преди 3 години

До: номер 6Аз пък да ти кажа напротив: Познавам заразени от коронавирус!Забележи: Не болни, а заразени!!! Схващаш ли разликата? Май не?Та, не съм ги смятал в проценти, но може би на почти всички (много са няма да ги броя) от заразените им няма НИЩО! Една от тях е чистачка в офиса на фирмата ни, пенсионерка, раково болна, на химиотерапия. Изкара си 14 дневна карантина и пак е на работа. Други го караха вируса като лека настинка, много малко (двама-трима) изкараха тежко, с висока температура.

12

Анонимен

преди 3 години

-Пушат като комини на печка Перник-Дават по 5лв за кутия цигари - нямат 1.50 за многократна маска-Пият като за последно-Не се къпят седмица-Сменят си бельото в събота-Устата им е леш-зъби тук-там-Краката им миришат на пор-Чорапите като си сабуят-стоят като ботуш изправени-направо колосани-Пот се лее от всякъде жълто подмишниците-Косата им мазна-2 кюфтета можеш да опържиш на главата им-Ноктите им черни - 3 кг кал под тях-Ушите им пълни с тор-за това не чуват нищоМАСКИТЕ ИМ ПРЕЧАТ :D

11

Анонимен

преди 3 години

Докато всички протести не се обединят, Мутрата ще управлява.

10

До 9

преди 3 години

Че т работиш тука в сайта, а от коректни поклони пред догмата си се преуморил. Да ти имам работата;)

9

Мисля си

преди 3 години

Има вирус. Даже два. Ковид и български бабаитлък. Заради който губим излаза на Бяло море - най-важната територия, с която щяхме да елиминираме геостратегическата стойност на Турция и Гърция. Апостоле, честит отъпял 90 % народ????